Forum Mazurski OTS
Eventy Ocena + zapowiedź. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Eventy Ocena + zapowiedź. (/showthread.php?tid=18343)

Eventy Ocena + zapowiedź. - Vinox - 01-12-2015

Witamy ponownie,

jesteśmy już miesiąc po restarcie(start serwera 1.11.2015r.) i mam nadzieję ze ta edycja wam odpowiada. Chciałbym uzyskać odpowiedź na temat tego co robimy, a konkretnie eventów. Mam ich kilka wiec proszę o ocenę w ankiecie.

Informuję, że Nowy Event wejdzie w życie, standardowo w weekend. Nazywać będzie się: Tron Event. - więcej informacji ? już niebawem.

Zapraszamy do gry oraz oceny w\w ankiety.
Ekipa Mazurskiego.

RE: Eventy Ocena + zapowiedź. - Lewy - 01-12-2015

Przystopuj trochę z tymi nowościami, bo z czasem Ci zabraknie pomysłów i znów nic nie będzie nowego wprowadzane. Swoją drogą eventy są spoko, mi się podobają, ale spell w bomberman event chyba nie zawsze załapuje tak, jak powinien.
A Tron Event chyba wiem, na czym będzie polegał ;d
+ Pozmieniaj apo xD

RE: Eventy Ocena + zapowiedź. - Novi - 01-12-2015

Jest spoko Smile
Poza swim event i run event... gdzie niektorzy maja patent na szybkie chodzenie bokiem.

Mi sie najbardziej podoba Zombie Event, bo za kazdym razem jak wejde to go wygrywam xD

RE: Eventy Ocena + zapowiedź. - Norbi - 01-12-2015

No fajnie, że staracie się coś robić. Usunąć swim event i run event i będzie wszystko spoko. Aczkolwiek osobiście nie dawałbym do każdego eventu exp ring'a. Stwórzcie coś gdzie np będziemy mogli zdobyć jakieś przedmioty np. szansa na bs 2 % itp.

RE: Eventy Ocena + zapowiedź. - Vinox - 01-12-2015

BomberMan event mial problem, że postacie z rooka nie mogliśmy atakować Big Grin No moje przeoczenie, ale już poprawione.

RE: Eventy Ocena + zapowiedź. - Sir Goldi - 02-12-2015

(01-12-2015, 22:44:49)Novi napisał(a): Mi sie najbardziej podoba Zombie Event, bo za kazdym razem jak wejde to go wygrywam xD
Dlatego że aby wygrać w tym evencie wystarczy po prostu mieć jak wiecej trapów od reszty, też wygrywam jak na nim jestem xd

RE: Eventy Ocena + zapowiedź. - msobota3 - 02-12-2015

Dla mnie najlepszy jest BomberMan event Smile

RE: Eventy Ocena + zapowiedź. - Mathewewew - 02-12-2015

Ja również najbardziej gustuję W BomberMan'ie, ale ostatnio zaczynam lubić ZombieEvent. Nie zapomnij dodać opisu Mazur of SL (czy jakoś tak) i tego nowego eventu! Smile

RE: Eventy Ocena + zapowiedź. - Kiniaa - 02-12-2015

Bomber Man Event i Zombi Event wymiatają. Mazur of temple tez niczego sobie. Tongue Oby tak dalej Big Grin

RE: Eventy Ocena + zapowiedź. - Sir White - 02-12-2015

Wszystkie eventy spoko .. Tylko Sl of Mazur troche nie wypał , lecisz długo , wygrana malo przydatna na wiekszym lvlu ... Przez to będzie brak ludzi .. Pozdrawiam Najt Wink

RE: Eventy Ocena + zapowiedź. - Harven - 02-12-2015

Mi najbardziej do gusty przypadl Zombie Event, jednak nie miałem jeszcze okazji zagrać w tego Temple Tongue
Run i Swim natomiast zjebane ;p nawet tam juz nie wchodze Wink Jeśli oba te eventy polegają na tym samym, to może by jeden z nich usunąć? Smile
Pozdrawiam

RE: Eventy Ocena + zapowiedź. - Kiri - 05-12-2015

Troche slabo z tym zombi bo jaa na rook to trapow nie mam wiec? Vinoxx cos dodaj lub zmien