![]() |
|
7.6 Wielki update! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 7.6 Wielki update! (/showthread.php?tid=18437) |
Wielki update! - Eternity - 10-01-2016 Witamy! Z ogromną przyjemnością pragnę was poinformować, iż został dodany na serwerze obiecany update broni, a także nowa profesja dostępna od 820k! Po godzinie 18, na serwerze zostaną dodane trzy nowe bronie, z czego dwie znajda się na Głównej Wyspie, a jedna na Wyspie Początkujących. Żeby zdobyć pierwszą broń, będziemy musieli pomóc zmierzyć się minotaurom z ich odwiecznymi wrogami, Orcami. Zadania będą głownie opierać się na pomocy ich kompani oraz osłabieniu obrony przeciwnika, aż będą oni gotowi żeby pokonać ich króla! Będą oni dość wymagający, dlatego zdecydowaliśmy ze quest będzie dostępny od 400k lvla! ![]() Następną nowością będzie druga broń, która znajduje się na Wyspie Poczatkujacych. Będzie ona dostępna po wykonaniu wszystkich misji u Szalonego Orca, który ma za cel przejąć kopalnie minotaurów! Jego farma znajduje się w zachodniej części Rookgardu, na strefie PACC. Misje bedą dostępne od 12k lvla. ![]() ![]() Trzecią nowością zostanie nowa broń wprowadzona dla 5klvli, która ma na celu urozmaicić grę początkującym graczom. Wejście na niego można znaleźć w temple, lub poprzez nowy quest na manarune. ![]() Zostanie dodana również automatycznie nowa profesja dla wszystkich graczy, którzy osiągnęli 820k lvl. Nowa profesja bedzie otrzymywała,
Życzymy miłej gry na naszym serwerze, Ekipa Mazurskiego! RE: Wielki update! - Norbi - 10-01-2016 Od ilu k będzie broń na roku? :p RE: Wielki update! - Banneq#2 - 10-01-2016 Łooo, kurka. Nie mogę się już doczekać owego questu. Zobaczymy jak będzie wyglądał, mam nadzieję, że mnie nie zanudzi, a wręcz zachęci do jego wykonania. Od razu przypominam by dodać go do questów do statystyk postaci i reborna do statystyk globalnych. RE: Wielki update! - Elade - 10-01-2016 Wspaniały mapper, oby quest był równie wspaniały! RE: Wielki update! - Norbi - 10-01-2016 (10-01-2016, 17:02:26)Elade napisał(a): Wspaniały mapper, oby quest był równie wspaniały! Chyba dobrego mappera nie widziałeś... A co do questa to też mam taką nadzieję. RE: Wielki update! - Elade - 10-01-2016 Porównując tych co byli dotychczas, to serio jest lepiej. RE: Wielki update! - danio3235 - 10-01-2016 (10-01-2016, 17:36:44)Elade napisał(a): Porównując tych co byli dotychczas, to serio jest lepiej. Questy są bardzo dobre, nie moge sie doczekać. A co do mappowania widze, że za przeproszeniem gó*no się znasz. RE: Wielki update! - Noihe - 10-01-2016 Oki mandor. Według mnie nowe nazwy profesji są bezsensowne, reborn to reborn, po co sobie życie utrudniać. RE: Wielki update! - DarkKnight - 10-01-2016 Za update daje mała okejke. Póki co tylko mała bo muszę zobaczyć jak to w grze wygląda. Co do rebornów, nie jestem pewien czy to dobry pomysł. RE: Wielki update! - Ulthar - 10-01-2016 Wszystko bardzo fajnie, ale chyba miała być też jakaś niespodzianka? Czy jest ona gdzieś tu zapisana, a po prostu jej nie dostrzegłem? RE: Wielki update! - Sharks - 10-01-2016 jak na razie to nic nie ma :d xDDDDDDDDD RE: Wielki update! - Porsche - 10-01-2016 Daje sobie rękę uciąć że stracicie sporo graczy po tym update. Nie rozumiem po co zmieniać coś co dobrze funkcjonuje, ale nie wnikam to nie mój serwer, z mojej kieszeni nie wpłynie już ani złotówka. RE: Wielki update! - Vinox - 10-01-2016 up, mowisz o rebornach ? RE: Wielki update! - Porsche - 10-01-2016 Zgadza się, mimo że sam nie posiadam 800k uważam że zabija to klimat gry. RE: Wielki update! - Vinox - 10-01-2016 dużo osob mówi, ze gra powyżej 800 jest nudna. Stąd ta zmiana. RE: Wielki update! - Porsche - 10-01-2016 Na real tibii gra na 500lvl też wkońcu staje się nudna, musi być jakaś granica do której można bić lvl. RE: Wielki update! - Novi - 11-01-2016 Każdy chciał reborny bo nudno powyżej 800k expic... wszyscy krzyczeli. A teraz jak ekipa pracowała wiele czasu wiele dni po kilkanascie godzin przy tym to zle? A JEBNIJCIE WY SIE W ŁEB LUDZIE... Będą nowe potwóry nowe Questy z czasem dla rebornów, jesta jakiś cel do expa. Ile ludzi powyżej 600 czy 700k powiedziało i po co mam expic? Przestaje grac.. ja znam conajmniej kilku ludzi którzy nie widzieli sensu w expieniu.... MI SIE PODOBA CHOCIAZ JEST KILKA RZECZY DO POPRAWKI Ale pozatym jest okej !
|