![]() |
|
Update 30.11.2021r, Rook + Main. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Update 30.11.2021r, Rook + Main. (/showthread.php?tid=20253) |
Update 30.11.2021r, Rook + Main. - Vinox - 30-11-2021 Witamy, od dnia jutrzejszego na serwerze pojawią się 4 nowe amulety. Star Amulet zyska nowe właściwości - +200 speed oraz 1000hp/s. Update Main: - Soft Amulet, Heros Amulet, Magiczny Amulet oraz Winged Amulet będzie działać bez wykonanego questa, lecz uwaga - aby go kupić musimy posiadać wykonany Star Amulet Quest. - Destroy rune będzie miała blokadę spamowania tylko na evencie taką samą jak magic wall. - Wyłączono caps-lock na eventach. - Dodano możliwość wcześniejszej regeneracji(załadowanie), dlatego że już nie będzie dead star amulet pojawiał nam się w plecaku, tylko w każdym dowolnym momencie możemy iść do NPC: Slutek i załadować każdy Amulet. Właściwości w/w amuletów mamy tutaj ![]() Każdy amulet daje inne właściwości ![]() Update Rook: - ulepszenie butów i dajemy możliwość pozyskania blue gem od potwora Gase ,- zaktualizowaliśmy exp room oraz quest room. ![]() ![]() Zapraszamy do gry! Ekipa Mazurskiego. RE: Update 30.11.2021r, Rook + Main. - Pan Antos - 30-11-2021 Zawiększanie exha na destroy rune to jakiś absurd. Rób coś za coś może, a nie wszystko pod płaczących noobów. W zamian za zwiększenie destroy runy powinna zostać nałożona taka sama blokada na użycie magic trap by była równowaga. Dodatkowo należy zwiększyć o 10x hp roberta bo ten sl to można lecieć bez zatrzymywania. RE: Update 30.11.2021r, Rook + Main. - Vinox - 30-11-2021 Atnoox - wszystko było by w porządku jeśli na evencie była by używana runa z 'umiarem' niestety Wasza Gildia, i tylko Wasza robiła to zbyt często(botem). Rozumiem, że to jest event i walka o przetrwanie, lecz nie mogę pozwolić na to, aby ktoś taskerem używał destro rune. RE: Update 30.11.2021r, Rook + Main. - wisnia742 - 30-11-2021 Ulepszenie bootków super sprawa na rook ![]() Quest Room i Exp Room na rooku. Bardzo duże ułatwienie dla graczy. Dla mnie za duże To miało swój klimat, że rook był upośledzony pod tym względem i trzeba było biegać z buta w większość miejsc
RE: Update 30.11.2021r, Rook + Main. - Pan Antos - 30-11-2021 (30-11-2021, 9:49:52)Vinox napisał(a): Atnoox - wszystko było by w porządku jeśli na evencie była by używana runa z 'umiarem' niestety Wasza Gildia, i tylko Wasza robiła to zbyt często(botem). Rozumiem, że to jest event i walka o przetrwanie, lecz nie mogę pozwolić na to, aby ktoś taskerem używał destro rune. Dlatego też mówie skoro zwiększyłeś exh na rune to również powinieneś dodać taki sam na rzucanie trapa by była zachowna równowaga. Sl event teraz jest najważniejszym eventem na serwerze, a Ty ułatwisz im jak tylko się da bo się kilku płaczków spłakało xD RE: Update 30.11.2021r, Rook + Main. - Aerox - 30-11-2021 oni też mogą nam usuwac destroyami trapy czemu tego nie robili ? to nie moj problem ze nei potrafia wykorzystac prostej wlasnosci bota no hand no handem nie przestaje byc i dzieki temu mamy zmiane jakie mamy jestem za zwiekszeniem exh na trapy i powiekszenie Hp robertow. ten event ma byc trudny bo jest wymagany dzień w dzien RE: Update 30.11.2021r, Rook + Main. - Czesiek - 30-11-2021 Blokadę to na drinki powinieneś mieć RE: Update 30.11.2021r, Rook + Main. - xhaidishi - 30-11-2021 Nie rozumiem dlaczego graczom ułatwiasz grę, miejska dżungla walka o przetrwanie, nie umiesz przetrwać to giniesz xd robisz coś pod graczy, którzy nie umieją się obronić, a resztę masz głęboko w poważaniu. Tak jak pisze Atnoks trapy powinny mieć taką samą blokadę jak destroy runa i można by było zwiększyć hp Robertów. RE: Update 30.11.2021r, Rook + Main. - Czesiek - 30-11-2021 To prawda, HP Robertów zostało zmniejszone, gdy na serwerze oraz eventach była mniejsza frekwencja. Myślę że można byłoby powrócić do pierwotnych wartości, bo ludzie z topki aktualnie mogą tego SLa solo robić praktycznie. RE: Update 30.11.2021r, Rook + Main. - Vinox - 30-11-2021 (30-11-2021, 15:40:16)Pan Antos napisał(a):(30-11-2021, 9:49:52)Vinox napisał(a): Atnoox - wszystko było by w porządku jeśli na evencie była by używana runa z 'umiarem' niestety Wasza Gildia, i tylko Wasza robiła to zbyt często(botem). Rozumiem, że to jest event i walka o przetrwanie, lecz nie mogę pozwolić na to, aby ktoś taskerem używał destro rune. Wiesz, co akurat nie opierałem opinii to na innych - sam to widzem kilka dni z rzędu - jak to działa na sl'u. Stad ta blokada. RE: Update 30.11.2021r, Rook + Main. - Pan Antos - 01-12-2021 Więc skoro dodałeś blokadę 3sec na destroy runę to również powinieneś dodać taką samą na trap rune by było równo. Dodatkowo tak jak mówiłem wyżej należy zwiększyć hp robertów bo ten sl zamiast być trudny to jest spacerkiem, a sam wiesz, że jest po co przychodzić i o co grać na evencie. Nie może być łatwo. Myślę, że należy też dodać czas na wykonanie eventu. Przykład: event rozpoczyna się o 21:07 - 22:00 koniec (kto nie zdąży zrobić kick do temple). RE: Update 30.11.2021r, Rook + Main. - Vinox - 02-12-2021 Aktualnie Event Sl, ładnie pracuje - nie widzę nic niepokojącego. Zostawimy obecnie jak jest. |