Forum Mazurski OTS
Regulamin. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Regulamin. (/showthread.php?tid=17484)

Regulamin. - Sexilala - 19-02-2014

Witam,
jak wszyscy wiemy niektórzy gracze potrafią oszukiwać podczas wymian dlatego w związku z tym pojawił się nowy punkt w regulaminie który brzmi następująco:

21 - Wszelkie wymiany na doładowania, smsy etc. są zabronione i Ekipa nie ponosi za żadne oszustwa odpowiedzialności. Jeżeli ktoś się tego podejmie to na własną odpowiedzialność. Lecz informujemy Ekipa serwera nie jest w stanie sprawdzić SMS na inne ots'y czy gry. Wiec proszę nie robić tego.

Cały regulamin gry dostępny tutaj

Ekipa Mazurskiego!

RE: Regulamin. - Semiron - 19-02-2014

To do dowalilas dopieca.. I mazurski zejdzie na psy haha xd.

RE: Regulamin. - Sexilala - 19-02-2014

niby czemu ??

RE: Regulamin. - Koksik - 19-02-2014

Wszystko dobrze tylko "zabrionione" powinno być lepiej samo to ze ekipa nie ponosi odpowiedzialnosci jak chca niech wymieniaja sobie ich sprawa czy go owlai czy tez nie.

RE: Regulamin. - Semiron - 19-02-2014

Popieram pana u góry. Bardzo dobrze napisane.

RE: Regulamin. - Varial - 19-02-2014

Czyli jest zabronione, ale jak ktos kogos owali to ekipa nie wyciagnie zadnych konsekwencji? Beka

@Vinox
W takim razie zmiana regulaminu nie ma zadnego sensu, bo ci ktorzy zostana oszukani i tak go nie przeczytaja i bedziesz mial xx skarg.

Jak zostało napisane NIE JESTEŚMY W STANIE SPRAWDZIĆ CZY SMS ZOSTAŁ WYSŁANY. Czy wy ludzie wgl to rozumiecie?? Każdy kto bd chciał się w ten sposób wymieniać robi to na własną odpowiedzialność.

RE: Regulamin. - Vinox - 19-02-2014

up x2, beka to jest z Ciebie, niby jakim cudem mam sprawdzić czy dany sms jest prawidłowy, mam zadzwonić do innych ots i zapytać "Tu Vinox czy ten sms jest dobry" dziecko ile Ty masz lat. Myśl trochę nikt Ci nie powie czy dany kod jest prawidłowy bez podania numeru telefonu + danych kiedy za ile i na co wysłane. Bo go do tego nie zmuszę. To sprawa do sms, a np na doładowania, mam zadzwonić do sieci i zapytać czy kod z doładowania był kupiony np dziś i czy go ktoś wykorzystał... Czasami ludzka głupota mnie powala i jeszcze się perfidnie śmieje, ze co robi administracja.

edit,
tu chodzi o to żeby gracze tego nie robili bo nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić, a po drugie kto nie czyta regulaminu niech nie egzekwuje go od Ekipy, i jak mówisz płacze - nie czytasz regulaminu nie proś o pomoc proste i logiczne, widocznie nie dla Ciebie.

RE: Regulamin. - Toster - 19-02-2014

(19-02-2014, 15:05:07)Vinox napisał(a): up x2, beka to jest z Ciebie, niby jakim cudem mam sprawdzić czy dany sms jest prawidłowy, mam zadzwonić do innych ots i zapytać "Tu Vinox czy ten sms jest dobry" dziecko ile Ty masz lat. Myśl trochę nikt Ci nie powie czy dany kod jest prawidłowy bez podania numeru telefonu + danych kiedy za ile i na co wysłane. Bo go do tego nie zmuszę. To sprawa do sms, a np na doładowania, mam zadzwonić do sieci i zapytać czy kod z doładowania był kupiony np dziś i czy go ktoś wykorzystał... Czasami ludzka głupota mnie powala i jeszcze się perfidnie śmieje, ze co robi administracja.

x2!!!
Jak ktoś z ekipy Mazurka ma wiedzieć czy dany sms działa? Tak jak napisał Vinox, ma ktoś zadzwonić do innego OTS?! Zastanow się co piszesz Varial

RE: Regulamin. - Wafel - 19-02-2014

Masz wybór - bedziesz sprzedawal/kupowal i zostaniesz oszukany, nie uzyskasz pomocy ze strony Ekipy. Albo nie bedziesz tego robil i bedzie wszystko w porządku, to Twoja indywidualna decyzja.

RE: Regulamin. - TenLubiany - 19-02-2014

Tak czy siak nie zmieni to nic, ani nie ograniczy tego procederu, bo ludzie będą z noobów pisali.;] A jeżeli proponuję wymianę przez allegro więc 100% gwarancji, że nie oszukam to wtedy będzie dozwolone pisanie o tym?Smile bo nie będzie ryzyka oszustwa.

Jeżeli robisz to przez allegro to jest to o wiele bezpieczniejsze niż komuś zaufać. A poza tym z tego co się orientuję to żeby mieć konto na allegro trzeba być pełnoletnim więc i tak nie będą tego robić.

RE: Regulamin. - Snuff - 19-02-2014

Nie trzeba być pełnoletnim Kinia ,ja mam 17 lat i mam allegro . Wtedy masz taką range "Junior" ,ale kupować i sprzedawać można normalnie. Ludzie ogarnijcie jak Administracja ma niby sprawdzać ,czy kod jest poprawny ...

/Kinia
Spoko mój błąd.

RE: Regulamin. - TenLubiany - 19-02-2014

(19-02-2014, 16:29:21)Sexilala napisał(a): Jeżeli robisz to przez allegro to jest to o wiele bezpieczniejsze niż komuś zaufać. A poza tym z tego co się orientuję to żeby mieć konto na allegro trzeba być pełnoletnim więc i tak nie będą tego robić.

Więc jeżeli na trade pisze coś że sprzedam za zł/sms/doladowania coś tam przez allegro to wtedy mogę to pisać tak?

Jeżeli przez allegro proszę bardzo ale my jako Ekipa i tak nie mamy tego jak sprawdzić.

RE: Regulamin. - Sir Goldi - 19-02-2014

Majac tutora ludzie wlasnie glownie mnie prosili o takie kretynskie wymiany na inne otsy i jeszcze mieli pretensje ze nie chcialem im wymieniac -.-

Dobrze ze powstal taki punkt w regulaminie.

RE: Regulamin. - ElderSio - 20-02-2014

#puacz off
Nie od dzis wiadomo że ekipa za to nie odpowiada to po 1
po drugie jesli chodzi o sms na inny ots to jesli gracze podaja ip innych ots to powinni dostawac odrazu nagrode za to ...

RE: Regulamin. - Banneq - 20-02-2014

Bardzo dobrze, że wpisaliście taki punkt w regulaminie. I tak ekipa nie przeprowadzała takich wymian, a teraz jest jasno powiedziane. Mam nadzieję, że nie będzie już skarg typu:"Gość mnie oszukał za sms" itp.