![]() |
|
Powrót Hunting Systemu - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Powrót Hunting Systemu (/showthread.php?tid=18636) |
Powrót Hunting Systemu - Mateuszsen - 20-02-2016 Elo, zapewne pamiętacie, że wieki temu działał Hunting System. Dla tych co nie pamiętają lub nie grali w tamtym okresie to wytłumaczę. Polegał na tym, że w grze poprzez komendę wyznaczano nagrodę (w ng) za zabicie określonej osoby. Zlecenia były pokazane w specjalnej zakładce na stronie Mazurka. Po zabiciu osoby dostawało się piniądź, który był wyznaczony za zabicie owej osoby. Jesteście za przywróceniem takiego systemu? Piszcie w komentarz poniżej. RE: Powrót Hunting Systemu - Kubus Rp - 20-02-2016 Jestem na TAK, myślę, że to w jakiejś tam części przywróciłoby PVP, bo kazdy chciałby zgarniać nagrody; -) RE: Powrót Hunting Systemu - Nestor - 20-02-2016 Jestem na tak, zawsze to jakaś odskocznia od questów i expienia
RE: Powrót Hunting Systemu - danio3235 - 20-02-2016 Ja również jestem na tak, zawsze to jakies urozmaicenie gry
RE: Powrót Hunting Systemu - #Boonk - 20-02-2016 Masz moje błogosławieństwo! Na tak. RE: Powrót Hunting Systemu - MagiK - 20-02-2016 3x TAK przechodzisz dalej
RE: Powrót Hunting Systemu - Spiver - 20-02-2016 niech bedzie, tak __________________ RE: Powrót Hunting Systemu - Virus - 20-02-2016 No to będzie fajna zabawa, Tak. RE: Powrót Hunting Systemu - Kopekxd - 20-02-2016 Jestem na Tak. Powinno to wrócić. RE: Powrót Hunting Systemu - Ulthar - 20-02-2016 tak, bo to fajny dodatek, niektorzy tylko fragi nabijaja, wiec beda mogli rowniez na tym zarabiac
RE: Powrót Hunting Systemu - Mateuszsen - 01-03-2016 @refresh _____________________________________________________________ RE: Powrót Hunting Systemu - eM PeGo - 02-03-2016 Ten system został usunięty bo za bardzo obciążał silnik. Jeżeli Vinox by go jakkolwiek poprawił to czemu nie
RE: Powrót Hunting Systemu - Mateuszsen - 02-03-2016 (02-03-2016, 0:15:48)eM PeGo napisał(a): Ten system został usunięty bo za bardzo obciążał silnik. Jeżeli Vinox by go jakkolwiek poprawił to czemu nie Obciążał bo system nie był należycie napisany. Zawsze znajdzie sie przyjazne dla silnika rozwiazanie
RE: Powrót Hunting Systemu - Merix - 02-03-2016 może być oki . RE: Powrót Hunting Systemu - Adervo - 02-03-2016 było to już na serwie i dobrze się sprawdzało, więc jestem na TAK . RE: Powrót Hunting Systemu - Virus - 04-03-2016 I będzie coś z tego? Doczekamy się odpowiedzi, eter/vinox? :p RE: Powrót Hunting Systemu - Mateuszsen - 13-03-2016 @refresh ------------------------------- RE: Powrót Hunting Systemu - Фрешоль - 13-03-2016 Zupełnie o tym zapomniałem. :O Na tak! No i oczywiście zwiększyć ten limit ng, bo z tego co pamiętam kiedyś można było maxymalnie X ng wyznaczyć. RE: Powrót Hunting Systemu - Eternity - 19-03-2016 Zobaczymy, czy kod jeszcze jest na serwerze i jak bedzie sie zachowywal przy ostatnich zmianach, jezeli wszystko pojdzie bez problemu to zapewne go dodamy, pozdrawiam |