Forum Mazurski OTS
Inny Mazurski PvP - Boltan - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Serwer Mazurski OTS 7.6 (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Filmy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Wątek: Inny Mazurski PvP - Boltan (/showthread.php?tid=11842)

Strony: 1 2 3

Mazurski PvP - Boltan - Boltan - 29-09-2011

Bez zbędnych komentarzy...
Przedstawiam filmik PvP na Mazurku...

To mój pierwszy filmik...

Polecam HD

Jeśli filmik się spodoba, można go wrzucić na główną, dodaję sondę.

Dziękuję Master Civicowi za pomoc Smile

RE: Mazurski PvP - Boltan - Danysus - 29-09-2011

Ładne wykonanie, ciekawa kompozycja, temat banalny bo pvp ale i tak:

10/10

Jednak na stronę główną... No bez przesady, sądze, że prezentacja na stronę główną była by ok, ale nie pokaz PvP Smile

RE: Mazurski PvP - Boltan - Akrynoo - 29-09-2011

Jeszcze k***a zacznij lekcje tanca dawać , albo maratonu po mieście, kretynie.

Załosne

@top

Boltan production - chyba sok z ogorkow :|

RE: Mazurski PvP - Boltan - Mr_Main - 29-09-2011

mi sie Podobał , bardzo fajny filmik.. Smile

RE: Mazurski PvP - Boltan - Ziemniok - 29-09-2011

no no , udał ci się ten filmik Gz.

RE: Mazurski PvP - Boltan - Novi - 29-09-2011

Na głowna? Zarty sobie robisz kolego.... Co tu wrzucac gowniany filmik gdzie bijesz lvl 200-450k sporo nizsze od siebie + 2x Armina z zaskoczenia i Schinooxa, ktory zapewnie na potrzeby filmiku dal Ci sie zabic.. Bo od yellow hp sie w ogole nie uhal.. Ogolnie slabo.

RE: Mazurski PvP - Boltan - Leebido - 29-09-2011

Novi, filmik jest bardzo dobry.
Byłem przy większości nagrywanych filmików, nikt się nie dał specjalnie zabić.
Trochę pomagałem przy jego tworzeniu, ale 90% zrobił Boltan, biorąc pod uwagę, że jest to jego pierwszy filmik... Myślę, że jest w porządku Smile
Strona Główna, hmm... Właściwie dobry pomysł, nowi gracze zobaczą, że balans PvP jest dobrze zrobiony, zobaczą też że "coś" się dzieje na naszym serverze i może się przekonają do Mazurka.
Takie moje zdanie, oczywiście zaznaczam TAK.

(29-09-2011, 21:04:02)Leebido napisał(a): Strona Główna, hmm... Właściwie dobry pomysł, nowi gracze zobaczą, że balans PvP jest dobrze zrobiony, zobaczą też że "coś" się dzieje na naszym serverze i może się przekonają do Mazurka.
Takie moje zdanie, oczywiście zaznaczam TAK.
Balans? Big Grin
Zabijanie graczy ktorzy maja 200k mniej to nazywasz balans? Big Grin

RE: Mazurski PvP - Boltan - Leebido - 29-09-2011

Nazywam to "umiejętnościami pvp", od kiedy pamiętam Boltan był dobry w pvp Smile
Powiem Ci, że z Schinooxem było mu ciężko, ale w końcu z nim wygrał.

(29-09-2011, 21:29:18)Leebido napisał(a): Nazywam to "umiejętnościami pvp", od kiedy pamiętam Boltan był dobry w pvp Smile
Powiem Ci, że z Schinooxem było mu ciężko, ale w końcu z nim wygrał.

Boltan mnie solo nie mogl zlozyc 100k mniejszego...
A co dopiero 200k mniejszego prosze Cie skoncz wasc wstydu oszczedz.

RE: Mazurski PvP - Boltan - Boltan - 29-09-2011

Novi napisał(a):Boltan mnie solo nie mogl zlozyc 100k mniejszego...
A co dopiero 200k mniejszego prosze Cie skoncz wasc wstydu oszczedz.

Wiedziałem, że żale będą sapać standard...
Moge wyjść z tobą wczoraj, dziś i jutro na każde solo tylko powiedz kiedy zaczniesz walić czarem a nie tylko uhać sie ... masz daremne pvp co tu więcej gadać...

A co do strony głównej loto mi to czy ten film tam będzie czy nie - na stronce pachnie nudą same noty z góry na dół sam tekst ... Ludzie mają dość oglądania screenów jeden po drugim przy tantetnej muzie kolejnych wysp na main.... troche koloru i rozrywki na pewno ożywi serwa takie jest moje zdanie

RE: Mazurski PvP - Boltan - Danysus - 29-09-2011

(29-09-2011, 21:59:14)Boltan napisał(a): Wiedziałem, że żale będą sapać standard...
Moge wyjść z tobą wczoraj, dziś i jutro na każde solo tylko powiedz kiedy zaczniesz walić czarem a nie tylko uhać sie ... masz daremne pvp co tu więcej gadać...

A co do strony głównej loto mi to czy ten film tam będzie czy nie - na stronce pachnie nudą same noty z góry na dół sam tekst ... Ludzie mają dość oglądania screenów jeden po drugim przy tantetnej muzie kolejnych wysp na main.... troche koloru i rozrywki na pewno ożywi serwa takie jest moje zdanie

No tak, warto coś zmienić, dodać film jakiś ale nie walke pvp... Już nie wnikajmy na to, czy się tobie dawali czy poprostu masz dobre pvp ale chodzi o to, że temat walki gracza z innymi (graczami) jest nieco banalny... Jak już wstawić film na stronie głównej, to niech będzie on prezętacją, pisałem to już wcześniej ale chyba nie przeczytałeś na to wygląda.

RE: Mazurski PvP - Boltan - Niewidzialny - 29-09-2011

Powiem takSmile mam zjebane cos z yt i nawet nie widze tego filmu. Ale jak bedzie wszystko działać to obejrze Tongue

RE: Mazurski PvP - Boltan - Smierc - 29-09-2011

NOONONONO ZEŚ ZAJEBAL TERAZ XDDDD

PVP I HUNTY NA SERVIE Z SL'ami ?
Lub walenie samymi ue... zagraj na 8+.. tibi gdzie tylko wand i sd i nie raz ue i pokaz pvp leszczu

RE: Mazurski PvP - Boltan - Elade - 29-09-2011

ale gówno

RE: Mazurski PvP - Boltan - Boltan - 29-09-2011

(29-09-2011, 22:58:29)Elade napisał(a): ale gówno
Pokaż swoje wypociny to pogadamy

RE: Mazurski PvP - Boltan - Leebido - 30-09-2011

Kaj tam Elade i pvp... On ma 100k i Ci może do papy brać Big Grin

RE: Mazurski PvP - Boltan - Krzywousty - 30-09-2011

Byś pokazał też jak padasz, a nie same fragi nabite na mniejszych lvli. A co do Schinooxa to był fake, bo nigdy byś go nie zabił.

RE: Mazurski PvP - Boltan - Rainer - 30-09-2011

@Leebido
ze schinooxem sorka ale jak sie daje zjechac do yelow nieraz do reda bo sie nie uham ;d moge stac w miejscu i only vite i co to nazywasz pvp?

RE: Mazurski PvP - Boltan - Wannabe - 30-09-2011

Bez sensu.. zabijasz na tym filmiku 450k levele gdzie ty masz 510k ;oooooooooooo

Coś ci nie wyszło XD