Forum Mazurski OTS
7.6 Fragi - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95)
+--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: 7.6 Fragi (/showthread.php?tid=19435)

Fragi - Damba Rook - 18-11-2018

Witam wszystkich serdecznie, Wpadlem na pewien pomysł który mógł by pomóc pozbyć się sporej ilości nugget coins'ów z serwera.

Mianowicie, Proponuje wprowadzić jakiś system ewentualnie NPC który sprzedawał by dodatkowe fragi które były by przywiązane do postaci. 
Powiedzmy że robimy strasznie ciężką misje żeby dostać dostęp do tego NPC, Udaje nam się ją wykonać. TAAAAK SUUPER!! 

Hola Hola.... NIE, TAK PRĘDKO

Czwarty (3 już mamy systemowe) dodatkowy frag 200ng i ceny kolejnych wzrastająca o 150ng?! 

Nie ma co się bardziej rozpisywać na ten temat. 

Zapraszam do zagłosowania w ankiecie.

#EDIT

Ceny podane są przykładowe. Tak dla jasności. Big Grin

RE: Fragi - Novi - 18-11-2018

Jestem na tak Smile Kolejny przykład jak można rozwinąć trochę serwer a jednocześnie pozbyć się troszkę NG z serwera.
Oczywiscie ceny byłyby zupełnie inne. Myśle ze w przykladowych cenach zabrakło jednego 0, tak jak Ci wczoraj pisałem Big Grin Ale to kwestia dogadania sie!
Zaznaczam TAK Smile

RE: Fragi - myricin - 18-11-2018

Jest na TAK, ale możliwość wykupienia pierwszego byłaby 500NG, ale kolejnego 1000NG (i maksymalna ilość kupienia fragow to 2, aby mieć 5 fragów). Oczywiście jeżeli ktoś ma 5 fragów np wykupionych to płaci tyle samo za usunięcie czy jak ? Smile

Oczywiście widzi mi się to tak:
Pierwszy wykupiony frag = 1000NG, gdzie 2 zakupiony będzie 2000NG.
Oczywiście przy wykupionym fragu zwiększa się ilość zdejmowania Fragów z 50SC na 100SC jeżeli zakupimy 2 fraga to zwiększy się na 150SC.

Mimo, ze to nie opłacalne ponieważ: bo zdejmowanie fraga = 50SC, ale jak ktos kupi +1 to ,,+50sc" wiecej... Czyli tak na prawde bedzie ,,-2 fragi".

Ale plusem będzie, że nie będzie musiał latać często do NPC Smile

RE: Fragi - Savater - 18-11-2018

W sumie czego nie, jestem na tak zawsze jakies urozmaicenie.

RE: Fragi - Ulthar - 18-11-2018

Bardzo fajny pomysl, jestem na tak. Ceny moze bym bardziej wygorowal, ale ogolny zarys spoko

RE: Fragi - Aslan - 19-11-2018

wszystko fajnie ale zamiast wprowadzać takie rzeczy to może tą nową mapą sie zajmijcie ?

RE: Fragi - Papa SM - 19-11-2018

Aslan o czym ty mówisz xDEEEEE, a tak btw propozycja bardzo na +

Pozdrawiam

RE: Fragi - hugopeter - 19-11-2018

Jestem na takdobra propozycja znakiznaki

RE: Fragi - Aslan - 19-11-2018

XDDD Smerf może i masz racje o czym ja mówie XD

RE: Fragi - Pluszak - 20-11-2018

Super propozycja, pomoże to pozbyć się NG z serwera w dużej ilości bo każdy będzie chciał chronić sie przed wbiciem RS przy czwartym fragu Smile

RE: Fragi - wisnia742 - 20-11-2018

Jestem na nie. I tak ułatwieniem jest możliwość ściagania fragów/rs/ostrzeżenia u npc. Nie róbmy noob serwera.

Ps. Jak chcecie pozbyć sie ng, to wysyłajcie mi ng parcelami, a ja sobie poukładam w domku.