![]() |
|
Restart Serwer. Od nowa! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Restart Serwer. Od nowa! (/showthread.php?tid=18991) |
Restart Serwer. Od nowa! - Vinox - 25-01-2017 Witamy Na wstępnie informujemy iż ta edycja dobiegła końca. Powodem zamknięcia jest małe zainteresowanie. Na forum powstał nowy temat link Jakie zmiany nas czekają w nowej edycji. - mniejszy exp, - usunięcie płatnych aren (publiczne zostają), - zmniejszenie dmq na wszystkich magicznych przedmiotach (poza broniami), - questy typu zord, rabit zostaną zablokowane. - planowany max lvl 100-200k, - robienie konkursów na darmowy pacc, - Lvl spada do 100k od potworów, a później tylko od graczy - aktywne !bless - naprawiony w 100% voucher Start przewidywany jest na 29.01.2017r* o godzinie 17:00* *- data startu nie jest jeszcze potwierdzona(może ulec zmianie) Możliwość rejestracji kont będzie otwarta od piątku tj 27.01.2017 Więcej zmian wyjdzie w praniu i zależne będzie od was! Ekipa Mazurskiego. RE: Restart Serwer. Od nowa! - Kopekxd - 25-01-2017 HMM mniejszy exp ... A konkretniej ? Dalej będzie stage ? RE: Restart Serwer. Od nowa! - Vinox - 25-01-2017 napiszemy jasne zasady co do expa jaki będzie. RE: Restart Serwer. Od nowa! - Prosto - 25-01-2017 mam nadzieję, że będzie też bez botów.. ogólnie dobre posunięcie, powodzenia! RE: Restart Serwer. Od nowa! - sasanik - 26-01-2017 WITAM!! A MOIM ZDANIEM MOŻLIWE JEST TO ŻE STRACISZ DUŻO GRACZY PRZEZ TEGO RESA I NIE BĘDZIE GRAŁO, NO ALE CÓŻ CZYTAŁEM KILKA DZIESIĄT POSTÓW NA TEMAT RESA I Z NIE KTÓRYMI BYM SIĘ ZGODZIŁ. A JEŻELI CHODZI O KWESTIĘ RESA TO JAK JEST KONIECZNY I DUŻEJ WIĘKSZOŚCI GRACZY TO ODPOWIADA TO OK NIE BĘDĘ SIĘ KŁÓCIŁ I SPRZECZAŁ. POZDRAWIAM SERO;] RE: Restart Serwer. Od nowa! - Novi - 26-01-2017 (26-01-2017, 0:20:29)sasanik napisał(a): WITAM!! Przepraszam, że się wtrącę chociaż nie grałem, nie gram i grać nie będę. STRACI DUŻO GRACZY? Z CZEGO? Z TEJ GARSTKI 15-20 OSÓB KTORE " grają" na co dzien? xd Nie oszukujmy sie.. Mazurski juz nigdy nie bedzie tym samym mazurskim jakim byl kiedys. Po prostu czasu nie cofniesz.. mozesz sie bawic w kolejne restarty moze miesiac bedzie spoko, ale potem? Znowu 10-20 osob. Teraz juz nie wprowadzisz zakazu botow bo w ogole ludzie przestana grac. Jak bys kiedys trzymal rygor i zakazal bocic to inaczej by sie to wszystko potoczylo. No trudno powodzenia Wam na starcie o ile w ogole jakis porzadny start bedzie. RE: Restart Serwer. Od nowa! - Kiri - 26-01-2017 No i luz ale co do publicznych aren to bedzie to samo Boty full afki i tyle z tego bedzie to przekonamy sie po miesiącu od startu
RE: Restart Serwer. Od nowa! - Vinox - 26-01-2017 to się okaże bo tam będzie dużo mniejszy exp. RE: Restart Serwer. Od nowa! - Kopekxd - 26-01-2017 No jak będzie mniejszy exp i będą areny to logiczne, że bedą bocić i to jeszcze więcej. xD RE: Restart Serwer. Od nowa! - Adervo - 26-01-2017 a co z 1. wprowadzeniem zabójstw za ng? 2. Powiększeniem respów, żeby chciało się tam expić ? 3.Wprowadzeniem coś dla gildii, żeby chciało się ją zakładać ? 4. Góra Soran ? 5. Rekrutacja na nową obsadę, która będzie pilnowała tych botów ? 6. Da się usunąć wszystkie dobudówki ? 7. Najważniejsze Vinox ile będziesz miał czasu na zmiany i zaglądanie bo to trzeba codziennie wbić , nie mówię na długo ale zobaczyć forum, serwa co się dzieje ![]() 8. Może dodanie niekończącego się roh'a bo to się nie opłaca co chwilę biegać i kupować . RE: Restart Serwer. Od nowa! - Vinox - 26-01-2017 1. jest wprowadzone 2. taki mamy zamiar do 100k na pewno. 3. nie mamy pomysłu 4. konkretnie? 5. starczy nas 4. 6. a jest sens? jest juz w mapę "wtopione" 7. z czasem w tych czasach jest ciężko, ale zrobię wszystko aby być jak najwięcej a jak Ja nie dam rady to ktoś z ekipy powinien być. 8. a może kupić bp tych ringów? RE: Restart Serwer. Od nowa! - Kiri - 26-01-2017 Ja to wejde pogram cos zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze nie bedzie "failu" Vinox wierze w ciebie
RE: Restart Serwer. Od nowa! - Adervo - 27-01-2017 3. Może wprowadzić top kill Gildii i na końcu miesiąca czy też po danym okresie w postaci pkt czy też ng ( pkt zawsze później można na coś wymienić ) 4. Góra Soran miała być wprowadzona jest zrobiona w 70 % to ją dokończyć i zrobić na niej coś fajnego jeszcze 5. Skoro tak sądzisz, że 4 starczy to ok . 6. Twoje zdanie, ja bym wszystko usunął albo usunął po prostu zejścia na dół na razie. 8. Ringów wiem, że można kupić cały bp ale czy jest właśnie sens . Jak nie chcesz zrobić nieskończonego to chociaż zwiększ czas do 1h a co do dmg 4 może zamiast tych itemków zabranych wprowadzić to na v set albo na g ringa, żeby opłacało się go robić ? . I może coś na rook wprowadzić i usunąć coś też z rooka typu weapon tylko daje jakieś propozycję, żeby było ciekawiej
|