![]() |
|
Modernizacja SL Event! Nowy MT! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Modernizacja SL Event! Nowy MT! (/showthread.php?tid=19235) |
Modernizacja SL Event! Nowy MT! - Gm Azerbek - 18-02-2018 Witamy, w dniu dzisiejszym został zmieniony Mazur of SL (event). zmiany: - wymagany lvl do wejścia 10 000, - wyłączone PVP na Evencie. Lot powraca jak było 2 dni temu. 2 tutorów się nie nadawało (Mandorek oraz Lewy) zostały zabrane im rangi, a na ich miejsce jak napisałem w poprzednim news wchodzi Novi i dodatkowo szukamy nowej osoby do pomocy! Zapraszamy do Gry! Ekipa Mazurskiego. RE: Modernizacja SL Event! Nowy MT! - Sir White - 18-02-2018 Powtórka z starszych edycji XD przynajmniej Novi jest ;d RE: Modernizacja SL Event! Nowy MT! - Virussek - 18-02-2018 Dobra zmiana z tym Sl'em, miejmy nadzieje, że niektorzy wrocą do nas ![]() @down Tak jak pisal Novi, wspólnie z Vinoxem stwierdzilismy, że sporo graczy opuscilo nasz serwer przez to, że nie mogli zrobic sla.. dlatego usunieto pvp. RE: Modernizacja SL Event! Nowy MT! - Pretti Van - 18-02-2018 @up Zwolniło się miejsce w ekipie i już nagła zmiana zdania? HAHAHAHA RE: Modernizacja SL Event! Nowy MT! - Novi - 18-02-2018 (18-02-2018, 20:40:19)Pretti Van napisał(a): @up Po prostu wspólnie stwierdziliśmy, że tak będzie lepiej dla graczy z niższymi lvlami.. pomimo tego, że wiekszość graczy była na nie
RE: Modernizacja SL Event! Nowy MT! - Adervo - 18-02-2018 Widze, że dzieje się na serwie
RE: Modernizacja SL Event! Nowy MT! - Antoine1 - 18-02-2018 Antoine na MT wiem że też tego chcecie HAHA
RE: Modernizacja SL Event! Nowy MT! - Lewy2115 - 18-02-2018 Miał być ostatni post, ale po przeczytaniu tego news'a nie mogłem się powstrzymać XDDDD Usunięcie PVP na SL'u? Brawo Vinox! Robisz wszystko, żeby zrobić z tego serwera jakieś gówno dla newbie, którzy nie potrafią sobie poradzić. Kiedyś czegoś takiego nie było i się grało, a teraz paru idiotów, którzy nie mają pojęcia o tym serwerze Ci w temple napisze, żeby to zmienić i robisz to, nie patrząc na to, że psuje to klimat serwera. Szkoda, że Vegeta się marnuje przy tym serwerze, bo można by jego mapki wykorzystać dużo lepiej. Zwolniło się w miejsce w ekipie, bo ja już swoje na tym serwerze zrobiłem, a Mandora wyrzucił chyba tylko ze strachu albo c**j wie dlaczego, bo chłop nie był niczemu winny. Jesteś idiotą, który nigdy nie zmądrzeje. Pozdrawiam ![]() Edit Vinox: ban za obrazę administracji. RE: Modernizacja SL Event! Nowy MT! - wisnia742 - 19-02-2018 Rook też na SL Event wejście od 10k? Z SL Event nie było problemu na poprzedniej (ostatnich?) edycji bo ludzie mieli dedy tylko jak się nie umieli zachować, czyli lurowali moby pomimo ostrzeżeń. Były wyjątki oczywiście, ale to margines OTSa był. Na swoim przykładzie podam, że od początku edycji, nie zrobiłem go nawet 1 raz, bo zawsze ktoś (w sensie konkretna gildia) ubił. I ten tekst Lewego "newbie, którzy nie potrafią sobie poradzić". No poradź sobie jak schodzisz na hita od takiego misiaczka co ma 300-400k. No bo po co grać w coś z czego nie ma się funu... Mimo wszystko dla mnie PVP mogłoby zostać na SL Event. Ewentualnie po zmianach typu atak Robertów z SD Event i eventowego trapa. balans tak jak na PVP Event, by każdy miał taką samą pule HP i hity. Choć i tak zostałoby zawsze ryzyko, że kilku graczy może dojechać jednego, to zawsze byłoby więcej czasu na reakcję innych graczy, by wypracować jakąś linie obrony. |