![]() |
|
Usunięcie arenek. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Usunięcie arenek. (/showthread.php?tid=17974) |
Usunięcie arenek. - Vinox - 22-09-2014 Dziś zostały skasowany wszystkie arenki w domkach. Od dziś co kilka dni będziemy sprzedawać wieczorami po kilkanaście domków. Przedział godzinowy 19-21:30. Co do poprzedniego news, dużo osób twierdzi, że news piszemy tak o(dla zabawy), chciałbym powiadomić te osoby, że piszemy po to, aby wspólnie dojść do wysokiego rozwoju serwera, a niektóre z Waszych propozycji właśnie zaczęliśmy wdrażać . Dziękujemy za sugestie: Mr Death, Old Kule, Lodówka, Miszczunio. Miszczunio - sprawdzamy to. Lodówka, propozycja została przyjęta od pewnego przedziału lvl. Czas podsumować restart postaci: Dziś było 50 osób zalogowanych w godzinach szczytu, a codziennie gra w przedziale 30-40 osób. Jak na obecne czasy i tibie 7.6 jest bardzo dobrze, ale może być jeszcze lepiej. Więc? Zapraszamy do gry! Ekipa Mazurskiego! RE: Usunięcie arenek. - Old Kule - 22-09-2014 Takowe licytacje domków przydałby się także w soboty/niedziele. ![]() Bardzo dobrze, że został usunięte prywatne arenki z domków bo one psują/psuły grę. _ Zrobić dobrą reklamę i może troszkę osób przybędzie na serwer. RE: Usunięcie arenek. - Novi - 22-09-2014 Ja bym wypierdzielil arenki publiczne rowniez. Albo zostawil MAX 2 dobrze dopasowane arenki... na ktorych by byly Potwory od dolnego do gornego przedziualu lvlowego.Ale ogolnie fajnie ze cos sie dzieje
RE: Usunięcie arenek. - Mateuszsen - 22-09-2014 Mam nadzieje, ze wiesz, ze usuwajac areny z domkow (nie mowie, ze zrobiles zle, nawet bardzo dobrze) zleci sie cala masa ludzi na publiczne. Musi powiekszyc kazdy resp i zmienic je tak by dalo sie na nich normalnie expic (mozesz zwiekszyc ilosc mobow na respie). RE: Usunięcie arenek. - Ulthar - 22-09-2014 Tak dla mniej wtajemniczonych arenki publiczne zostały zablokowane dla pewnego przedziału lvlowego, jeżeli dobrze zrozumiałem. RE: Usunięcie arenek. - Koksik - 22-09-2014 @up GG WP @t Usunąć publiczne respy powiększyć/dodać więcej mobów i git ; ) RE: Usunięcie arenek. - Lodówka - 23-09-2014 Cytat:Czas podsumować restart postaci:Nie żeby coś ale gdyby był old to byłoby więcej graczy. Mimo to i tak lepiej niż przed resem. Dzisiaj jeszcze dorzucę pare ciekawych (mam nadzieje) propozycji RE: Usunięcie arenek. - Bambusek - 23-09-2014 (22-09-2014, 23:22:30)Ulthar napisał(a): Tak dla mniej wtajemniczonych arenki publiczne zostały zablokowane dla pewnego przedziału lvlowego, jeżeli dobrze zrozumiałem. GG WP @topik Moze powiesz co ci tak naprawde dal restart? +10 wiecej botow ok. xD Ponad 300klvle juz sa a tutaj nie widac zadnych zmian - procz mobow ale to tylko maly szczegol. Wszyscy chca usuniecia aren z PUBLIKA CITY a domki to kolejny szczegol. hm brak nowosci pod FACC z czego brak nowych graczy bo sobie nie radza. po 2 taka duza ilosc expa za taski zniszczylo juz tutaj gre. po 3 nie chce mi sie juz pisac. branoc @nizej Czy to ty napisales temat? Nie. wiec nie nabijaj postow. RE: Usunięcie arenek. - Ulthar - 23-09-2014 @up co mi dał restart? Mi nic nie dał. Gracze go chcieli wiec otrzymali. RE: Usunięcie arenek. - Mr Death - 23-09-2014 Caly czas nie poprawiles mobow takich jak "Drako", wciaz rzucaja fire bomby pod nogi
RE: Usunięcie arenek. - Ruzzi - 23-09-2014 Usuniecie arenek w domkach to duży plus, teraz tylko trzeba powiększyć/dodać nowe respy
|