![]() |
|
7.6 Małe modernizacje. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 7.6 Małe modernizacje. (/showthread.php?tid=12721) Strony:
1
2
|
Małe modernizacje. - Vinox - 21-02-2012 Witamy, w dniu dzisiejszym: - dodaliśmy best hit jest to system który zapamiętuje na danym poziomie ostatni best hit, - poprawki na rook oraz w task zgłaszanych przez graczy, - rozpoczęte prace nad nowym systemem zlecenia zabijania (więcej informacji wkrótce) Pozdrawiamy i życzymy miłej gry! RE: Małe modernizacje. - Ziemniok - 21-02-2012 no fajne to, podoba mi sie. ___________________________ RE: Małe modernizacje. - Wyssmi2 - 21-02-2012 Jakie poprawki niby na rook? ;x RE: Małe modernizacje. - Adasik - 22-02-2012 Moim zdaniem best hit nie potrzebny.!!! RE: Małe modernizacje. - Popej - 22-02-2012 yy ten best hit jest wyswietlany tylko czy mozna go tez komenda sprawdzic? RE: Małe modernizacje. - Azbest - 22-02-2012 No elegancko ciekawy jestem co to ten "system zlecania zabijania"
RE: Małe modernizacje. - Adasik - 22-02-2012 No ten system może być dobry w tym popieram
RE: Małe modernizacje. - Waszyngton - 22-02-2012 Best hit potrzebny Wiecie ile bijecie.
RE: Małe modernizacje. - ElderSio - 22-02-2012 mogłby sie jeszcze wyswietlać z wanda napis jak na innym serv CLERICAL ale ogólnie bardzo dobra modernizacja ;p RE: Małe modernizacje. - Mateuszsen - 22-02-2012 Good. Słyszałem, że będzie na to również komenda .
RE: Małe modernizacje. - Waszyngton - 22-02-2012 Komenda by się przydała. Ale jak byłby best hit na m bolta, m wanda i d sworda. BYŁ BY GIT
RE: Małe modernizacje. - eMKa - 23-02-2012 A ja tylko czekam na ten system zlecania zabijania ;p Zobacze o co chodzi i tez se taki napisze ;d RE: Małe modernizacje. - Takanori~ - 23-02-2012 Nom, fajnie, że jest best hit, moim zdaniem lepiej było by, gdyby wyświetlał się na kanale głównym, a nie tak jak jest teraz, drażni mnie ! Xd RE: Małe modernizacje. - Szakal - 23-02-2012 (23-02-2012, 14:34:40)Takanori~ napisał(a): Nom, fajnie, że jest best hit, moim zdaniem lepiej było by, gdyby wyświetlał się na kanale głównym, a nie tak jak jest teraz, drażni mnie ! Xd A gdzie go teraz masz?? bo u mnie jest on na kanale głównym na Default. Przydałoby się zmienić mu kolor z białego, np na pomarańczowy/niebieski. RE: Małe modernizacje. - Niewidzialny - 23-02-2012 Po co zmieniać kolor?? Wyświetla się jak lvl. Jest git Dobrze, że taski poprawione ) Dla nie poinformowanych system zlecania zabijania to coś takiego że ustalasz kwotę za zabicie danego gracza jeśli go ktoś zabije jako 1 dostaje on kasę którą wyznaczyłeś za jego zabicie. Ta kasa to twoje pieniądze. CZyli tak po polsku: płacisz za morderstwo proste???
RE: Małe modernizacje. - Averxes - 24-02-2012 System zlecenia zabijania, ale jaja będą xD RE: Małe modernizacje. - Mateuszsen - 24-02-2012 Averxes zlecam, abyś zabył Shinoxa . Dam ci 1gp.
RE: Małe modernizacje. - Waszyngton - 24-02-2012 HURA Best hit ma nareszcie komędę to "!bh" Nareszcie!!! ![]() RE: Małe modernizacje. - Mateuszsen - 24-02-2012 Yuuuuu,Huuuuuuuuuu. To jest to. THX VINOX @edit Waszyngton, zmień sygnaturę. Miałem taką, i nie mogę jej ustawić. RE: Małe modernizacje. - Apostrof - 26-02-2012 Laalalalalallalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |