![]() |
|
Propozycje dotyczące 10.77 - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Propozycje dotyczące 10.77 (/showthread.php?tid=18833) |
Propozycje dotyczące 10.77 - Oguraz - 27-04-2016 Witam, dzień dobry i w ogóle. Wraz z Damiankiem mamy kilka propozycji, które przydałyby się na serwerze. Hejty z góry eloszka, ale 10.77 -> 7.6 botery :3 Otóż, małe zmiany, aczkolwiek wnoszące dużo do "życia serwera": - Denerwujące jest to, że pz musi zniknąć przy odbieraniu questa. Przydałoby się usunąć, bo czasem sytuacja wymaga wbiegnięcia, wzięcia itemków i paść/uciec. - Potrzebne jest przebywanie w bezpiecznej strefie by kupić aol/bless przez komendę. Moim zdaniem zbędne, bo czasem zapomnimy kupić i kupujemy będąc na respie. - Trochę balansu dodać, bo kiedy widzę, że 200 lvli mniejszy ek ze słabszymi skillami bije jakieś 400-500 więcej niż ja rp, to mnie c**j strzela. Dyskryminacja rp! - Dodać npc- w toku - Dodać "exana flam" dla wszystkich profesji, a nie tylko dla bodajże ed/ms. - Utamo vita dla rp została usunięta, a postać jest pół magiem pół wojownikiem, także powinna zostać. Rzadko używana będzie, ale powinna zostać. - Opcja !speed z 7.6 mogłaby urozmaicić żmudne expienie. - Jakiś train, który nie nabijałby pz w centrum miasta, żeby podczas stania pod depo i gadania można by było sobie skillować. - Spotkałem się z fajną opcją kiedyś, że softy dawały dla profesji poszczególną ilość many. Ed/ms= 100/sekunda, rp 75/sekunda, ek 50/sekunda. Obecnie dają wszystkim po 50. - 2godziny 46 minut to sentymentalna liczba dla Vinoxa. Albo coś mi się uroiło, albo widziałem, że softy mają 4h działać. To samo jest z life ringami itd. 2h46 :3 - npc w mieście, który skupuje itemki typu dsl, mastermind shield etc. - Licytacje domków bądź kupno za pomocą !buyhouse (proponuje to 1) - Znalezienie ekipy, która w końcu coś zrobi oprócz dawania muta xd - Reklama serwera - Więcej trainów w city - dodanie rrv lub coś tego typu Na chwile obecną tyle mi przychodzi do głowy, zgłaszajcie również swoje propozycje xd RE: Propozycje dotyczące 10.77 - Old Atnoox - 27-04-2016 Pawełku, co do softów i many to Ek zdecydowanie za mało by dostawał, używam 2x ue i many 0. Teraz kilka moich propozycji: - dodać opcje RRV z 7.6 - Nie wiem czy to już jest, ale wprowadzenie waluty 100cc= 1sc jak na 7.6 i potem 100sc=1ng. Jak na razie nie mam pomysłów, więc dopisze coś na dniach. RE: Propozycje dotyczące 10.77 - 2/10 - 27-04-2016 Graczy: 11/1200 Ale przecież są święta XDDDDDDDDDDDDDDD RE: Propozycje dotyczące 10.77 - Old Atnoox - 27-04-2016 21:59 33 players online. Skąd taka liczbe masz? RE: Propozycje dotyczące 10.77 - 2/10 - 27-04-2016 Łykacie wszystko jak młode pelikany. BTW. ładny spoof. ![]() Rozumiem, że w ciągu niespełna minuty wylogowało się 20+ osób? Z kogo ty próbujesz idiotę zrobić? XD RE: Propozycje dotyczące 10.77 - Old Atnoox - 27-04-2016 Nie muszę robić z Ciebie idioty bo już nim jesteś, nie chce mi się wrzucać screena. Widocznie co innego pokazuje na stronie,a co innego w grze. RE: Propozycje dotyczące 10.77 - 2/10 - 27-04-2016 (27-04-2016, 22:10:27)Old Atnoox napisał(a): Nie muszę robić z Ciebie idioty bo już nim jesteś, nie chce mi się wrzucać screena. Widocznie co innego pokazuje na stronie,a co innego w grze.No, no. Pewnie nawet nie pokazuje kto jest online, tylko jakąś fake'ową liczbę XD Zresztą mój SS mówi sam za siebie, kto jest idiotą ten jest ;] RE: Propozycje dotyczące 10.77 - DarkKnight - 27-04-2016 No przecież święta są to co się dziwicie że taka liczba graczy online, a nie inna ![]() A swoją drogą to propozycję prawie wszystkie zbędne. RE: Propozycje dotyczące 10.77 - Tr4X - 27-04-2016 Najlepsza propozycja to zamknięcie tego gówna ;] RE: Propozycje dotyczące 10.77 - Vinox - 27-04-2016 ale Wy gówno wiecie, ten ss jest skopiowany z test serwera. odpaliłem testa na głównym grało 30+ i nagle status sie zmienił na 0 online. Jak narazie serwer dobrze się rozkręcam i nie zamierzam nic zamykać poza 7.6 co już uczyniłem. |