![]() |
|
KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Konkursy, Licytacje i Eventy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: KONKURS NA NAJLEPSZE SS (/showthread.php?tid=17326) |
KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Sexilala - 22-01-2014 WITAM !!
Kto zrobi najfajniejszego lub najbardziej przerażającego jednym słowem najlepszy screen z tibi (z twojej postaci) dostanie cenną nagrodę!! Wygrywa 5 najlepszych ss które pojawią się na stronie głównej.
Czas trwania konkursu 3 tygodnie!! Regulamin Konkursu:
1.Screeny można umieszczać w komentarzach pod postem. 2.Każdy gracz może dodać tyle ss ile chce. 3.Na każdym ss MUSI być widoczny nick gracza. 4.SS ma być tylko z okna gry bez eq, rozmów z default,gc etc. 5.Wszystkie posty niezwiązane z konkursem będą nagradzane i usuwane. 6.Jeżeli kogoś złapie na oszustwie np creen nie będzie z twojej postaci skończy się to wykluczeniem z konkursu. 7. Nie można używać programów 'upiększających' zdjęcia. 8. Screen tylko z mazurka żaden inny serwer nie może być. 9. Jeżeli postać miała namelock'a a ss jest ze starym nickiem musisz podać z jakiego nicku na jaki nick postać miała namelock'a. W każdym poście musi być napisany nick gracza z ewentualnymi namelockami. To zostało wyjaśnione w ptk. 9 regulaminu konkursu. Niedostosowanie się do tego punktu grozi wykluczeniem z konkursu!!!! NAGRODY: 1. Nagroda za zajęcie pierwszego miejsca: - Dożywotni vip na forum, - Mirrow ring, - Ship model, - Możliwość dowolnego nazwania przedmiotu, - Dyplom z informacja o zajęciu pierwszego miejsca. 2. Nagroda za zajęcie drugiego miejsca: - Vip na forum na okres 1 roku, - Zordian set, - Cowl, - Możliwość dowolnego nazwania przedmiotu, - Dyplom z informacja o zajęciu drugiego miejsca. 3. Nagroda za zajęcie trzeciego miejsca: - Vip na forum na okres 6 miesięcy, - Magic Backpack, - Black shield, - Magiczny miś, - Możliwość dowolnego nazwania przedmiotu, - Dyplom z informacja o zajęciu trzeciego miejsca. 4. Nagroda za zajęcie czwartego miejsca: - Vip na forum na okres 3 miesięcy, - Magic Emerald Ring, - Black Shield, - Magiczny miś, - Dyplom z informacja o zajęciu czwartego miejsca. 5. Nagroda za zajęcie piątego miejsca: - Vip na forum na okres 1 miesiąca, - 50godzin premium account, - Dyplom z informacja o zajęciu piątego miejsca. ZAKOŃCZENIE KONKURSU 12.02.2014 r. WYNIKI KONKURSU ZOSTANĄ OGŁOSZONE 15-16.02.2014r. SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W KONKURSIE
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Servinia - 23-01-2014 ![]() ![]()
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Palldino - 23-01-2014 Przypominam. Stosujcie sie do regulaminu inaczej wasze posty beda usuwane. Przy dalszym wstawianiu zdjec niezgodnych z regulaminem zostaniecie ukarani w postaci x% ostrzezen lub skonczy sie wykluczeniem z konkursu. Nim wstawisz zdjecie przeczytaj min. dwa razy regulamin! RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - eM PeGo - 24-01-2014 Em Pegus Natural ![]() Tak jak coś to pod napisem jest RS ![]() ![]() TEN SS ROZWALA WSZYSTKO!!! ![]() ![]() /Sexilala ![]() ![]() Kocham tego ss ![]() A tutaj solo Anni Apo moim ed'kiem :> ![]()
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Wafel - 24-01-2014 ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Ulthar - 24-01-2014 Nick postaci to Ulthar, aczkolwiek jeden screen zostal wykonany z mojej drugiej postaci o nicku Sir Ulthar Kolejny ss został zrobiony nie na mojej postaci tylko na postaci z passow 1/1 ![]() ![]() ![]() /Palldino Juz zostalo wyjasnione moga byc. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takie tam z Kingą i "kruligami"
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Semiron - 24-01-2014
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Mr Death - 24-01-2014 /Sexilala Idealny przykład jak ma to wygladac w przypadku postaci która miała namelock. Berserk oby tak dalej, chwali sie :*1 nick: Destruction => Toxic => Berserk ![]() /Sexilala hehe fajne ![]() Kolejna dawka dodam ze stare, jeszcze z 1 nicku Postaci "Berserk" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elementary: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Lucjan - 24-01-2014 Podczas najazdu: ![]() VIP ROOM podczas najazdu! :
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - HD w 3D - 26-01-2014 ![]() ![]() Wkradłem się i porobiłem SSy ^^ Ps. Przepraszam Vinoxa ze mu z testera eq ściągnąłem ale cały czas capa nie było a potem już nie mogłem z powrotem założyć :C <3 I dodam ze bardzo mi się podoba, lecz jak walne w potwora to go nie zabije ale odejdę i wrócę (z pola jego widoku) to ma black HP ?! KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Maniaczeqq - 26-01-2014 Mam nadzieję, że się spodobają . Pozdrawiam.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maniaczeqq został sprzedany i obecnie gram harem "Maniaczeqq Baniszer" za wszystkie problemy przepraszam. RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Sir Bolos - 28-01-2014 Mysle ze sie spodobaja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Fatalek - 30-01-2014
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Varial - 30-01-2014 ![]() ![]() ![]()
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Showtek - 04-02-2014 AKTUALNY NICK KTÓRYM GRAM: Elite Warrior (Showtek został sprzedany) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Eliverek - 04-02-2014
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Koksik - 04-02-2014 ![]() Ten ss nie jest robiony z mojej postaci ale jest na nim widoczna moja postać więc chyba nie ma z tym problemy jak jest proszę o napisanie ![]() ![]() Szkoda ze psy psuja ten ss ale i tak sie podziele ![]() ![]() A to co to nowy system sprawdzania Kingi o bota ? Niee mała pomoc z nowym graczem miło ze o mnie pomyślałaś wtedy ![]() ![]() /Sexilala Hehe napis is the best ![]() " A co sama mu nie moglas " hehe ![]() ![]() Moja Armia !!! Troche bylo czekania tylk oraz mi sie tak udalo ![]() ![]()
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Merix - 11-02-2014 chary: Merix, Merix Rookstayer ![]() ![]() ![]() Expienie w domku, tylko dla VIPów ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: KONKURS NA NAJLEPSZE SS - Sexilala - 12-02-2014 Konkurs dobiegł końca dziękuję za udział i życzę powodzenia
|