Forum Mazurski OTS
Update Zapowiedź. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Update Zapowiedź. (/showthread.php?tid=13160)

Strony: 1 2

Update Zapowiedź. - Vinox - 23-05-2012

Witamy!

W przeciągu kilku dni (prawdopodobnie na początku przyszłego tygodnia max do środy do 24:00) zostanie wprowadzony nowy quest od 200 000 poziomu doświadczenia, będzie on złożony z kilkunastu misji. Zachęcamy do bicia takiego poziomu, ponieważ quest zapowiada się bardzo ciekawie i myślę że nie jedna osoba będzie z niego zadowolona.

Nagrodą z questu jak już każdy wie, będzie to nowy set (hełm, armor oraz legs). Zestaw ten będzie działał na zasadzie v seta, lecz set będzie nam dawał mocniejszą magie, a DMQ 1,2,3 zostanie przeniesione na nowe przedmioty.

W dniu dzisiejszym wprowadziliśmy aktualne dobudówki oraz 2 poprawki respów (ots land oraz lunare) są to expowiska dla początkujących osób.

Zachęcamy wszystkich do założenia konta i wbicia przynajmniej tego 200k Smile
Ekipa Mazurskiego!

RE: Update Zapowiedź. - Chester - 23-05-2012

NO NO NO NO Beautiful!!!! wiec trza bic ten 200 k tylko jeszcze w next tygodniu poprawic do konca ocenki i jazda ;D

RE: Update Zapowiedź. - Vinox - 23-05-2012

Zmniejsz tą fotkę.. xd

RE: Update Zapowiedź. - Mammed - 23-05-2012

(23-05-2012, 19:11:57)Vinox napisał(a): Zmniejsz tą fotkę.. xd
Zwyciestwo trzeba swietowac Smile Gdy tylko temperatura zejdzie mi ponizej 37,5 zaczynam expic ! i go go 200k Smile)

RE: Update Zapowiedź. - Fataliti - 23-05-2012

No znów grupa no life'ow wejdzie i zrobi quest po czym serwer wróci do max 50 osób online.. Miał być taki szok z mirrow ringiem, a to nic nie dało. Wątpie czy ludzie bd nadal tu grali, ale powodzenia Big Grin

RE: Update Zapowiedź. - Vinox - 23-05-2012

Są ots'y na których nic się nie dzieję, mam nadzieję że ludziska zrozumieją i wybiorą właściwy serwer!!!

RE: Update Zapowiedź. - Wyssmi2 - 23-05-2012

Yhy...
20% ludzi, ktory odeszlo w ciagu ostatniego polrocza, gralo na rook, a 20% to dosyc sporo, ale ze nic sie nie dzieje, dlatego odeszli ;l

RE: Update Zapowiedź. - sirszymon - 23-05-2012

Mam nadzieje ze nie będzie na podstawie m ringa zabij 100 takich i takich ....

RE: Update Zapowiedź. - Takanori~ - 24-05-2012

@up
Kreatywność Vinoxa, ale kto wie, może tym razem nas zaskoczy.
@top
Super, będę czekać niecierpliwie. Może coś ruszy, jak Ty się ruszysz.

RE: Update Zapowiedź. - Rookus - 24-05-2012

dam sobie rękę uciąć, że w tych misjach bd trzeba zabić tyle i tyle, danego potwora, albo postać o jakimś wyglądzie.

Vinoxa myślenie to trudny quest to taki, który się robi kilka dni. A to nie prawda.

RE: Update Zapowiedź. - Deotho - 24-05-2012

Ciekawi mnie co to będzie za quest, ale pewnie przekonam się jak osiągnę ten magiczny level.

RE: Update Zapowiedź. - Ulthar - 24-05-2012

Quest mam nadzieje ze bedzie fajny i dosyc trudny a nie w 1 dzien sie go zrobi.
I Vinox co z tym respami sproboj je jakos szybciej wprowadzic od tego seta !
Zrob juz na weekend ! Plosse Big Grin XD

RE: Update Zapowiedź. - sirszymon - 24-05-2012

A jeśli ma ten set też działać na dmg to V set też powinien tak jak jest Smile

Myślę, że dodawanie czegokolwiek do V Seta mija się z celem i jest całkowicie zbędne.
Co do questu przydałaby się do niego jakaś fabuła + zaprogramowanie jakiegoś systemu zadań, które znacznie utrudniłoby ten quest jak i zwiększyło apetyt na nagrody.

RE: Update Zapowiedź. - Fataliti - 24-05-2012

Trudny? Adi Knight nie bd chodził do szkoły, ale zrobi ten quest w 2 dni albo nawet 1 ^^ to samo z mirrow ringiem było u niego, a i z pomocą innych osób na pewno go szybko zrobi ;d

Jak się taka ekipa 20 osobowa zbierze to nie ma sensu liczyć na ' trudny quest ' no chyba, że programista(skrypter) tak to zrobi, że będzie można tylko solo go wykonać, a wtedy już jest jakieś ryzyko.

RE: Update Zapowiedź. - Waco - 24-05-2012

AHASHSAHSHAHSH FATAL JAK CZYTAM TWOJE POSTY TO MI SIE k***a SZCZAĆ CHCE ZE ŚMIECHU. SAM NARZEKASZ NA MIRROW RINGA BO GO PAJACU NIE ZROBIŁEŚ AHSHASHAHSa "DAJ SS'A DAJ" HAHAHAHAH IDIOTA HAHAA

RE: Update Zapowiedź. - Adi Knight - 24-05-2012

Tylko zeby ten quest nie byl przesadny bo co jak co, ale on jest od 200k a nie od 500k jak m ring. Big Grin

RE: Update Zapowiedź. - Wannabe - 24-05-2012

Fatal płacz bo ss'a nie dostałeś z eagle amuletami.
Co do mirrow ringa, to nie był trudny quest ;( wystarczy mieć ok. 100 ng i można go wykonać w kilka godzin.

Mam nadzieje, że ten quest będzie ciężki Tongue

RE: Update Zapowiedź. - Fataliti - 24-05-2012

Debilu prosiłem Cię? Napisałem dasz czy nie? Napisałeś nie Ja ok, a Ty teraz płaczesz,że prosiłem HAHA i napisz mi jeszcze, że Eagle Amulet sam ułożyłeś ? HAHAHAHAHAHAHHA sam nie umiałeś też ułożyć wiem, że się nie przyznasz Wink, a z tym, że nie chodziłeś do szkoły to kłamstwo he;]?

@Bebef
Sharuj dalej konto z Agrestem gimbusie Smile Ponapinać tylko w necie umiesz ;]