![]() |
|
7.6 Wyniki na młodszego Tutora. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 7.6 Wyniki na młodszego Tutora. (/showthread.php?tid=16150) |
Wyniki na młodszego Tutora. - Vinox - 18-06-2013 Witamy, Po wielogodzinnej naradzie doszliśmy do wniosku, że na 7 dniowy okres próbny przyjmiemy do ekipy cztery osoby. Szansę tą otrzymują:
Mamy nadzieję, że młodszy tutorzy pomogą małym lvlom odnaleźć się na naszym otsie. Zachęcą nowych graczy do poznania i grania razem z nami. ![]() Pozdrawiamy Ekipa Mazurski OTS
RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Sasha - 18-06-2013 Gratulację dla wygranych. Caaz, od początku rekrutacji było wiadome, że wygrasz. Mam pytanie.. Bulma również sprawdzała podania? RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Palldino - 18-06-2013 Caaz? aha jak on nic nie wie to ciekawe w czym on im pomoze chyba jak dojsc na ghoule XD Konrado moze byc reszta pierwszy raz widze ;] @@ tera wez odpowiedz w propozycjach co do mobow .. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Chester - 18-06-2013 Malo ich. To tyle. Graty kuzyn za pozycje xDD RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Varial - 18-06-2013 Gratulacje dla Konrado, Caaz'a i Hardkorka. Black Knight pierwszy raz go widzę na oczy. Śmieszy mnie to, że Caaz dopiero co wrócił i już MT ma. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Czesuaf - 18-06-2013 Świetny wybór. Caaz i Konrado? Powiem krótko - zajebiście. Lepiej być nie mogło. Pozostałej dwójki w ogóle nie znam. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Caaz #1 - 18-06-2013 Co powiedzieć? Dziękuję, oraz gratuluję wszystkim wybranym... RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Borsuk - 18-06-2013 Nie ma co "gdybać" zobaczymy jak będą się sprawować xD SASHA ISTNIEJE COŚ TAKIEGO JAK EDYCJA A NIE POSTY NABIJASZ...... RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Bulmaa - 18-06-2013 (18-06-2013, 16:33:53)Sasha napisał(a): Gratulację dla wygranych. Caaz, od początku rekrutacji było wiadome, że wygrasz. A co, myslisz, że przeze mnie nie dostałeś mt? Gratuluję wybranej czwórce i powodzenia
RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Sasha - 18-06-2013 (18-06-2013, 16:41:04)Bulmaa napisał(a):(18-06-2013, 16:33:53)Sasha napisał(a): Gratulację dla wygranych. Caaz, od początku rekrutacji było wiadome, że wygrasz. Czy ja coś sugeruję? Stwierdzam fakt, obwiniam kogoś? Nie, więc nie rozumiem czemu już piszesz, że płaczę o MT. Tylko pytam, czy również je sprawdzałaś. Nie odpowiedziałaś.. @edit (18-06-2013, 16:41:04)Bulmaa napisał(a): A co, myslisz, że przeze mnie nie dostałeś mt? Uznałem, że to jest płacz. Warnujesz, a nie edytujesz postów... Nie umiesz odpisać, chora jesteś na coś? -.- Czekam na odpowiedz. Nie wiem, czemu jej unikasz. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Bulmaa - 18-06-2013 Pokaż, gdzie napisałam, że płaczesz o mt? I skończ spam, jesli chcesz mnie o coś zapytać, to napisz do mnie, a nie z każdego tematu robisz offa. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Baster - 18-06-2013 Jedno pytanie Black Knight Hardcorek Sorc KTO TO WGL JEST? 1 raz widzę te 2 nicki RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Palladinoo - 18-06-2013 Kurczę, a tak chciałem MT :/ Nie znam nikogo z wybranych ^^ RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Cycek - 18-06-2013 Gz Konrado
RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Pan Rolus - 18-06-2013 Caaz !? Po raz który? 4-5? czy może 6-7? Nie ważne ile ale już tyle razy miał pozycję że nie wiem po co dalej dajecie mu szanse. Przychodzi - odchodzi i po co to? Ale dla takiego Sashy czy innych to nie dacie kolejnej szansy, żal i ból. Konrado dobry wybór =] @ Caaz Znamy się trochę i nic do Ciebie nie mam sam o tym wiesz, stwierdzam tylko fakty. @ EDIT A regułka wciąż ta sama "Po wielogodzinnej naradzie" ta jasne, może wielodniowej? buhehehehe Na moje to nie powinno być tych rekrutacji tylko Ekipa powinna sama kogoś wybrać na tą pozycję (czyt. Vinox, Felek) Bo człowieka nie poznasz po jakimś durnowatym podaniu. : ) PEACE. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Monsta - 18-06-2013 Mi tam obojętne ![]() Ważne, że ktoś doszedł do ekipy. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Luno Thay - 18-06-2013 Graty dla wszystkich powodzenia sprawujcie sie dobrze a bedzie wam DANE !
RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Mesjaszek - 18-06-2013 Gratuluje dla nowych MT jedyny minus to to ze Cazz jest Mt a wyslal z jakies 4-5 podan . Powodzenia zycze zobaczymy po 7 dniach . ;d RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Althenor - 18-06-2013 BEKA połowa tych osób nie wie co jak gdzie na serwie a maja pomagać zobaczymy kto ogarnie się w porę hehehehe ;] Konrado beka w ciagu mozz pol roku z 3x 30 bylo pamietajcie bocic jest ranga
RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Haven2k - 18-06-2013 Gz dla Konrado jedynie co ogarnia.A tamci to Kto XD? |