Forum Mazurski OTS
Reborn system - zmiany! - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Reborn system - zmiany! (/showthread.php?tid=14099)

Strony: 1 2

Reborn system - zmiany! - Vinox - 15-09-2012

Witamy,

z dniem dzisiejszym jako 1 osoba zdobyła u nas reborn dlatego postanowiłem napisać news oraz wyjaśnić do końca na czym to działa, specjalnie dla Was opisałem to w tym linku dlatego zachęcam do czytania mam nadzieję że zachęci was to do gry i wbijania pierwszych rebornów.

Gratulujemy dla Mr Midi za wbicie 1 reborna!
Życzy dalszych sukcesów reszta Ekipy.

RE: Reborn system - zmiany! - Chemik - 15-09-2012

Fajnie, że zachęcanie nowe osoby do rebornów. Midiemu nie gratuluję z rzeczy jasnych.

RE: Reborn system - zmiany! - Hemp Gru - 15-09-2012

@UP
Midi jest spoko, tylko ty taki przyjebany 12latku ;x. Jak tam w gimbazie?.

#T
Spoko. Ale to trochę zajmie zanim wbije tego reba ;p

[Rolus] 10% i się ogarnij.

RE: Reborn system - zmiany! - Chemik - 15-09-2012

@up
Ogarnij downa.

@Hemp Gru
Ty już chyba tu nie grasz?

@Topic
Zostaną dodane jeszcze jakieś dodatki do reborna, czy to już koniec?

RE: Reborn system - zmiany! - Vinox - 15-09-2012

jeżeli pojawi się sensowna propozycja zapewne coś dodamy.

A to mało że wbijasz 200k i tak naprawdę masz 600 ? i 50% hp więcej od normalnego 600k?

RE: Reborn system - zmiany! - Varial - 15-09-2012

Fajny ten reborn system, ale jakos te zmiany mnie nie zachecily do dalszego expa XD Szkoda czasu na reborn. Nim 2 osoba na serwie wbije reborn to troche potrwa, bo praktycznie cała topka nie gra.

PS. Vinox odpisz mi w sprawie dobu na e-mail Smile

RE: Reborn system - zmiany! - Szakal - 15-09-2012

Ciekawa sprawa z tym rebornem.

Vinox, jak możesz to podaj jakie są nowe czary po rebornie.Wink

RE: Reborn system - zmiany! - Averxes - 15-09-2012

Gratuluję wbicia reborna, kusi wbicie go ;d

RE: Reborn system - zmiany! - Palldino - 15-09-2012

ja bym proponowal nieco exp zmniejszyc bo widzisz juz Felek ma te 200k+ XDDD

RE: Reborn system - zmiany! - Varial - 15-09-2012

Palladino to nie przez exp stage ma juz 200ka tylko dlatego ze hity ma większe.

RE: Reborn system - zmiany! - Danysus - 16-09-2012

Wielkie gratulacje dla Felka. "To mały krok dla człowieka ale wielki skok dla ludzkości".

RE: Reborn system - zmiany! - by XaniQ - 16-09-2012

fajne te reborny , trochę przypominają Mu online ;d na pewno to zachęca do wbicia 800k co nie jest łatwe ;d

RE: Reborn system - zmiany! - Hemp Gru - 16-09-2012

(15-09-2012, 21:24:52)Szakal napisał(a): Ciekawa sprawa z tym rebornem.

Vinox, jak możesz to podaj jakie są nowe czary po rebornie.Wink

exevo reb hur
exevo reb vita

RE: Reborn system - zmiany! - Fatalek - 16-09-2012

Jedna sprawa została troche źle zrobiona. Został za mocno zwiększony exp na rebornie. Lvl strasznie szybko leci i jakbyś chciał to lajtowo po rebornie w następny dzień 200k. Popraw to.

#
http://www.mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=13993 Przy okazji mógłbyś to wprowadzić, bo jeśli wprowadziłeś Heoni od 750k, a Wyron od 740k to tylko 10k expa na tym potworze, więc lipa.

RE: Reborn system - zmiany! - rami90 - 16-09-2012

Troche lipnie, midi wczoraj reb i juz wczoraj 250 k mial :<
Troche zalatwo to teraz mu leci Tongue

RE: Reborn system - zmiany! - Elevator - 16-09-2012

Gz Midi dawaj 2 reba ; >

(16-09-2012, 11:54:51)Fatalek napisał(a): Jedna sprawa została troche źle zrobiona. Został za mocno zwiększony exp na rebornie. Lvl strasznie szybko leci i jakbyś chciał to lajtowo po rebornie w następny dzień 200k. Popraw to.

#
http://www.mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=13993 Przy okazji mógłbyś to wprowadzić, bo jeśli wprowadziłeś Heoni od 750k, a Wyron od 740k to tylko 10k expa na tym potworze, więc lipa.

Nie? Zobacz ile Felek musiał expić aby doczekać się wbitego reba... Zasłużył na to aby expić szybciej. Nie ma nic do poprawy to zwyczajny efekt odrodzenia.

RE: Reborn system - zmiany! - Fatalek - 16-09-2012

@up
Ośle... Zobacz ile Schinoox musiał expić na wyronach. Wbił 790k bez heoni na których masz 5x większy exp Smile. Za to Felek miał łatwiej wbić reborna, więc on ma mieć tylko plusy? Co za debilizm expić tylko 10k na wyronach, po co ten potwór? Przecież jak i tak wbijesz 750 to pójdziesz na Heoni... Więc Danysus nie tylko ja chcę mieć plusy, ale inni gracze też tego chcą. Felek dostał potwora, żeby wbić reborna, więc czemu wyron ma nie mieć zmniejszonej bramki lvlowej: >?

RE: Reborn system - zmiany! - Friertz - 16-09-2012

Dlaczego midi wbil jako pierwszy reba ? bo sobie boci i nikt mu nic nie zrobi Big Grin hues hues hues. Zabojcza uczciwosc administracji!!!!!

PoZdrO 600

(16-09-2012, 12:58:55)Fatalek napisał(a): @up
Ośle... Zobacz ile Schinoox musiał expić na wyronach. Wbił 790k bez heoni na których masz 5x większy exp Smile. Za to Felek miał łatwiej wbić reborna, więc on ma mieć tylko plusy? Co za debilizm expić tylko 10k na wyronach, po co ten potwór? Przecież jak i tak wbijesz 750 to pójdziesz na Heoni... Więc Danysus nie tylko ja chcę mieć plusy, ale inni gracze też tego chcą. Felek dostał potwora, żeby wbić reborna, więc czemu wyron ma nie mieć zmniejszonej bramki lvlowej: >?

Deklu... Mimo wszystko miał ten przedział 700k-740k na infernusach i to łatwe nie było do wbicia. W sumie mogły by się pojawić jakieś usprawnienia ale Schinooxa nie mieszaj w to bo on sobie usunął chara i teraz jest tylko legendą (niestety), nie ma co porównywać do tego jak expił Felek. Wyrony są ogólnym ułatwieniem. W każdym razie poświęcił na wbicie tego reborna strasznie dużo czasu i zasłużył na taki exp. Wbij reba, też będziesz miał takie usprawnienie, jak każdy.