Forum Mazurski OTS
Wyniki Loterii. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Wyniki Loterii. (/showthread.php?tid=16798)

Strony: 1 2

Wyniki Loterii. - Vinox - 09-09-2013

Witamy!

Na początku, chcielibyśmy serdecznie wszystkim podziękować za wzięcie udziału w Loterii, zarówno graczom na Main'ie, jak i na Rooku. Loteria na naszym serwerze trwała przez równy tydzień.

Przedstawimy Wam listę osób, którym udało się wygrać:

Main:
  • 1. Negative (472 losów)
  • 2. Drihawk (31 losów)
  • 3. Atnoox (85 losów)

Rook:
  • 1. Yeremi (24 losów)
  • 2. Dzefrej (965 losów)
  • 3. Wysmienita (553 losów)

Nagrody pocieszenia w postaci 150 godzin PACC za najwięcej losów otrzymują:

Rysiu - Main (675 losów)
Burzuj na rooku - Rook (500 losów)

Ogólnie losów kupiono:

Main (6904)
Rook (4074)
Ogólnie (10978)

Gratulujemy zwycięzcom! Smile

Dodatkowo, chcielibyśmy Was poinformować, że dziś zostaną wprowadzone małe nowości do gry. Zostaną poprawione wszystkie bugi, które zgłaszaliście nam, również zostaną dodane nowe opcje itd.
Chcieliśmy jak najszybciej wprowadzić update'a, nie każąc Wam dłużej czekać.. Jednak bardzo dużo rzeczy zostało nam jeszcze do zrobienia, a dokładniej mówiąc... Możliwe, że najtrudniejszy Quest na Main'ie, nowe opcje, nowe przedmioty, różne modyfikacje oraz wiele, wiele więcej.
Lecz nie martwcie się! Mam teraz sporo czasu, więc już od dziś biorę się ostro do roboty!

Dodatkowo będziemy także starali się umilać Wasz czas częstymi najazdami.

Nagrody zostaną przydzielone do 22:00.

Pozdrawiamy!
Ekipa Mazurka

RE: Wyniki Loterii. - Novi - 09-09-2013

Miło Smile Dobrze, że znowu zaczyna się coś dziać, mam nadzieję że przyciągnie to graczy Smile
Zwycięzcom gratuluje.. Smile A ja nie zdarzyłem zarobić na loterie Sad(

RE: Wyniki Loterii. - Azbest - 09-09-2013

Dzef jaki farciarz xD Jak nie wylosowany do lvla, to teraz 2-gie miejsce w loterii. Gratulacje

RE: Wyniki Loterii. - Zeus - 09-09-2013

Myślałem, że coś wygram. No cóż, myliłem się. Gz dla wygranych.

RE: Wyniki Loterii. - Varial - 09-09-2013

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Nagrodę w postaci 150h pacc powinien chyba dostać Dzefrej?

RE: Wyniki Loterii. - Melvil - 09-09-2013

500ng poszlo sie jebac Big Grin
Gz wygranym.

RE: Wyniki Loterii. - Viseq - 09-09-2013

(09-09-2013, 7:45:55)Varial napisał(a): Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Nagrodę w postaci 150h pacc powinien chyba dostać Dzefrej?

gdyby nie mial 2 miejsca to by dostal nagrodę pocieszenia. Dlatego wlasnie tak sie ona nazywa..

gratuluje ja nie zdazylem kupić losów wszystkich przed banem xd

RE: Wyniki Loterii. - Wysmienita - 09-09-2013

No gz dla zwyciezcow =]
Kogo postacia jest Yeremi? ;D
pisz gg;4823520 mam nice oferte ;d

RE: Wyniki Loterii. - Palldino - 09-09-2013

To teraz skladajcie v seta na rooku Big Grin

Gratulacje dla zwyciezcow i oby wiecej bylo 'malych' eventow.

RE: Wyniki Loterii. - Dzefrej - 09-09-2013

Cytat:Nagrody pocieszenia w postaci 150 godzin PACC za najwięcej losów otrzymują:

Rysiu - Main (675 losów)
Burzuj - Rook (500 losów)

Postac ma nick 'Burzuj na rooku' i jest ona moja...a nie burzuj.

Cytat:Napisane przez Azbest - Dzisiaj 6:58:25
Dzef jaki farciarz xD Jak nie wylosowany do lvla, to teraz 2-gie miejsce w loterii. Gratulacje

Jaki fart... zostałem oszukany bo miałem dostać 1-2k lvla a dostałem 460 lvli.

Dzieki za V arma
elton

RE: Wyniki Loterii. - cocacolla - 09-09-2013

hah to jest pewnie ustawione bo goldi oczywiscie wygral v helmet na rookdard a on tutor i na bank ustawione zeby kase mial za ten helemt i ciekawe z kond tyle zlota mial na rookdard. hahah ustawione bo ja powinienem wygrac cos na main bo postawilem 35ng czyli 3500sc i nic nie wygralem bo napewno mnie wylosowali ale zobaczyli coca colla eee to niedajemy nagrody i dali tylko dla znajomych . lol noob suker mather fucker

dzefrej i wysmienita dali razem 1400losuw czyli 1400 pozycji a tu akurad wylosowalo goscia ktury dal 24losy przypadek nie sondze

RE: Wyniki Loterii. - Fatalek - 09-09-2013

(09-09-2013, 10:52:04)cocacolla napisał(a): hah to jest pewnie ustawione bo goldi oczywiscie wygral v helmet na rookdard a on tutor i na bank ustawione zeby kase mial za ten helemt i ciekawe z kond tyle zlota mial na rookdard. hahah ustawione bo ja powinienem wygrac cos na main bo postawilem 35ng czyli 3500sc i nic nie wygralem bo napewno mnie wylosowali ale zobaczyli coca colla eee to niedajemy nagrody i dali tylko dla znajomych . lol noob suker mather fucker

dzefrej i wysmienita dali razem 1400losuw czyli 1400 pozycji a tu akurad wylosowalo goscia ktury dal 24losy przypadek nie sondze

haha Big Grin dokładnie coller son of the bitch XD to samo z Skałą brakowało mu same gówno lvla do Heoni i akurat dostał lvl Smile i mógł na heoni expić, przypadek nie sondze

RE: Wyniki Loterii. - Konr@do - 09-09-2013

(09-09-2013, 8:20:32)Palldino napisał(a): Gratulacje dla zwyciezcow i oby wiecej bylo 'malych' eventow.

RE: Wyniki Loterii. - Lewy - 09-09-2013

Main:
2. Drihawk (31 losów)

Drugie miejsce: Zordian Helmet, Zordian Armor, Zordian Legs, Zniżka na dowolny dodatek do domku 40%, 400 Godzin PACC.

Haha! Dziękuję za darmowego zordian seta i darmowe 400h pacc! Big Grin
Nie no nie wierzę. Big Grin Na Assassina i na Drihawka chciałem kupić pacc'a, a nie muszę, bo Assassin dostał 100h pacc po maratonie, a teraz Drihawk. Big Grin Gratuluję pozostałym zwycięzcom!

Można sprzedać tę zniżkę w jakiś sposób?

RE: Wyniki Loterii. - Luno Thay - 09-09-2013

Gratulacje xD kurde patrze ci po 100 ng albo 200 dawali na roku na loterie a ja tylko okolo 2 -3 ng Big Grin haha xD

Graty !

RE: Wyniki Loterii. - Mr Death - 09-09-2013

(09-09-2013, 11:00:18)Fatalek napisał(a):
(09-09-2013, 10:52:04)cocacolla napisał(a): hah to jest pewnie ustawione bo goldi oczywiscie wygral v helmet na rookdard a on tutor i na bank ustawione zeby kase mial za ten helemt i ciekawe z kond tyle zlota mial na rookdard. hahah ustawione bo ja powinienem wygrac cos na main bo postawilem 35ng czyli 3500sc i nic nie wygralem bo napewno mnie wylosowali ale zobaczyli coca colla eee to niedajemy nagrody i dali tylko dla znajomych . lol noob suker mather fucker

haha Big Grin dokładnie coller son of the bitch XD to samo z Skałą brakowało mu same gówno lvla do Heoni i akurat dostał lvl Smile i mógł na heoni expić, przypadek nie sondze

Przestan plakac bo masz ile 20cos lat a zachowujesz sie jak pieciolatek ...
Konkurs to konkurs kazdy dostal po rowno lvla Wink
Mogles expic a nie sie obijac i co chwila dostawac bany za bota.

RE: Wyniki Loterii. - Ulrich von - 09-09-2013

(09-09-2013, 7:10:12)Zeus napisał(a): Myślałem, że coś wygram. No cóż, myliłem się. Gz dla wygranych.

Tu allegro ci nie pomoze Sad. Troche kasy wylozylem i nic. Zdarza sie. Myslalem, ze powtorze swoja wygrana z poprzedniej loterii.

RE: Wyniki Loterii. - Kartoflex - 09-09-2013

Gz dla zwyciezcow. Pozdrawiam Atnoox Smile

RE: Wyniki Loterii. - Mwahhaha - 09-09-2013

Oszustwo Coca Colla powiniem wygrac bo ustawione to wiec bb

RE: Wyniki Loterii. - Avi Szefo - 09-09-2013

ustawiony szajs kola dal 35 nuggetow a wygral jakis smark co dal 31 nuggetow!