Forum Mazurski OTS
Aktualności... - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Aktualności... (/showthread.php?tid=20159)

Strony: 1 2

Aktualności... - Vedziorek - 03-05-2021

Szanowni Gracze,

chciałbym poinformować Was, co aktualnie dzieję się na serwerze. Staramy się urozmaicić Wam grę!

Mamy również na uwadze kilka Waszych pomysłów na grę po 700k lvl'u, dlatego gra u nas się nie skończy....

Lista aktualności:

• resp Wardów VIP od 700k (już dodany, screen'y poniżej)
  • quest na ,,teleport scroll's" zostanie dodany maksymalnie do dwóch tygodni
  • nowe respy na VIP Island, jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w najbliższy weekend
  • Svargrond Areny 700k+ powinny zostać maksymalnie do dwóch tygodni
  • potwór Reapter jest teraz od 45k (zmniejszone hp)
  • poprawiony resp Leapur- VIP
  • poprawiony resp Demoniczny Monk- VIP
  • poprawiony resp Drako Poison - Pacc
UPDATE (07-05-2021):
- Dodano 7 respów VIP 0-60k.
- Nowy potwor "metago" task oraz resp od 90k.

[Obrazek: kw613g5.png]

[Obrazek: LR1lGBG.png]

Zapraszamy do Gry!
MazurskiOTS.

RE: Aktualności... - Salerno - 03-05-2021

Super, mozecie dodać trochę zolenów na vipie i wiglerów, ponieważ zoleny city-vip iloscia potworów praktycznie się nie różnią zaś wiglerów w city jest na moje oko 2 razy więcej niz wigler vip.
A ogólnie co do zmian to sporo poprawek na raz, już dawno tak nie było.
Fajnie fajnie oby tak dalej było.

RE: Aktualności... - Vedziorek - 03-05-2021

Oczywiście, dodamy więcej potworów. Nie ma problemu. Działamy, działamy... Jesteście Wy, są chęci Big Grin

RE: Aktualności... - Sasha - 03-05-2021

Sporo ostatnio tych nowości, bardzo ładnie to wygląda.
Życzę 100 osób online, działajcie dalej, efekty przyjdą same. Smile

RE: Aktualności... - Wannabe - 03-05-2021

Sarv Areny 700k+ powinny zostać maksymalnie do dwóch tygodni

TO W KOŃCU SAV CZY SAVR? xdddddddddddddd

RE: Aktualności... - wisnia742 - 04-05-2021

@up W oryginalnej pisowni powinno być Svargrond.

A ten quest na scrolla to dobry pomysł Smile Ciekawe jakie wejście lvl Big Grin 700k+? Big Grin

RE: Aktualności... - Aerox - 04-05-2021

najbardziej cieszy mnie fakt ze Sav areny beda dodane po 700k+ super !

RE: Aktualności... - Nestor1 - 08-05-2021

Dodając ots Queen ots King na vip to nic innego jak kalectwo XD
Dla nowych respów jest aż nadto które I tak nie są wykorzystywane

RE: Aktualności... - Aslan1 - 08-05-2021

HIT k***a HIT WEJSCIE NA SANDSTONE 5 NG VIP A ZA TASKA DOSTAJEMY 50 SC POZDRAWIAM

RE: Aktualności... - Salerno - 08-05-2021

Taki sajgon na vipie zrobiliście że brak mi słów, robicie update a resp są poukładane bez ładu i składu, i jak zwykle bedą poprawki zamiast zrobić raz a dobrze, respy wise manow,ots quenn,ots king bez celu w ogole< aż podpowiem ale tylko w jednym mad monki 100x lepszy wybor nowy resp na vipie byłby niż te wasze ots king/ots quenn gdzie 2k lvl wbija sie kilkanascie minut.A z tym cennikiem, to strzelasz sobie w kolano, zrobisz tak, że teoretycznie lepszy vip będzie swiecił pustkami, bo nie wszyscy maja lotery i ich po prostu nie stać. Pisaliśmy ci co do cennika ze wysokie ceny to zabojstwo dla ed/ms ale ty widze dalej robisz po swojemu, nic nie sluchasz opini, a póżniej się dziwisz jak każdy toleruje ciebie.
Na koniec dodam, wejściówka na respy powyżej 500k tam mozna dopiero kombinowac, bo dostajemy możliwosc robienia mirka i na 500 juz fajnie jest z lootem.

Akurat loot z mirrkiem jest zjebany, jeżeli przyrównamy go do plumy. Na bossach za war token z bonusem na loot i mirrowem z 10 bossów nic nie poleciało, natomiast na 10 bossów z plumą loota nie miało tylko dwóch bossów. Strzał w kolano z tymi respami, ale tak to jest jak się słucha jajowych głów Smile

(08-05-2021, 12:29:40)Nestor1 napisał(a): Akurat loot z mirrkiem jest zjebany, jeżeli przyrównamy go do plumy. Na bossach za war token z bonusem na loot i mirrowem z 10 bossów nic nie poleciało, natomiast na 10 bossów z plumą loota nie miało tylko dwóch bossów. Strzał w kolano z tymi respami, ale tak to jest jak się słucha jajowych głów Smile" alt="Smile" title="Smile">

Ja myślałem bardziej o lotaniu na respie ręcznie niż latanie po bosach.

RE: Aktualności... - Vinox - 08-05-2021

Spokojnie drodzy gracze, nie ten skrypt załadowałem juz jest jak było. Ten skrypt mial wejść w 2028 roku xDDD (taki żarcik). Vip opłaty są takie same za respy jak było po 1-50 sc.

RE: Aktualności... - Aslan1 - 08-05-2021

(08-05-2021, 14:28:41)Vinox napisał(a): Spokojnie drodzy gracze, nie ten skrypt załadowałem juz jest jak było. Ten skrypt mial wejść w 2028 roku xDDD (taki żarcik). Vip opłaty są takie same za respy jak było po 1-50 sc.

14:55 Nie posiadasz 5 ng na wejscie na ten resp! błagam cie 

A jeżeli bedziesz poprawiał vipa Viniacz, polecam zrobić coś w stylu -1 zakres 800 lvl-400k, -2 od 400k do heoni czyli 750k o ile masz zamiar zostawić te expowiska od zera na vipie.

Ogólnie jak dla mnie expowiska te są nieprzemyślane, wystarczyłyby demoniczne monki, drako (chociaz one i tak byly) a nie taki chłam kurde wstawiać Queen, King itp..

RE: Aktualności... - Vinox - 08-05-2021

A my właśnie sądzimy inaczej jak widzimy graczy 1k, i nie ma co wybrać  poza potex od 2k. 

VIP Musi robić robotę od 500 lvl.

RE: Aktualności... - Aslan1 - 09-05-2021

08:48 Nie posiadasz 5 ng na wejscie na ten resp! no co jest do chuja pjebalo cie czlowieku zmien to k***a. juz pisałeś że wczoraj zmieniłeś a nadal jest jak bylo

edit Vinox:

Warn 10%, nieodpowiedni język. - poprawiono.

RE: Aktualności... - Aerox - 09-05-2021

bossy moze i pluma lepsza nie testowalem ale lot na skrypcie mirek dominuje zdecydowanie i tak powinno byc , jeszcze popre zdanie salerna , mieszasz na vipie ciagle zamiast zrobic jeden porzadny update  ludzie przerabiaja skrypty a ty znowu mieszasz  takie rzeczy jak te robisz je i dopiero wprowadzasz jeden duzy update i wszyscy sa zadowoleni , a teraz namieszales i tak to nie wyglada tak jak powinno porozrzucane ani nie pokolei a mialo byc. POZDRO

RE: Aktualności... - Hedrox - 10-05-2021

ots kingi, queeny i wise many sa bezuzyteczne na tym serwerze. jak juz sa nowe respy z nimi, to proponowalbym podwyzszyc za nie exp, albo loot zeby mozna bylo na nich expic przykladowo na 30k czy 250k