![]() |
|
Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Serwer Mazurski OTS 7.6 (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Pomoc (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? (/showthread.php?tid=681) |
RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - PKP - 11-04-2010 na czym expić mam 4200 lvl no bo na bally lordach to jak mnie otoczy ich dużo to wtedy padam to może wrócić do moto jest różnica że moto dodaje 1 lvl mniej i nie wiem czy bl czy moto. RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - Bulmaa - 11-04-2010 Up. expij na bl ale bierz po 1, a nie wiecej .;D A gdzie ja moge sobie poexpic? ;D 10.3 k lvl .;d RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - Waflus - 13-04-2010 Jak dasz rade to mad monk a jak nie to nadal bally lord albo znajdz se blokera na Drako ;dd RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - Bulmaa - 14-04-2010 aha.; D Dziękować. mm mi się znudziły to chyba pojdę na drako z blokiem jtak jak mowisz. Pozdro ^^ RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - korupik - 16-04-2010 Gdzie expić 2.7k pallkiem? Wise sa nudne i malo lvla daja, Adobe ciut za mocne i muszę pojedynczo lurować :/ Jest coś pomiędzy? A i jeszcze jakie eq powinien mieć pall na moim lvlu? Mam pacc
RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - ManiQ - 16-04-2010 Motomath na etero bijesz i uciekasz..bo na bl to chyba będziesz miał ciężko. RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - korupik - 16-04-2010 Dzieki A od którego się przerzucić na BL? Czy może po drodze jeszcze o coś zahaczyć ;d
RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - ManiQ - 16-04-2010 Na bl możesz próbować tak od 3k+ oczywiście na samym początku po 1 a po drodze nie ma nic na czym mógłbyś expić. RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - adasiekss - 27-04-2010 siema ;D mam 2,1k lvl i znudziły mi sie ots qeen i wisie ;D jest cos na czym moglbym dobrze pexpic i miec dobrego loota ? RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - Timor - 27-04-2010 Masz pacc'a? Jak masz to wbij sobie 3k i na Motomathah próbuj (Uciekaj przed nimi) RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - Bulmaa - 27-04-2010 a ja mysle, ze nozesz juz sprobowac na adobe pojedynczo i uciekajac. a jak nie dasz rady to tak jak powiedzial ci kolega up .
RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - PKP - 27-04-2010 Elo Mam 13k lvl i pacc na czym expić?
RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - Timor - 27-04-2010 BL/Mad Monk Bl są City/Etero/Exp Mad Monki są na exp RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - Nakrentka - 29-04-2010 dam rade rozwalic 10k pallem drako solo? mam full eq RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - Timor - 29-04-2010 Nie, nie masz szans. Może na 18k dałbyś rade ale nie na 10k -.- RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - Nakrentka - 02-05-2010 dam rade rozwalic razmusa na 21k levelu? jak nie to na ktorym bym dal rade RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - Timor - 02-05-2010 Nie dasz rady. Jaka profa? Pallem na 50k - 60k dasz rade RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - DangerPall - 02-05-2010 Siema Mam Palla 10500 lvl z Pacc, Full EQ. Expić na Mad Monkach (często pełno ludu tam), BL, Penigasach czy innych potworkach? Pozdro RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - Timor - 02-05-2010 Exp na BL! Najbardziej się opłaca RE: Gdzie expić? Do którego levela? Dam rade? - #Detralis - 04-05-2010 Noto teraz ja XD Gdzie mam expic 77k Knightem ?;D nie wyrabiam na rasmus ;p Ejj no sory pomylka prawie 79k ? D
|