![]() |
|
Zmiany - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Zmiany (/showthread.php?tid=7030) Strony:
1
2
|
RE: Zmiany - Source - 01-03-2010 O mój boże! BRAWO! Zmieniliście dmg D sworda o 5%! To jest dużo rozumiem o 2-3% ale o 5?! pzdr. elo RE: Zmiany - Fan - 01-03-2010 Jeśli chodzi o wyrównanie postaci to Bravo ![]() Ale czary na rook raczej nie potrzebne, nie lepiej wprowadzić jakąś broń lepszą ? RE: Zmiany - #Hunted - 01-03-2010 Brawo, wkońcu coś się zaczyna dziać. Pozdrawiam. RE: Zmiany - Bavinx - 01-03-2010 WOW mazurek zaczyna się normalizować xd no no do apo nie zbyt dużo zostało xD RE: Zmiany - Psyho I - 01-03-2010 Dorze że dążą do wyrównania profesji... Choc te Hity z "Broni EK" są nadal duże nie ma praktycznie różnicy ja 22ek z Deth Sword bije po 310k w Peni Siders w ludzi 150k~ więc to jest dużo skoro ja 55k rp z M Bolt bije po 130k~ Max. Pozdrawiam Kasion ~Old Psyho I" RE: Zmiany - Flaivx - 02-03-2010 Lol zjeb*** mlvl teraz na rook sie koszmarnie bije. Cofnijce to chociaż all do 0 mlvl rookstayerów i aby od nowa bili bo to bez sensu teraz z 2 tygodnie siedząc 10/7 nie wbijesz 8 mlvl a Tiesto w kilka godzin wbił ^^ Cofnijcie all i od nowa i było by dobrze i poprawcie żeby chociaż 5 mlvl dawał 5% obrażeń 10 mlvl 10% itd. ^^ RE: Zmiany - Xenox Pall - 02-03-2010 Brawo, oby tak dalej. Ale lipa że można bić mlvl. Ok Oka RE: Zmiany - Black - 02-03-2010 mlvl spox.. ; ) wreszcie coś nowego ; ) PzDro ; p _____________________________________
RE: Zmiany - Sexi Girll - 02-03-2010 Dobra Dobra miałeś zrobić inne zmiany a mianowicie dodać nowe wyspy z expem itd ... coś Ci nie idzie , pewnie tego nie potrafisz zrobić to robisz coś innego ... Cześć RE: Zmiany - wiosna - 02-03-2010 Narazie dobre i to ;p ale wszyscy czekamy właśnie na te upragnione nowe respy xD Pozdro RE: Zmiany - ⊕ Pepe ⊕ - 02-03-2010 (01-03-2010, 21:28:01)Bavinx napisał(a): WOW mazurek zaczyna się normalizować xd no no do apo nie zbyt dużo zostało xD Signed. #t. Dobrze, wprowadzacie to wszytko. Jest ok,ej! Ale gdzie są nowe respy ? = [[ RE: Zmiany - Kojot - 02-03-2010 Z Pewnym Tutorem czyli Sretoperkiem ? Nie wiem kto mógł wpaść na tak durny pomysł jak wprowadzenie mlvl'a na rook (czy Vinox czy Sretoperek, chociaż obstawiam że sretoperek bo gra na rook) Ten OTS powoli zaczyna staczać się na dno. RE: Zmiany - wiosna - 03-03-2010 @kojot Nie musisz tu grać nie masz takiego obowiązku. RE: Zmiany - Ballrog - 03-03-2010 nie mam za złe że zmienjszono hity z d sworda ale wynika z tego że ponownie dążymy do osłabienia ek i do wzmocnienia magów/ słyszę tylko jak to ek mocno wali z d sworda, a w wyniku czego reszta jest pokrzywdzona i jak to należy wzmocnic ataki magiczne/dystansowe. Miejmy nadzieje że ,,odchodzanie" ek narazie skończy się na tych - 5% d sworda RE: Zmiany - by XaniQ - 03-03-2010 po to jest knight że mocno wali z miecza ale musi się uhać a to nie jest wcale takie łatwe. Myślę że na osłabianiu knighta już się skończyło (; RE: Zmiany - Hideq - 04-03-2010 (01-03-2010, 16:10:49)Matinex napisał(a):(28-02-2010, 22:37:23)wiosna napisał(a): Ja proponuję też wprowadzenie na rooku czaru "utani hur" To sie wlasnie nazywa nabicie Post
RE: Zmiany - ManiQ - 05-03-2010 To tak: po pierwsze Vinox wprowadziłeś mlvl to skasuj z serwera uhy-na rooku w ch.%^%uj graczy ma po kilka gbp uhów wbijasz 4mlvl+/- i masz już pro elo chara przez uhy. Po drugie mlvl na rooku - FAIL a po trzecie to reszta mnie nie interesuje. RE: Zmiany - Matt - 05-03-2010 Tak, nie jaki "Mr Diabloo" moderator forum posiada kilka bp uhów jak nie więcej, przeniósł sobie jak byl GM island na hasło i teraz rozdaje kolegom te uhy. Parodia. |