![]() |
|
Namelock + kilka informacji. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Namelock + kilka informacji. (/showthread.php?tid=16448) |
Namelock + kilka informacji. - Vinox - 21-07-2013 Witamy, zgodnie z waszą propozycją wprowadzamy dziś w życie komendę !namelock. Dodatkowo poprawiliśmy komendę !sellchar w której wyświetlany zostanie aktualny PACC postaci. Przypominamy, że dobudówki zostaną dodane w przyszłym tygodniu, a faza 2/2 jest w ciągłym ruchu. Spokojnie nie zapomnieliśmy o niej. Poradnik do komendy wraz z innymi informacjami są tutaj Dodam jeszcze, że rekrutacji na forum aktualnie nie będzie zostanie jak jest, jak znajdziemy nową osobę adekwatną do tego stanowiska to poinformujemy Was. - na okres wakacji postacie z licytacji na stronie są wyświetlane od 90 dni. - domki na serwerze nie będą kasowane w okresie wakacji. - licytacja domków (wolnych domków) zostanie ogłoszona przed update 2\2. - Osoby po namelock mają do dyspozycji komendę !domek (nazwa domku) w komendzie zamieszczone są informacje jak z niej korzystać. Komendy oraz poprawki zostaną wprowadzone rano reszta już jest aktywna Zapraszamy do gry. Czekamy na dalsze propozycję na forum. Zachęcamy do udzielania się. RE: Namelock + kilka informacji. - Sasha - 21-07-2013 Ciekawe, ciekawe nowości. Czekamy na aktualizacje, dobudówki oraz inne nowości (urozmaicenia). RE: Namelock + kilka informacji. - Ariel - 21-07-2013 By Freszol Znakomicie, teraz będę mógł zmienić sobie nick ![]() Ciekawe ile allegrusy będą wołały za sms pewnie coś z 2kng :<
RE: Namelock + kilka informacji. - Noob3k - 21-07-2013 Widze kasa sie konczy ![]() A tak sie zarzekal ze nigdy czegos takiego nie doda bo to nie "noob ots" RE: Namelock + kilka informacji. - Palladinoo - 21-07-2013 Teraz jest widać, jaki z Ciebie pies na kasę, albo po prostu ludzie przestali kupować pacce. Namelock za pieniądze to przesada totalna :> Teraz już tylko mały krok przed tutor/GM za smsa /Palldino Obraza administracji - 30% To gracze zrobili propozycje nie Vinox wiec co sapiesz? Wiekszosc byla na tak wiec dodal taka opcje. RE: Namelock + kilka informacji. - Ariel - 21-07-2013 @up @2xup była ankieta to było głosować na nie. Zrobił to tylko dlatego że była ankieta i gracze się zgadzali z tym pomysłem. RE: Namelock + kilka informacji. - Azbest - 21-07-2013 Palladioo - a czy od Vinoxa wyszła propozycja kupna namelocka za zł ? Znowu Ci coś nie pasuje, a może skończ narzekać i napisz jakąś propozycje. @t Nie zapomnij Vinox o tych bugach ciał sumonów o których Varial pisał. RE: Namelock + kilka informacji. - handel333 - 21-07-2013 Bylo glosowanie i ludzie chcieli to wcielic w realizacje... Vinox dobra robota :d ,ciekawe ile allegrusy bd selac namelock..
RE: Namelock + kilka informacji. - Mistrz - 21-07-2013 @handel333 Ty masz rozdwojenie jaźni, czy lubisz lizać administracji dupe? XD ![]() @top Widać, że komuś kasy brakuje ;> To samo na A*O - tam też namelocki dodali XD /Palldino Przeciez to byla wasza propozycja a nie Vinoxa.. wiekszosc byla na tak wiec wam dodal namelock. RE: Namelock + kilka informacji. - Varial - 21-07-2013 Chcieliśmy namelock JEDNORAZOWY za friko, a nie 30zł... Oprócz tego mam nadzieje, że up 2/2 będzie zajebiście dopracowany. RE: Namelock + kilka informacji. - Vinox - 21-07-2013 Ariel ja nie robiłem ankiety tylko inna osoba \/ Tutaj jest propozycja i wypowiadałem się dawno, że będzie ale nie miałem wtedy czasu wiec dopiero dziś wiec sorki ze tak późno powód praca itp. Pamiętam o bugach tych potworków, też poprawię. RE: Namelock + kilka informacji. - Czesuaf - 21-07-2013 Cytat:Gdy chcemy sprzedać komus namelockc komenda wygląda tak: !namelock Kuczwi, I2W6P5NI Taki drobny błąd
RE: Namelock + kilka informacji. - Vinox - 21-07-2013 dzięki, pisałem to o 2 w nocy jakoś jak news
RE: Namelock + kilka informacji. - Wu tang - 21-07-2013 (21-07-2013, 3:23:04)Ariel napisał(a): By Freszol Ja kupilem za 750 ng + mis i bs ![]() @top zmiany na + ;-) RE: Namelock + kilka informacji. - Viseq - 21-07-2013 fajnie podoba mi sie przy okazji kupie namelocka za ng ;] RE: Namelock + kilka informacji. - Borsuk - 22-07-2013 Dobra opcja ale kiedy dodacie up 2/2 miał być "na dniach" a juz 18 dni mija xd RE: Namelock + kilka informacji. - Atnoox - 30-07-2013 Dobre urozmaicenie, szybciej ten 2/2! |