![]() |
|
UPDATE - zmiany. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: UPDATE - zmiany. (/showthread.php?tid=17420) |
UPDATE - zmiany. - Vinox - 07-02-2014 Witamy ponownie, Przypominamy, o jutrzejszym konkursie PVP klik (sobota około 21:00), oraz dzisiejszej telesprzedaży więcej informacji tutaj W ciągu kilku dni zmienimy bramki poziomowe oraz potwory dla Początkujących graczy: - valvent set, - magiczne kapcie, - mission shield. Dziś poprawiłem\dodałem: - arenę pod sobotni war, - przeniesienie pewnych funkcji w silniku, bo ostatnio zauważyłem ze czasami ścinają serwer, - dodałem kilka expowisk dla początkujących graczy przedział 1-1000 lvl, - rozpocząłem pracę nad questem na buty 500 000 poziom, będzie składał się z 10 misji i pokoi solo rooms oraz drużynowej walki z blokerem. - podniosłem cenę na Main za sl tylko w komendzie do 10 sc. Zapraszamy do gry! Mazurski OTS. www.mazurskiots.pl RE: UPDATE - zmiany. - Sir Goldi - 07-02-2014 Ogólnie mógłbys tego całego v seta dodać v seta dla facc do tego tp dla lov oraz klapki (jest co prawda facc ale nie ma tp do niego i nie wszyscy nowi gracze moga wiedzieć o tym quescie). Nwm czy to poprawiłes ale chyba z tydzien temu jak patrzyłem to postaciami z 1/1 mogłem sobie wbić kiedy chce na arenke i nabić te 5 fragów. Ktos mógłby to samo zrobić przed warem. Dodatkowo npc Exporek na exp także mógłby nie pobierać opłaty za podróż tak samo jak ten npc w city. Tak wgl to sen jest dla słabych ![]() ![]()
RE: UPDATE - zmiany. - Danysus - 07-02-2014 (07-02-2014, 3:38:47)Sir Goldi napisał(a): Tak wgl to sen jest dla słabych Dokładnie! xD @topic Ta ostatnia zmiana z sl'em kupowanym przez komendę za 10 sc, strasznie mi się nie podoba. Coraz drożej te sl'e... ;/ RE: UPDATE - zmiany. - Ulthar - 07-02-2014 Jak zobaczyłem ten wielki napisać UPDATE to od razu się cieszylem, myślałem, że buciki weszly a tu jeszcze trzeba czekać :/ no ale cóż mus to mus. Co do tego sla to nie jest trochę za drogo? Oraz miałbym sugestie by zmienić albo nieco skrócić taska na Elder Druidy 50k+ do sl x 200 bo na serwie gra teraz ze 3 Druidy ;/ RE: UPDATE - zmiany. - Koksik - 07-02-2014 Widzę coś się dzieje i dobrze. Już myślałem jak Ulthar napisał ze już będą te butki no ale czekamy
RE: UPDATE - zmiany. - DonDaniel - 07-02-2014 No fajnie fajnie że coś sie dzieje hehehehe
RE: UPDATE - zmiany. - TenLubiany - 07-02-2014 (07-02-2014, 8:38:12)Ulthar napisał(a): Jak zobaczyłem ten wielki napisać UPDATE to od razu się cieszylem, myślałem, że buciki weszly a tu jeszcze trzeba czekać :/ no ale cóż mus to mus. Co do tego sla to nie jest trochę za drogo? No, sl to porażka teraz jest. Ogólnie gra mało druidow i ek.;s RE: UPDATE - zmiany. - Vinox - 07-02-2014 Quest z butami, to dziś może już będą testy. Jeszcze nie mamy propozycji jaki przedmiot, ale chyba sandałki Chyba, że ktoś ma lepszy pomysł ![]() edit, mogę zmienić o 10-15 % taska dla Druidów. Serwer jest dla was, wiec jeżeli taka propozycja w sondach by przeszła, +65% to wykonam. Oczywiście osoby głosujące w ankiecie to + 20 postów i konta istniejące x czasu, ale to chyba oczywiste. RE: UPDATE - zmiany. - Koksik - 07-02-2014 @up Sandałki lipa kazdy ci to powie. Nie lepiej zrobić z traper bootsow ? w miare wygladaja misje w dmq by było można zmienić lub po prostu zrobic na podobie jak jest ten magiczny czerowny plecak ten sam wyglad tylko inna nazwa itp ![]() A co do sl nie rozumiem was kazdy przechodzil to jakos ost duzo sob zrobilo sl przy takiej liczbie graczy itp wiec idzie zrobic byscie wszystko chcieli jak na tacy RE: UPDATE - zmiany. - Eliverek - 07-02-2014 @up jestem za tym tak samo, zeby z traper boots zrobic zordian bots. A co do sl, jest dobrze, ja w 3-4 dni zabilem 17 ed, 20 ek, 42 ms, 31 rp, wiec moim zdaniem nie trzeba nic zmieniac, bo vinox sam pisal, ze quest ma byc wyczerpujacy... RE: UPDATE - zmiany. - Nestor#1 - 07-02-2014 Jak zawsze - wszystko na opierdol egh. __________________ RE: UPDATE - zmiany. - Varial - 07-02-2014 @up Na c**j komentujesz jeżeli nie grasz jagodzianko? #top Dobrze, ze co się dzieje i serwer nie stoi w miejscu. RE: UPDATE - zmiany. - Banneq - 07-02-2014 Widzę, że coś Cię motywuje do działania . Niech to zostanie. Bardzo dobrze, że zmieniłeś moby na missionce, bo quest był wdg mnie trudniejszy od bsa. Zobaczymy jak tam klapki i v set.@edit Co ty zmieniłeś w queście na kapcie? Wszystko po staremu. RE: UPDATE - zmiany. - Felipe - 07-02-2014 @up "W ciągu kilku dni zmienimy bramki poziomowe oraz potwory dla Początkujących graczy" Przeczytaj z 2x zanim coś napiszesz. Jak widać nie określił się z dokładną datą zmiana w poszczególnych Questach, które wymienił. Co do tematu to bardzo pozytywne zmiany. RE: UPDATE - zmiany. - -HeyTer- - 07-02-2014 Steel Bootsy byłyby lepsze jako nowe buty ;] Nie wiem nie mam pomysłu poza tym za mało grafik butów jest w 7.6 ale mam kilka pomysłów na misje których nie ma tu i na żadnym otsie ale zatrzymam je dla siebie XD RE: UPDATE - zmiany. - Sir Goldi - 07-02-2014 Jezeli chodzi o buciki to zdecydowanie traper bootsy !!! RE: UPDATE - zmiany. - Smerfik - 08-02-2014 Wszystko spoko tylko lepiej te traper bootsy zdecydowanie niz sandaly
RE: UPDATE - zmiany. - DerulsWARS - 08-02-2014 Ale do huya, Vinox zrob coś na ROOOOKU bo tam nic się nie dzieje... /Palldino Przyjdzie czas i na rook spokojnie ;p RE: UPDATE - zmiany. - -HeyTer- - 08-02-2014 Vinox napisał(a):- dodałem kilka expowisk dla początkujących graczy przedział 1-1000 lvl,ciekawe gdzie -,- |