![]() |
|
Jak powstał Twój nick? - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Hyde Park (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Jak powstał Twój nick? (/showthread.php?tid=14675) Strony:
1
2
|
Jak powstał Twój nick? - Freszol - 04-12-2012 Taka zabawa, piszemy tu jak wymyśliliśmy nasz nick, skąd on się wziął, z czym nam się kojarzy i czy ma jakieś szczególne znaczenie ![]() to ja zaczne: - Sorves Sorcerer vis - energia, żywioł maga ;p i -> e zachęcam do wypowiedzi! RE: Jak powstał Twój nick? - Chester - 04-12-2012 Forever Young bo pan bug tak hcial! dzienkuje dobranoc RE: Jak powstał Twój nick? - Varion - 04-12-2012 Keringo bo tak ))) Winiarz od nazwiska mam winiar*** i dodane z ;D
RE: Jak powstał Twój nick? - Rahim? - 04-12-2012 Rahim - imie osobnika pochodzenia latynoamerykańskiego ( Dominikana itp. ) RE: Jak powstał Twój nick? - Cycek - 05-12-2012 Jak robilem postac, warto dodac, ze 3 lata temu... mialem nick Cycuuu, tak wolali na mnie w szkole bo mialem duze cycki :/ dostalem namelocka za zly format nicku. Dobry kolega mowil do mnie cycek i tak zostalo. Geneza nicku szpak to piosenka Gurala - Yszty i koncowka na ktorej to Piotr mowi: jestesmy niczem ten szpak z wiersza takiego oto... Z nudow zrobilem ed i zaczalem nim grac.
RE: Jak powstał Twój nick? - Takanori~ - 05-12-2012 Tak se pomyslalem i tak wyszlo, proste hęę NIE BO JESTEM ZOLTKIEM WYGLONDAM JAK CZLOWIEK KCIUK (CZYT. GRUCHA), ALE JESTEM BABĄ I c**j. TO HISTORIA POWSTAWANIA MYCH ZACNYCH NICKOW. RE: Jak powstał Twój nick? - Roxrite - 05-12-2012 Ned - Lord Eddard Stark - zwany "Ned", władca Winterfell, Namiestnik i Strażnik Północy. RE: Jak powstał Twój nick? - Luno Thay - 06-12-2012 Luno Moje auto nazywa sie UNO oraz jestem pierwszy wiec UNO czyli LUNO Thay kojazy mi sie z plaza palma i kokosami Rookslayer bo gram na roku RE: Jak powstał Twój nick? - Rainer - 07-12-2012 bo kiedys jak zaczynalem gre na rl to w proponowanym nicku mialem "Raynner" a ze dziewnie sie wymawialo to tak powstal "Rainer" RE: Jak powstał Twój nick? - eM PeG - 09-12-2012 eM bo Mateusz PeG bo tak wymyśliłem ;D RE: Jak powstał Twój nick? - Konr@do - 09-12-2012 Konrado od imienia ![]() Bagmanio od angielskiego bagman, zdrobione przy pomocy "io" Dojan Sarios wylosowało mi kiedyś na rl tibii A Messiah od Mesjasza
RE: Jak powstał Twój nick? - Pumaz - 11-12-2012 Pumazcafe <-- kiedys gralem na takowym otsie stąd "zcafe" a Puma... bo tak na mnie mówili w sql i taka ksywe mialem
RE: Jak powstał Twój nick? - Varial - 11-12-2012 Z głowy. _________________________ RE: Jak powstał Twój nick? - Mr Fresh - 17-12-2012 Freszol od ang słowa Fresh ;dd RE: Jak powstał Twój nick? - Felek - 17-12-2012 Mr Midi - Dostałem postać z takim nickiem ;p a Felek bo taki nick mam prawie zawsze i wszędzie RE: Jak powstał Twój nick? - Eliver - 17-12-2012 Eliver, bo od razu mi do głowy taki przyszedl XD RE: Jak powstał Twój nick? - Uluh Krul - 22-11-2013 uluhamanagi bo ja jestm arambem i mam 5t5 lat RE: Jak powstał Twój nick? - DerulsWARS - 23-11-2013 Rozmyślałem, rozmyślałem i wymyśliłem Magic Killer. RE: Jak powstał Twój nick? - NeverStop - 27-11-2013 Vaxe- Bo tak wymyśliłem tas- od task tylko Vaxetask było dziwne dla mnie i zrobiłem Vaxetas. RE: Jak powstał Twój nick? - Azbest - 27-11-2013 Patrze sobie na dach, widzę azbest i koniec uroczej historii |