![]() |
|
Czas Online. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Czas Online. (/showthread.php?tid=13252) Strony:
1
2
|
Czas Online. - Vinox - 11-06-2012 Witam, W dniu dzisiejszym dodaliśmy nową opcję - jeżeli można to tak nazwać, "Czas Online" każdy gracz jest zapisywany pod względem pobytego czasu na serwerze. Dodatkowo w każdym profilu gracza (wyszukiwarka) są uwieszone informacje łączny czas online oraz ostatnie 24h. Oczywiście licznik 24h jest kasowany o 23:59:59 xD. Dodatkowo kilka dni temu dodaliśmy nowy exp: Black Man który znajduje się u NPC: Noia (bombo camp) wymagany lvl na exp 180 k, a areny prywatne już od 160. update 14.06.12 - dodana komenda !task update 18.06.12 - dodane 2 nowe publiczne areny w city. Ekipa Mazurskiego! RE: Czas Online. - by XaniQ - 11-06-2012 Fajna opcja tylko trochę lipa z tym że Calkowity czas: Dni: 0 Godzin: 00 Minut: 00 Pokazuje dopiero od dziś a nie całość od utworzenia postaci ... RE: Czas Online. - Vinox - 11-06-2012 Niestety nie wszystkich kont znam datę założenia. Poprawiłem trochę. RE: Czas Online. - Rainer - 11-06-2012 czyzby byla topka ;> ^^ zobacyzmy kto bedzie ;d jak juz midi i jarek nie graja tak ;d co leci z tych black man ;> ^^ RE: Czas Online. - Danysus - 11-06-2012 Moja propozycja i paru innych użytkowników wreście została dodana . Teraz można zobaczyć kto "nołlajfi" ale obecnie po 6h to nie wiele w top 1.
RE: Czas Online. - Vinox - 11-06-2012 Danysus mało grasz tu więc nie masz pojęcia, że propozycję muszą zostać poparte przynajmniej ~80% no i mieć ona kilkanaście tygodni istnienia. topic Zobaczymy jutro wielki dzień wielkie liczenie no liferów xd
RE: Czas Online. - Salerno - 11-06-2012 Mwhaha ciekaw jestem kto będzie tym top 1. Topic. Dobra opcja szkoda ze nie było wcześniej jej kiedy grało po 120 osób plus i każdy maniaczył ile się dało. RE: Czas Online. - Rainer - 12-06-2012 niech zgadne Rainer ;> haahahaahhaahahaaaahah RE: Czas Online. - Vinox - 12-06-2012 To nie wstyd być 1, to zaszczyt
RE: Czas Online. - Azbest - 12-06-2012 Szkoda, że nie gram bo lekko top 1 ;( wróci 27 letni no life - Schinoox to padnie 15h+ lekko ;x Spoko updejt
RE: Czas Online. - Waco - 12-06-2012 @up . Szkoda ze nie masz chara. haushasha :< Updejt moim zdaniem bez sensu, po co wam to? by sie chwalic ile jestes czasu na serwie? pokazać jakim jesteś no life? zmarnowany czas RE: Czas Online. - Rainer - 12-06-2012 Azbest nie boj sie nie wpadnie a chwialic sie nie ma czym ;d ale kazdy to chcial to zostalo zrobione i w czym problem ;d RE: Czas Online. - Takanori~ - 12-06-2012 Super, teraz zjeby będą po no life jechać. RE: Czas Online. - Rainer - 12-06-2012 a niech jada jestem niby w "Top1" i mam to w dupie niech se jada ;d RE: Czas Online. - Szakal - 15-06-2012 Ta opcja z czasem jest dobra. Myślę że przydałoby się komenda w tibi w stylu !czas, żeby nie patrzeć na stronce. RE: Czas Online. - by XaniQ - 16-06-2012 dobra ta opcja !task , czasem się zapomni co się wybrało do zabicia a teraz można łatwo sprawdzić
RE: Czas Online. - eM PeG - 18-06-2012 Ale jakie areny? Te do expienia czy do pvp? RE: Czas Online. - Rookus - 18-06-2012 więc tak po co Wyrony 2x ? skoro jedna osoba na nich expi, 2 sprawa nie ma BArionow, i Elarów, Owszem bariony są ale tylko raz , elarów wgl nie ma. Popraw to
RE: Czas Online. - Pyskacz - 18-06-2012 Fajnie, przyda się dla "no life" osób, np. Rainer. Co do !task trochę zbędne, skoro można iść na potwora i sprawdzić, ale jak już to jest możesz zmienić kolor na czerwony, będzie bardziej czytelnie. // Pomyśl o mojej propozycji co na RRV napisałem do ACC, bo mam już kolejną w głowie.
RE: Czas Online. - Vizierox - 19-06-2012 Dobry pomysl z arenami i wreszcie fajne i potrzebne potwory dodane
|