![]() |
|
Przedstaw Się - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Real Życie (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Przedstaw Się (/showthread.php?tid=8) |
RE: Przedstaw Się - Yate - 13-07-2009 Imie: Patryk Miasto: Bydgoszcz (Kujawsko-Pomorskie) Wiek: 17 Gram w tibie od : 5 lat ;] RE: Przedstaw Się - Lukba - 15-07-2009 Imie: Łukasz Wiek: Mam prawie 17 Lat Miasto: Katowice Gram w Tibie od 3 lat ale przez 2 ostatnie z wielkimi przerwami bo zaczyna mi się nudzić. Zaintersowania : sport, informatyka, motoryzacja i kobiety ;> RE: Przedstaw Się - Fanaticxts - 17-07-2009 Witam Imię : Mateusz Wiek : 12 Miasto : Pelplin ( Pomorskie) W tibie gram 3lata z przerwami Interesuje się Le Parkour siatkowka RE: Przedstaw Się - Bone - 19-07-2009 Imie: Dawid Wiek: 15 lat Miasto: Tarnobrzeg(Podkarpackie) Gram w Tibie 4 lata RE: Przedstaw Się - Gural - 19-07-2009 Imie: Maxym Wiek:18 Miasto: Warszawa Gram w Tibie 7 lat. // To jest Xentis. Nie ma takiego imienia jak Maxym, jedynie Maksymilian. Masz 16 lat i jesteś z Włocławka. Nie kłam, bo tego tutaj nie toleruje. Huczu RE: Przedstaw Się - Hjubert - 20-07-2009 Siema Imie : Hubert Wiek : 16 Miejscowosci nie podam, bo po co wam? ;] W Tibie gram od jakichs 2 lat Zainteresowania: Ogolnie SW (czyt. sztuki walki) glownie TKD (taekwondo), jazda na skuterze ;D RE: Przedstaw Się - Kojot - 26-07-2009 Elo Imię: Kuba Wiek: 13 Lat Miejscowość: Nie powiem bo po co? Ale W Województwie Małopolskim ![]() Tibia: Od 2 lat Zainteresowania: Hmn.... Możecie się śmiać ale jak mi się nudzi lubię popykać z qumplem w Karty Yu-Gi-Oh :d, głównie Piłka nożna (coś ostatnio mało gram xd) i różne sporty
RE: Przedstaw Się - By Elvisek - 26-07-2009 Imie: Daniel Wiek: 15 Miasto: Szczecin ( Przecław ) Gram w Tibie okolo 6-7 lat. Ulubiona potrawa: Naleśniki babuniii
RE: Przedstaw Się - Eo rookam - 28-07-2009 Imie anielWiek:15 Miasto:Ruda Slaska Gram w tibie 3-4lata RE: Przedstaw Się - Sapthor - 28-07-2009 Imie:Rafał Wiek:18 Miasto: Płock Gram w tibie 4 lata Ulubiony Klub : Petrochemia Płock
RE: Przedstaw Się - Mr Xeno - 30-07-2009 Imie : Filip Wiek : 15 lat Miasto : Wloclawek Gram w tibie 3 lata Zainteresowania : Koszykowka , sporty wodne , wspinaczka gorska RE: Przedstaw Się - rehe - 01-08-2009 Elo ^^Imie : Jakub Wiek :14 Miasto: Kalisz, wakacje w Liverpool W tibie gram :Ok. 3 lat Zainteresowania ilka nozna,dziewczyny ^^biologia,historia,j. polski,motoryzacja(tylko motocykle)sporty extremalne(Wwe raW)
RE: Przedstaw Się - Fredzio - 01-08-2009 Ok ja sie tez dołacze: Imie awidWiek:14 Miasto:Jasło(podkarpacie) W tibie gram (ok 2 lata) Zainteresowania:judo,narciarstwo,laski xD RE: Przedstaw Się - Nefcia - 06-08-2009 Imie:Kasia Wiek:16 Miasto: Łask W tibie gram 2 lata RE: Przedstaw Się - Estro - 11-08-2009 Imie : Mateusz Wiek :16 Miasto: Gdynia W tibie gram :5-6 lat Zainteresowania: piłka nożna, rysowanie, CS, gitara RE: Przedstaw Się - hajt - 12-08-2009 Imię: Rafał aka Zombek Wiek: 13 Miasto: Lidzbark Warmiński W tibię gram: ok. 3 lat Zainteresowania: różne sporty, grywałem w cs'a, Grafika komputerowa (gimp), ogólnie różne rzeczy na kompie, rowerr ;D RE: Przedstaw Się - Mr Cross - 18-08-2009 Imię: Alan Wiek: 12 Miasto: Pruszków [Mazowickie] W tibię gram: ok. 3 lat RE: Przedstaw Się - M'c - 20-08-2009 teraz ja :S Imię: Mateusz (chyba juz 6 Mateusz na tym OTS )Wiek: 18. (skoczylem 14.08. Miasto: Salisbury (Anglia) W tibie gram. hmmm z 6 lat juz bedzie chyba ale mialem 1.5 roku przerwy , ale gram bo niemam co robic... siedze sam na chacie od godz 6 rano do 18 a w TV nic niema to se gram ale pozniej tez np teraz xDNick w grze: Mr Rookmaster 2,6k lvl na rooku / Panienka 350 lvl na rooku facc / Zenen Spawara 11k prawie na Main / mialem tu 20k lvl ale delete za klony ;S troche lipa xD ale pogram do wrzesnia jeszcze tylko Sparzedam paccki i usune hara z 3.5ksc kasy setami itp ;] Hobby: Sobota ;]] i wszystko jasne
RE: Przedstaw Się - Fajny Drut - 21-08-2009 Siema. Mam na imie:Kamil Mam:13lat Mieszkam w:Zielonej Górze No i chyba to wystarczy co nie xD RE: Przedstaw Się - $olaris - 21-08-2009 Imie: Patryk Wiek: 15 lat Miasto: Żagań (Lubuskie) W Tibie gram 4 lata. Zainteresowania: Dziewczyny, komputer. |