![]() |
|
PROPOZYCJE! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: PROPOZYCJE! (/showthread.php?tid=18995) Strony:
1
2
|
RE: PROPOZYCJE! - Kiri - 29-01-2017 Niby propozycje dobre ale komu by się chciało to robić
RE: PROPOZYCJE! - pikaczu - 29-01-2017 Kiri, jeżeli ma się swój serwer to warto.. Ja oczywiście mogę pomóc, ale niech do mnie napiszą. RE: PROPOZYCJE! - Virus - 29-01-2017 I po co kopiować pomysły z innego serwa? Równie dobrze ja mógłbym wejść na inne serwy zobaczyć co jest przydatne i napisać "propozycje". To że jest jakiś quest/przedmiot na serwie, gdzie grało więcej osób, to nie znaczy że musi być tu. A co do rekrutacji, to w zupełności ekipa już jest wystarczająca do pracy przy serwie. @edit Niby jest parę ciekawych propozycji, można nad niektórymi coś pomyśleć. Na dniach dostaniecie propozycje ode mnie xD. RE: PROPOZYCJE! - Norbi - 29-01-2017 Osobiście uważam, że niektóre z tych propozycji są warte uwagi. Dlatego skontaktuję się z Vinoxem i bardzo uważnie się nim przyjrzymy. Postaramy się, aby sprostać Waszym wymaganiom. Mamy wiele ciekawych pomysłów, ale przede wszystkim sił i chęci do działania. RE: PROPOZYCJE! - pikaczu - 29-01-2017 Norbi, jeżeli nie macie czasu to ja mogę wam pomóc. Jestem skrypterem od ok. 6 lat a mapperem od 2 lat. RE: PROPOZYCJE! - Norbi - 29-01-2017 Bardzo proszę o czytanie ze zrozumieniem, skoro napisałem że mamy siły i chęci to oznacza, że mamy czas. Tu nie chodzi o to czy nam się chcę, ale o to, że każdy przedmiot, system wprowadzony w silnik obciąża go. Dlatego warto przemyśleć, co jest zbędne, a co przydatne. RE: PROPOZYCJE! - pikaczu - 29-01-2017 Norbi wiem, ze nie potrzebne systemy obciążają silnik. Myśle, że takie drobne update i na pewno będzie ponad 100 online. RE: PROPOZYCJE! - Virus - 29-01-2017 Pukaczu po co tak na siłę chcesz być w ekipie? Daj sobie już spokój, Vegeta i spółka poradzą sobie. @Down Jest już dwóch "skrypterów", którzy bardzo dobrze sobie radzą, niech zostanie jak jest. RE: PROPOZYCJE! - pikaczu - 29-01-2017 Virus nie chcę być w ekipie chcę pomóc mam bardzo dużo czasu, a chcę zrobić dobrze dla tego serwera. Virus 2 skrypterów też może być + Ja robiłbym coś innego i vinox coś innego. RE: PROPOZYCJE! - Sasha - 30-01-2017 Pikaczu, popracuj pierw nad składnią, następnie pisz propozycje. Wymyśl coś swojego, a nie wszystko ściągasz z innych serwerów. Nic mi się nie podoba. Pozdrawiam. RE: PROPOZYCJE! - Pan Volo - 14-03-2017 Widzę, że APO Ci się w c**j podoba ale pewnie exp za mały. Powinieneś dostać permanentny zakaz wstępu na forum za takie xero... RE: PROPOZYCJE! - Merix - 15-03-2017 Teoretycznie tutaj też exp może być za mały np. w chwili obecnej ![]() Co do pomysłów to wiele z nich jest już na serwerze a reszta to po prostu upodabnianie się do innych, też średnie. Obecny GM dostał łącznie kilkadziesiąt propozycji do wprowadzenia na TĘ chwilę jednak póki co nie widać efektów. Jeśli to się nie zmieni to na serwerze nie będzie nikogo albo 3 osoby, które będą wchodziły żeby zrobić daily na 10 charach "bo tak". Wiele do poprawy, potrzebni ludzie i zaangażowanie, mam nadzieję, że coś jeszcze kiedyś z tego będzie
|