![]() |
|
Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wyniki filmu promującego nasz serwer! (/showthread.php?tid=16753) Strony:
1
2
|
Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Vinox - 30-08-2013 Witajcie! Nastał dzień rozstrzygnięcia miesięcznego konkursu na ''filmik promujący nasz serwer''. Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, gdyż dostaliśmy sporo ciekawych prac, które były na prawdę na wysokim poziomie oraz te, które były mniej. Oczywiście nagrody są dla każdego gracza, który wziął udział w tym konkursie. Pierwsze trzy pracę otrzymają lepsze nagrody, niż pozostali uczestnicy konkursu, lecz sądzę, że Ci, którym gorzej wyszły pracę, również będą zadowoleni. 1 Miejsce: Atnoox
2 Miejsce: Sasha
3 Miejsce: Yersey
Pozostałych miejsc nie będziemy opisywać, lecz możemy napisać, że dla wszystkich graczy, którzy zrobili te ''gorsze'' prezentacje powędrował parcel z nagrodami takimi jak:
Oczywiście namelocki oraz nazwanie swojego przedmiotu można sprzedać innemu graczowi. Jeżeli ktoś z uczestników, którzy wzięli udział w konkursie chciałby otrzymać przedmioty na Rookgardzie, zamiast przedmiotów na Main'ie, proszę pisać w tym temacie lub załapać mnie w grze, pod nickiem Vinox. Chcemy Was również poinformować, że niedługo ujrzymy już dawno zapowiadaną loterię oraz możemy również wspomnieć, że pracę nad Aktualizacją ciągle trwają. Dziękujemy wszystkim za wzięcie udziału w konkursie. No i gratulujemy najlepszym! Część dobudówek zostały dziś wykonane, przepraszamy jeszcze raz za takie opóźnienie. Resztę wykonamy prawdopodobnie jutro bądź w przyszłym tygodniu. Zespół Mazurski OTS RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Sasha - 30-08-2013 Oo proszę, drugie miejsce ![]() Zawsze może być, lecz myślę, że moja praca była lepsza od Atnooxa ale to nie mi oceniać ![]() Czekamy na loterię oraz dobudówki ![]() #topic Najwyrazniej Vinxowi spodobał się filmik Atnooxa, nic z tym nie zrobicie. To tylko gra, mi tam nie zależy, tyle w temacie. RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Konr@do - 30-08-2013 Ładnie, ładnie ![]() Możnaby jeszcze pokazać prace innych uczestników. Gratki Atnoox ;> RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Palldino - 30-08-2013 Tez zastanawiam sie jak ocenialiscie te prace.. Saszy filmik byl o wiele lepszy na pewno. @t Ale gratulacje dla zwyciezcow i oby wiecej takich konkursow
RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Santex - 30-08-2013 Podbijam Bambusa - Sashy filmik był lepszy, lepiej pasowała muzyka do kadr filmu i był lepszy całościowi(oczywiście bez obrazy dla Aatnoxa). Wgl. ile było tych filmików na konkurs?
RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Tr4X - 30-08-2013 Kilkanaście screenow zlepione w kupę i dodanie muzyki. Serio? Jakoś mnie to nie przekonuje. Ale gratulacje dla zwycięscy. RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Zeus - 30-08-2013 Oby tak dalej, ale przeraża mnie jeden fakt - Atnoox 1 miejsce ? Przecież Sasha 100% lepszą prezentację miał, ale nic super jest, nawet dobu mi fajna doszłą ^^^ RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - fps - 30-08-2013 Gratki Atnoox za zajęcie 1 miejsca! Możesz teraz kolejną ciupage kupić ![]() I dzięki za pozdro na YT
RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - eM PeG - 30-08-2013 Dokładnie tak. Sasha powinien wygrać... Chociaż jego prezentacja było troche za długa, ale była efektowna. No ale taki jest Vinox. Co zrobić. RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Dyrektor - 30-08-2013 Sasha powinien zdobyć miejsce pierwsze, ale nic z tym nie zrobicie, Vinox już postanowił. Mimo wszystko gratulacje uczestniczącym. RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Czesuaf - 30-08-2013 Według mnie pierwsze miejsce powinien zająć Sasza. Jego praca została wykonana najstaranniej. Włożył od chu*ja pracy w nią, jakoś jest bardzo dobra. Nie można tego powiedzieć o pracy numer 1. Atnoox się nie obraź, ale sam dokładnie wiesz, że Twoja praca mi do gustu nie przypadła. No cóż, gratulacje dla finalistów ![]() Nagrody również ciekawe patrzę
RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Azbest - 30-08-2013 Woow Vinox widzę szalejesz bo nawet lvl'e jako nagroda. Gratulacje. Teraz czekać, aż na dniach pojawi się loteria. ps. nawet chyba jestem na zwycięskim filmiku. chue chue RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Kratek - 30-08-2013 Według mnie to gracze powinni oceniać filmiki i Sasza powinien mieć pierwsze miejsce
RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Vinox - 30-08-2013 fajne filmiki były, a sasha zaprezentował kiełbaskę ale stać go było tylko na 2 miejsce hihi RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Maseratii - 30-08-2013 Dobra decyzja Vinoxa. Sashy prezentacje zle sie ogląda za duzo migajacych efektów. Po kilku sekundach nie chce sie jej ogladac. Atnooxa jest bardziej przyjemna dla oka .
RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Danysus - 30-08-2013 2013 rok, a top1 film nawet nie ma HD... Żałosne. RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Dyrektor - 30-08-2013 (30-08-2013, 21:42:32)Danysus napisał(a): 2013 rok, a top1 film nawet nie ma HD... Żałosne. x2 Atnoox zrobił filmik, ale mi praca ohoho, same screeny napisy i podkład, do filmiku Sashy to w ogóle do pięt nie dorasta. RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Varion - 31-08-2013 szału nie ma dupy nie urywa jak mówicie że po tym ludzi więcej będzie to się GRUBO mylicie .. chciałbym zobaczyc ten filmik sashy ale niesety vinox tylko 1 wrzucił powinien jeszcze graczy zapytac co o nim sądzą ;P
RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Fatalek - 31-08-2013 Fajnie, coś się wydarzyło, ale jeśli ten filmik ma przyciągnąć graczy, to jak mówił Varion nic to nie da <śmiech>, ale props za inicjatywę zorganizowania czegoś RE: Wyniki filmu promującego nasz serwer! - Tr4X - 31-08-2013 Dajcie link do filmiku sashy. Bardzo proszę XD |