Forum Mazurski OTS
Sl Event ? / Sl NPC - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95)
+--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Sl Event ? / Sl NPC (/showthread.php?tid=18610)

Sl Event ? / Sl NPC - Mondi - 11-02-2016

Witam, proponuje taka opcję gdyż SL EVENT dla 20 osób to jest porażka , wykonują 2-3 osoby nie chodzi mi tu o mnie , bo zawsze prawie go zdobywam , ale -,- brak słów.
Proponuję dodać z tym SL NPC , rook/main , który będzie dawał nam 1h tego samego co ten SL EVENT koszt powiedzmy 30-50ng, rook oczywiście mniej nie znam tam cen, i można kupić maksymalnie 1h, aby boty nie kupowały po 5 h i jazda bot on, a z tego SL EVENTU przerobić na +5/10% do całej zbroi nie może 10 , ale 5-7 % czy tam mniej, było by idealnie według mnie Wink z serwera zniknie troszkę ng przy okazji.

Pozdrawiam
PS: Nestro się nie wypowiada 14 latek.

RE: Sl Event ? / Sl NPC - Mr Death - 11-02-2016

Beznadzieja Wink
Chcesz miec to 10% to idz do bonesa, nawet taniej kupic. Po 2 dopiero teraz sie skarzysz ze przechodza 3 osoby ? Bo ja sie dziwie, piszesz to po tym jak swoja ekipa poszlismy, zostawilismy was w tyle i nie bylo komu trapowac tam z tylu. A jeszcze dodam ze bez sla i tak nie padniesz, no chyba ze juz nawet najprostrzego skryptu nie umiesz napisac.

#T
Na NIE
@down
czy ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem ?? lub wyciagac wnioskow z danej wypowiedzi innej osoby ?
To lepiej sie naucz.

RE: Sl Event ? / Sl NPC - Mondi - 11-02-2016

Ta, ciekawe gdzie kupujesz sl na 24 h za 10ng, pokaż mi to , chętnie kupie. -,- naucz się czytać ze zrozumieniem kolego.

RE: Sl Event ? / Sl NPC - Spiver - 11-02-2016

Boze, pomysl z dupy wziety. Po to jest event, zeby rywalizowac o tego sl moze zdobyc tylko 1 osoba albo wczyscy na tym to polega wiec placz off ( :

RE: Sl Event ? / Sl NPC - Kopekxd - 11-02-2016

Jestem na Nie. Chcesz atak to idź do bonesa. Powinno zostać tak jak jest.

RE: Sl Event ? / Sl NPC - Seven - 11-02-2016

Nie ma sensu wprowadzania takiego npc. Jest juz taki u którego można kupić 10% więcej ataków do magii, a większość osób chodzi na event właśnie po ten bonus a nie sl na 24h

RE: Sl Event ? / Sl NPC - Palleq - 11-02-2016

Generalnie imo zmienić można to w ten sposób, by wchodzić można było nawet solo, raz na 23h można "wejść" i jak się dojdzie dostaje się nagrodę, tyle ;p

RE: Sl Event ? / Sl NPC - Zajkovski - 11-02-2016

@up
Zrobił raz solo i kozaczy ^^
Ale ten pomysł jest dobry. Czasami sie trafią nieogary, które z pleców lurują Roberty(tak było wczoraj, dlatego tylko 2 osoby zrobiły sla). Można by było zrobić tak, że każdy sobie pójdzie kiedy będzie chciał i z kim będzie chciał. Pod warunkiem oczywiście, że nie robił tego od 24h.

RE: Sl Event ? / Sl NPC - Nestor - 11-02-2016

Jestem na nie Smile

RE: Sl Event ? / Sl NPC - Virus - 11-02-2016

Chcesz mieć 10% więcej ataku to kup bonus, na nie.

RE: Sl Event ? / Sl NPC - Novi - 11-02-2016

Nic takiego nie zostanie wprowadzone.
Zamykam