Forum Mazurski OTS
Event war 1vs1. Zapraszamy! - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Event war 1vs1. Zapraszamy! (/showthread.php?tid=17374)

Strony: 1 2

Event war 1vs1. Zapraszamy! - Vinox - 02-02-2014

Witamy ponownie,

Jak wiadomo dziś był błąd na serwerze co powodował crashe, problem został właśnie poprawiony żałujemy tylko że wcześniej tego nie sprawdziliśmy, chociaż mamy nadzieję, że odwiedzi znów nas tyle osób.

A wiec przypominamy news z przed kilku dni ze zmienioną datą:

Informujemy, że już w ten weekend w sobotę tj (8.02.2014r) organizujemy konkurs, mistrz PVP 1 vs 1.
PASS: 1 PASSWORD: 1

Zasady godzinę startu, oraz nagrody poznamy w dniu konkursu!
Prawdopodobnie 21:00!

Nagrody:
1. miejsce 100 z VAT zł + dyplom i....
2. dyplom i ...(info niżej)
3. dyplom i...(info niżej)

Oczywiście nagrody pieniężne to tylko zachęta do gry na naszym serwerze, informujemy, że pojawią się tez pewne przedmioty - specjalne!

Takie tam:

[Obrazek: oc99.jpg]

Zapraszamy do zabawy w tygodniu w war 1\1 oraz w sobotę.

RE: Event war 1vs1. Zapraszamy! - Toster - 02-02-2014

I gitez. Tylko, żeby żadnej craschy za tydzień nie było.

RE: Event war 1vs1. Zapraszamy! - DonDaniel - 02-02-2014

Powiem szczerze że jestem troszke zły ponieważ bylem w tej 12 która przeszła do 2 rundy no ale mam nadzieje że 2 podejście będzie bardziej udane Pozdrawiam.

RE: Event war 1vs1. Zapraszamy! - Vinox - 02-02-2014

Dopatrzyłem się błędu, którego właśnie już nie ma. Oby było x2 więcej osób Smile Zaczynamy reklamę, jeżeli chcecie się przyczynić do rozwoju serwera to działajmy wspólnie.

Oczywiście, że chce sie przyczynić do rozwoju servera.
Ja moge zrobić filmik promujący server.

poproszę.

RE: Event war 1vs1. Zapraszamy! - Mr Death - 02-02-2014

szkoda ze te crashe :/, a juz bylem zakwalifikowany :/

Postaram się. Już mam wiele tych ss'ow jeszcze pare zrobie na rooku.

ważne że poprawione i news z tygodniowym wyprzedzeniem może zdziałać dużo, walniemy reklamę wspólnie będzie ok Smile

RE: Event war 1vs1. Zapraszamy! - Snuff - 02-02-2014

Nic sie nie stało ,exp razy 4 pocieszyło graczy!! Big Grin , oby za tydzien nie bylo crashy :p PS: Zdjęcie Kingi jest super! Big Grin

RE: Event war 1vs1. Zapraszamy! - DerulsWARS - 02-02-2014

@up
ty weź się ogarnij cymbale.. Może rose za fre całemu ots...

RE: Event war 1vs1. Zapraszamy! - Rapper - 02-02-2014

Bez sensu ten war, piszesz ze 1 vs 1 na arence jest 4vs4 lub wiecej + potwory no troche bez sensu jak 1 vs1 to tak ma byc a nie mysle ze za tydzien bedzie 1 vs1.

RE: Event war 1vs1. Zapraszamy! - DerulsWARS - 02-02-2014

Przeczytaj ze zrozumieniem temat jeszcze raz od początku...

RE: Event war 1vs1. Zapraszamy! - Fatalek - 02-02-2014

Zajebiscie Wink do zobaczenia w Sobotę hehee

Mam nadzieję, że testowe wary będą codziennie, a na ten ogólny w weekend będzie więcej ludzi niż dziś oraz, że nie macie mi tego za złe, ze coś tam pominąłem, przecież nie specjalnie. Pozdrawiam wszystkich.

RE: Event war 1vs1. Zapraszamy! - Ulthar - 02-02-2014

Oczywiscie, ze nie mam za zle, nawet bym sie nie zakwalifikowal do niczego a tak to przynajmniej wbilem lvl Big Grin

A kto prowadził przed crashem?

RE: Event war 1vs1. Zapraszamy! - DonDaniel - 02-02-2014

(02-02-2014, 3:50:49)Vinox napisał(a): Mam nadzieję, że testowe wary będą codziennie, a ten ogólny w weekend będzie więcej ludziska niż dziś oraz nie macie mi tego za złe, ze coś tam pominąłem, toć nie specjalnie. Pozdrawiam wszystkich.

Czy ja wiem czy nie mam ci za złe jeżeli przejde poraz drugi jako 2 osoba do 2 etapu to myśle że ci wybacze.

ogólnie Vinox troche to jest nie fer że ms/ed nie ma szans w tym całym konkursie ponieważ wystarczy że ek/rp wali maraton lub full vita przez ten okres co mówiłeś po minucie dajesz potworka wiec wiadome że przecież sorc ma 3 razy mniej hp i odrazu padnie od ek/rp + potworka.

Pozatym jeżeli piszesz że 1 vs 1 turniej to ma być 1 vs 1 Bo z tego co wczoraj widziałem to było 3 vs 1 wystarczy że koledzy sie ustawią tak żeby wejść razem w 2 osoby i wybić na spama tą 3 osobe .Wink

Tak że myśle że masz tydzień na przemyślenie radziłbym może godzine zmieniszyc np o 16/17 ponieważ wiele osób 21 godzinie jest na Baletach/z znajomymi a jeżeli ma to sie odbywać 1 vs 1 to zajmie to troche czasu no chyba że zrobisz to tak jak z 1 podejściem że ładujesz 1 typa i 3 wjeżdza w 1 i koniec pvp .

Mamy tydzień nad poprawką balansu. Ale i tak widziałem kilku sorców wiec było realne przejście Big Grin

RE: Event war 1vs1. Zapraszamy! - Magus - 02-02-2014

No tylko Vinox to bedzie lipa, bo pewnie teraz nie przejde, nie mozesz zapisac sobie ip graczy, na nastepny tydzien? Od razu by dostali tp do 2 etapu i wszystko byloby sprawiedliwe.
Pewnie powiesz, ze nie ma jak sprawdzic, ale jakos 2 razy mogles to mysle, ze nie powinno byc problemu

RE: Event war 1vs1. Zapraszamy! - Danysus - 02-02-2014

Cóż... Przez crash'e niestety ten konkurs okazał się klapą ale rekompensata w postaci maratonu, który trwał około 1,5h myślę, że załagodzi wiele wkurwów u co poniektórych osobników.