Forum Mazurski OTS
Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. (/showthread.php?tid=13493)

Strony: 1 2

Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Bulmaa - 20-07-2012

Mamy przyjemność ogłosić, że w dniu jutrzejszym (21.07.2012r.) odbędzie się na pierwszy w historii Mazurskiego OTS maraton. Na czym on polega? Przez godzinę zostanie zwiększony exp. Od godziny 21 do godziny 22 exp będzie 2 razy większy. Mamy nadzieję, że zachęci to nowe osoby do expienia na naszym OTS.
Przy okazji chcemy poinformować Was, że po 7 dniowym okresie próbnym na posadę młodszego tutora przyjmujemy 3 osoby.

• Averxes
  • Brox
  • Mesjasz
Niestety graczowi El Palladino z wiadomych powodów nie udało się zaliczyć egzaminu.
Wygranym gratulujemy i liczymy na miłą, dalszą współpracę.
Mamy nadzieję, że młodszy tutorzy pomogą małym lvlom odnaleść się na naszym otsie. Zachęcą nowych graczy do poznania i grania razem z nami. Smile

Pozdrawiamy Ekipa Mazurski OTS

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Varial - 20-07-2012

To zobaczymy czy tylko na okresie próbnym się starali, a teraz będą olewać XD Dobra rzecz te maraton, tylko szkoda, że 1h.

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Szakal - 20-07-2012

Oo zapowiada się ciekawie z tym maratonem..., gratuluje 3-ce przetrwania/zaliczenia egzaminów na MT.

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - stiuart - 20-07-2012

no maraton fajna rzecz, ale moznaby bylo wylaczyc na ta godzine komende !arena 10,20,... bo wystarczy wejsc na arenke zabrac ze soba 6 ng i to niepozwoli nikomu cieszyc sie nowym "eventem", jest zawsze szansa ze ktos padnie lub zlapie debuga, ale nigdy nie wiadomo

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Novi - 20-07-2012

A no miło miło Smile) Gratuluje 3 panom Big Grin
Niestety 21-22 Pracuje Sad(

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Felek - 20-07-2012

to idz na resp
nie tylko na arenkach masz moby

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Hemp Gru - 20-07-2012

Japierdole. Pare osób wie, że jestem w Zakopanem. I na evencie mnie nie bd... Co do wyboru Brox nie powinien być w ekipie. Powód? Po prostu niczym mi nie zaimponował.

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Death - 20-07-2012

Bardzo dobry pomysł z Maratonem. ;-)

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Novi - 20-07-2012

(20-07-2012, 19:47:59)Hemp Gru napisał(a): Japierdole. Pare osób wie, że jestem w Zakopanem. I na evencie mnie nie bd... Co do wyboru Brox nie powinien być w ekipie. Powód? Po prostu niczym mi nie zaimponował.

To nikogo nie interesuje gdzie jestes..Smile Ale Ciesze sie ze nie spedasz wakacji z Tibia Big Grin i uwazaj na tych na Krupowkach pod Gubalowka, bo maja falszywa kase Wink) Pozniej w Zakopanem nic za to nie kupisz Big Grin
Co do Situarta.. Boze czlowieku? NIe wiesz ze jest resp? Tylko ciagle te areni/ Ots 4 lata funkcjonowal bez arenek, i kazdy normalnie expil ^^

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Grozny - 20-07-2012

#up
Nooo... areny nie potrzebne. Rozumiem 2-3 i to takie małe a nie 8.

#top
Widzę że Mazurski się zamienia w APO Smile Chociaż może wbije się szybciej lvl.
Gratuluje Ave, Messi, Brox.

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Brox - 20-07-2012

Fajny pomysł z tym maratonem Wink

Przede wszystkim chciałbym podziękować że pozwalacie mi na zostanie w ekipie Tongue
Wiadomo, dalej będę robił to co przez ten cały tydzieńSmile

Pozdrawiam Big Grin

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - by XaniQ - 20-07-2012

Też pomysł żeby w sobotę taki maraton robić , fajna to sprawa ale jak dla mnie powinien być w inny dzień , ja jutro np. ide na 8 nastke i dupa z expa ;d xd Już lepiej by było jakby ten maraton był w niedziele ;p

@Down
Dokładnie , sobota i ta godzina jeszcze to lepiej gdzieś wyjść sobie a nie siedzieć tylko na kompie ...

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Fatalek - 21-07-2012

o 21 exp x2? Nie lepiej iść browarka wypić o tej porze? k***a ...

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Elitek - 21-07-2012

#up, no to idz na browara, obecnosc nie jest obowiazkowa.
:] i kolejna rzecz chyba zrobiona z mysla o duzych levelach [bo maja w domkach areny] Big Grin szkoda ze jest tak malo aren :< a nie ma praktycznie zadnych expowisk :/

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Roxrite - 21-07-2012

ooOOooo bardzo dobry pomysł z maratonem i Gratzy dla MT!Big Grin

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Salerno - 21-07-2012

Co do maratonów to już one były kaska tylko że w innej formie i ty pewnie tu jeszcze nie grałaś.
Kiedy zawsze coś w servie nawaliło lagi itp vinox zwiekszal expa i to nie tylko na 1 godzine ale na tydzien czasu nawet..
Ogólnie dobry pomysł a co do mt zobaczymy czy teraz tak będą sie starać.

Elitek żadnych expowisk ? Kolejne dziecko które tylko na arenach siedzi a nawet nie wie ile expowisk jest na servie.

N/C

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Chester - 21-07-2012

(21-07-2012, 4:20:25)Elitek napisał(a): #up, no to idz na browara, obecnosc nie jest obowiazkowa.
:] i kolejna rzecz chyba zrobiona z mysla o duzych levelach [bo maja w domkach areny] Big Grin szkoda ze jest tak malo aren :< a nie ma praktycznie zadnych expowisk :/

Na kazdego potwora ktory jest na arenie jest expowisko wiec nam tutaj nie pie**ol....

Maraton Fajna rzecz.
Gratuluje 3 panom ktorzy sie zachowali na mt. Big Grin

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Ziemniok - 21-07-2012

OoO to muszę być na tym zwiększonym expie xD .

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - pecz01 - 21-07-2012

Żadnych expowisk nie ma prawie lololo.. Ale co tu dużo od ludzi wymagać ich gra to 2 miejsca, arenka i temple. I potem dziwią się że niby Vinox nic nie zmienia Big Grin. Co do maratonu fajna rzecz

RE: Maraton oraz wyniki po okresie próbnym. - Lucasyn - 21-07-2012

Zapowiada się pozytywnie. : DD Trochę się lvl'a wbije XD