![]() |
|
Wyniki Świątecznej loterii. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wyniki Świątecznej loterii. (/showthread.php?tid=18405) Strony:
1
2
|
Wyniki Świątecznej loterii. - Vinox - 27-12-2015 Witamy! Na początku, chcielibyśmy serdecznie wszystkim podziękować za wzięcie udziału w Loterii, zarówno graczom na Main'ie, jak i na Rooku. Loteria na naszym serwerze trwała przez równy tydzień. Przedstawimy Wam listę osób, którym udało się wygrać: Main:
Rook:
Nagrody pocieszenia w postaci 150 godzin PACC za najwięcej losów otrzymują*: Konradek - Main (2933 losów) Diabloo - Rook (399 losów) *-lista osób które nie zajęły w\w miejsca. Ogólnie losów kupiono: Main (7574) Rook (947) Ogólnie (8521) Gratulujemy zwycięzcom! Nagrody zostaną przydzielone w ciągu 24 godzin parcelem. Pozdrawiamy! Ekipa Mazurka RE: Wyniki Świątecznej loterii. - danio3235 - 27-12-2015 Gratki panowieeeeee, szkoda ze nie wygrolem :C RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Sharks - 27-12-2015 dobrze że straciłem tylko 14 ng : ) gratulacje. RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Norbi - 27-12-2015 No to Panowie gratulację!! Może uda się w następnej loterii... XD RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Konradekk - 27-12-2015 zajebista loteria polecam 10/10... sprzedam pacc 150h za 3kng RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Novi - 27-12-2015 Podziękował =D RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Norbi - 27-12-2015 (27-12-2015, 12:54:51)Konradekk napisał(a): zajebista loteria polecam 10/10... sprzedam pacc 150h za 3kng Dla Twojej wiadomości.. Sam dawałeś kasę nikt Cię do tego nie zmuszał. A to że nie wygrałeś to już po prostu masz pecha i tyle w temacie. Ból dupy poziom hard. Sama nazwa mówi "Loteria", tak samo jest w lotto. Ludzie kupują 100 losowań, koleś kupi jedno i wygra, a Oni nawet złotówki. RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Sir Goldi - 27-12-2015 (27-12-2015, 12:54:51)Konradekk napisał(a): zajebista loteria polecam 10/10... sprzedam pacc 150h za 3kng Serio dziecko myślaleś że jak kupisz losów za 3k to na bank dostaniesz nagrodę? RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Kikikeke - 27-12-2015 Beka z tego losowania. W ogóle jak te losowanie wyglądało, co? Vinox zamknął oczy, przejechał palcem po monitorze i wybrał typeczka? Najśmieszniejsze jest to, że ten gościu z 5 losami miał TYLE SAMO szans co Konradek. Mogę się założyć, że Konradek nie miał nawet ani 1% więcej szans na wygranie tego. Spierdolony system i tyle. Następnym razem jak robicie takie loterie czy inne tego typu gówna to zróbcie, że każdy może kupić tylko jeden los i tyle, bo co z tego, że ktoś wrzuci 1 los czy 200... i tak ten z większą ilością losów nie będzie miał żadnych % więcej na wygranie, a tak każdy wrzuci 1 los i będzie chociaż sprawiedliwie
RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Sharks - 27-12-2015 (27-12-2015, 15:06:38)Kikikeke napisał(a): Beka z tego losowania. W ogóle jak te losowanie wyglądało, co? Vinox zamknął oczy, przejechał palcem po monitorze i wybrał typeczka? Najśmieszniejsze jest to, że ten gościu z 5 losami miał TYLE SAMO szans co Konradek. Mogę się założyć, że Konradek nie miał nawet ani 1% więcej szans na wygranie tego. Spierdolony system i tyle. Następnym razem jak robicie takie loterie czy inne tego typu gówna to zróbcie, że każdy może kupić tylko jeden los i tyle, bo co z tego, że ktoś wrzuci 1 los czy 200... i tak ten z większą ilością losów nie będzie miał żadnych % więcej na wygranie, a tak każdy wrzuci 1 los i będzie chociaż sprawiedliwie Następny co ma problem ze zrozumieniem co to jest loteria. W totka też ktoś wyślę 100 kuponów a wygra ten co kupił 1, to dla ciebie też oszustwo ? Bezmózgi to mało powiedziane. RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Konradekk - 27-12-2015 opierdolcie mi kolbe frajerki :d tylko ze w totka widac losowanie i znane sa zasady. Nie bede juz tego komenotwac ale z nightem mialem grubo ponad 75% glosow i zaden z nas 3 RAZY nie zostal wylosowany? machlojka w c**j RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Argenturiu - 27-12-2015 (27-12-2015, 15:21:48)Sharks napisał(a):(27-12-2015, 15:06:38)Kikikeke napisał(a): Beka z tego losowania. W ogóle jak te losowanie wyglądało, co? Vinox zamknął oczy, przejechał palcem po monitorze i wybrał typeczka? Najśmieszniejsze jest to, że ten gościu z 5 losami miał TYLE SAMO szans co Konradek. Mogę się założyć, że Konradek nie miał nawet ani 1% więcej szans na wygranie tego. Spierdolony system i tyle. Następnym razem jak robicie takie loterie czy inne tego typu gówna to zróbcie, że każdy może kupić tylko jeden los i tyle, bo co z tego, że ktoś wrzuci 1 los czy 200... i tak ten z większą ilością losów nie będzie miał żadnych % więcej na wygranie, a tak każdy wrzuci 1 los i będzie chociaż sprawiedliwie Mój drogi, tak sie sklada, że na studiach miałem taki przedmiot jak matematyka (co prawda na uniwersytecie ekonomicznym, ale zawsze). Wytlumacz mi jak to możliwe, że wyszło Ci, iż ktoś kto kupi 1 los w lotka ma taką samą szansę na wygranie co ten co kupił załóżmy tysiąc? Jest blisko 14mln możliwych kombinacji (nawet nie bd Ci tłumaczył jak to obliczyłem, bo jesteś na to zagłupi. Po krótce: 49!/6!*43!) !- silnia RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Konradekk - 27-12-2015 Bo tutaj nie bylo losowanie tylko machlojka zgaduje ze losowanie wygladalo tak ze wklejil w random.org liste o tak : Konradek - Main (2933 losów) Diabloo - Rook (399 losów) i nie bylo roznicy pomiedzy 1 losem a 1000 losami RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Orsoneq :C - 27-12-2015 polecam nie brać udziału w loteriach jak sie nie umie pogodzić z przegrana xD RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Kikikeke - 27-12-2015 Ale co Ty tutaj wyskakujesz jeden z drugim o jakimś lotku. Nawet w tym Waszym głupim lotku ten co kupił więcej kuponów ma większe szanse na wygranie niż ten co wysłał tylko jeden. Patrząc na to ile osób gra w lotka to są to małe szanse, ale ZAWSZE SĄ. PRZECIEŻ TO JEST k***a LOGICZNE, więc jak już dajecie jakieś przykłady to k***a zastanówcie się najpierw i pomyślcie. Ja chcę tylko się dowiedzieć jak wyglądało te losowanie, JAK!? Vinox, proszę napisz jak Ty to losowałeś. Przecież to jest k***a aż niemożliwe, że dwóch typów na OTSie kupiło grubo ponad połowę tych jebanych losów i nawet ich nie ma ich w tej trójce. Problemu by nie było, gdyby każdy mógł kupić jeden los, ale skoro dałeś możliwość kupna XXX losów to chyba po coś one są, prawda? Kupił ~3k losów to powinien mieć chociaż jakiś tam procent większe szanse, ale miał jeden wielki c**j, bo pewnie wkleiłeś całą listę na random.org i każdy miał takie same szanse XD A teraz i tak się pewnie nie przyznasz, albo w ogóle nie napiszesz jak wyglądało losowanie. Pozdruffki. RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Argenturiu - 27-12-2015 @up oczywiscie, że jest możliwe. Matematyka, a dokladnie nauki związane z prawdopodobieństwem to dość proste nauki. W twoim przypadku szwankuje również logika. Wyobraż sobie, że mamy 1000 losów, graczA kupi 997 lasów, gracze B,C,D po 1 losie. Czy możliwe, żeby gracz A nic nie wylosowal? Oczywiscie, aczkolwiek prawdopodobieństwo jest nikłe. RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Sharks - 27-12-2015 tu chodzi tylko i wyłącznie o szczęście a wy spinacie jak by to bez kitu było losowanie o jakąś grubą kasę... śmiechy chichy. RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Konstanty - 28-12-2015 kikeke, ile kupiles losow, ze tak dupe spinasz? pewnie 10, co? RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Tr4X - 28-12-2015 Skoncz plakac w koncu gosciu ze nic nie wygrales xddd RE: Wyniki Świątecznej loterii. - Sharks - 28-12-2015 po po prostu kupiłem pacca za prawie 3kng więc beka z ciebie i tyle
|