![]() |
|
Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Real Życie (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... (/showthread.php?tid=11305) |
Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Naruto - 02-08-2011 Proszę kazdego o wypowiedzenie się a bede bardzo wdzięczny pewnie jak znam maniacy siędza i graja na mazurku! heheheh xD RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Krzywousty - 02-08-2011 STAŁEM POD DEPO ____________________________ RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Bobo Knigh - 02-08-2011 Grałem w lidze Deathrun : [ . RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Naruto - 02-08-2011 haha o tobie wiem ze stales pod depo Konstantynopolitanek hah xD pozdro RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Varial - 02-08-2011 spałem do 12, jadłem, grałem, spałem do 12, jadłem, grałem, spałem do 12, jadłem, grałem, RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Kawasaki - 03-08-2011 @up to są tylko 3 dni opisane a było wiele więcej ... @Top Ja dopiero za tydzień wyjeżdżam za granice : p tak to leniuchowałem RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Gadzior - 03-08-2011 A ja gram spie wstaje jem gram spie wstaje jem gram spie i tak leci : ) RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Chester - 04-08-2011 a ja tak na serio nie wiem co robilem a to gralem a to ojcu pomagalem a to sprzatalem a to na melanz sie wyszlo roznie bywa. RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Waco - 04-08-2011 @up Chester I szlaban sie dostało za melanz hahaha ![]() #topic. Wszystko i nic
RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Mr Kule - 04-08-2011 Hmm, granie , spanie, jedzenie, melanże ;]I leci ten czas szybko. RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Vizierox - 05-08-2011 gralem spalem sralem jadlem i spotykalem sie z kumplami
RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Vansek - 09-08-2011 hm, bocilem/expilem/spalem/jadlem/biegalem/plywalem :| i duzo wiecej .. RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Aky Son - 09-08-2011 Spalem,ogladalem tv,gralem w noge,robilem cos kolo domu i tak zlecialo RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Merklin - 09-08-2011 Wstałem zjadłem grałem robota itp RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Chester - 11-08-2011 [quote='Waco' pid='71694' dateline='1312452922'] @up Chester I szlaban sie dostało za melanz hahaha ![]() a gdzie tam. RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Luno Thay - 13-08-2011 Nad morzem Impreza , trzezwosc, Impreza , trzezwosc, Impreza , trzezwosc, Impreza , trzezwosc, i tak do wczoraj
RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Deckaroth - 16-08-2011 Gralem, jadlem, gralem, jadlem, gralem, jadlem, gralem, jadlem, spalem, Gralem, jadlem, gralem, jadlem, gralem, jadlem, gralem, jadlem, spalem, Gralem, jadlem, gralem, jadlem, gralem, jadlem, gralem, jadlem, spalem, Gralem, jadlem, gralem, jadlem, gralem, jadlem, gralem, jadlem, spalem, Gralem, jadlem, gralem, jadlem, gralem, jadlem, gralem, jadlem, spalem, Gralem, jadlem, gralem, jadlem, gralem, jadlem, gralem, jadlem, spalem, RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Cycek - 16-08-2011 Morze, góry, kolonia nad morzem, dziewczyna, imprezy, od jutra do pracy. RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Azbest - 16-08-2011 Grałem w noge,grałem na kompie,tv oglądałem itp.itp RE: Pochwal się co robiłes przez pół wakacji... - Muśka55 - 21-11-2024 Co to są wakacje? Niestety takowych nie miałam od wielu lat
|