![]() |
|
7.6 Propozycje Rook - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: 7.6 Propozycje Rook (/showthread.php?tid=18650) |
Propozycje Rook - Chudyy - 24-02-2016 1. Wprowadzic cos dla M lvl/ Souli, jakies czary, ktore mozna by bylo uzywac bo nie przydatne sa soule, poniewaz najazdów niema 2. Wprowadzic quest, na Time Energy Ring, czyli robimy quest, duzo misji, trudny, odbieramy w nagrody Time energy ring, u npc mozemy doladowac go w takiej postaci jak daje Bonus Regeneracja tylko za wiecej sc.. np 50sc=2h utamy itp itd. pomoze to w expie ![]() 3. Helmet lepszy niz Mistic Turban, dodajacy 5/6 % z bursta Tak samo mozna by bylo wprowadzic zamiast Blue robe ![]() Sa 3 sety na main, valvent, goblin, zordian na rooku mamy mistic/blue robe, i V set. mozna by bylo wprowadzic jakis inny, zeby bylo wiecej do roboty na rooku! 4.npc od codziennych misji, np Hi/misja Witam, mam dla ciebie zadanie, przynies mi xxx/xxx/xxx/xxx a Dostaniesz nagrode. Nagroda mogla by byc, exp ring/ albo cos innego! 5.Wprowadzic quest na Amulet, ktory dzialalby jak sl, ale by byl na xx czasu + mozna by bylo go doladowywac, koszt drogi, poniewaz tego funkcja by byla + dmg z broni To tyle narazie z moich propozycji ![]() pozdrawiam Chudy. RE: Propozycje Rook - #Boonk - 24-02-2016 1. Czary na rooku odpadają ale dodać coś żeby soule można było sensownie wykorzystać. 2. A golden ringa pan zrobił? ;> 3. Podobno V set jest z quest? :p 4. Daje okejke. 5. Lepiej dodać SL Event na rooku (chyba, że jest. nwm nie gram na rooku) ;p RE: Propozycje Rook - Chudyy - 24-02-2016 1. nie chodzi mi o np exori max czy cos, tylko po prostu do tworzenia czegos, ktore by ulepszylo gre na rooku. 2. Dodaje hp/mane ale utamy niema, a energy ringi trwaja 10 min ![]() 3. Tak jest z quest , ale wprowadzic cos, latwiejszego dla lov lvli ![]() 4._/ 5. Jest event SL na rooku ale ciezko go przejsc z nie ogarnietym teamem ;p RE: Propozycje Rook - Novi - 24-02-2016 Chudinii: 1. W najbliższych planach jest coś zwiazanego z Soulami na rook, żeby były przydatne. 2. Jest Golden Ring który działa 6h = rownowartość całego BP Energy, i daje mane hp oraz utame. 3. Jest V set... który jest dość łatwym Questem i szybko się go robi 4. TU JEST OK : ) 5. JEST TEMPLE OF SL... Ale jakis mini amulet 20/50 użyć i jakiś mały bonus.. TO JESZCEZ MOGŁOBY przejsc
RE: Propozycje Rook - Chudyy - 24-02-2016 ) 4/5 dobry pomysl, mi tez sie podoba, powinni wprowadzic
RE: Propozycje Rook - Ulthar - 24-02-2016 Czary na roku? w stylu ue? to na pewno nie, niedawno wprowadzili quest na v seta i juz nowy mialby byc dodany? z tym mozna poczekac, ale z reszta jestem na tak!
RE: Propozycje Rook - Chudyy - 24-02-2016 nie czary na rooku nie chodzi mi o EXORI MAX czy cos w tym stylu! niema opcji na takie cos, po prostu DOdac jakies czary, takie ktore poprawi gre na rooku, np UTEVO ROOK LUX o. RE: Propozycje Rook - Ulthar - 25-02-2016 (24-02-2016, 14:45:55)Chudyy napisał(a): nie czary na rooku nie chodzi mi o EXORI MAX czy cos w tym stylu! niema opcji na takie cos, po prostu DOdac jakies czary, takie ktore poprawi gre na rooku, np UTEVO ROOK LUX o. to eter gdzies ostatnio wspominal, ze beda dzialac nad takim czyms chyba, trzeba poczekac do update'a :p RE: Propozycje Rook - Eternity - 04-03-2016 planujemy sporo modernizacji na wyspie poczatkujacych, wiec na pewno niektore z tych propozycji rozwazymy, pozdrawiam |