![]() |
|
Czyszczenie itemów w domkach - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Czyszczenie itemów w domkach (/showthread.php?tid=2779) Strony:
1
2
|
Czyszczenie itemów w domkach - Vinox - 20-12-2009 Witam, po dzisiejszych testach postanowiłem wyczyścić plik z baza danych "houseitems" spowoduje to ze w żadnych domków nie będzie przedmiotów, ownerzy zostaną bez zmian. 1. Co to zmieni? Zapis serwera z obecnego 10 sekund na 0.2 Sekundy. 2. Dlaczego taki restart items? Ponieważ będzie zmiana zapisu systemu plików. 3. Co mam zrobić z przedmiotami z domku? Najlepiej oddać biednym ;D, a tak poważnie to schować do Dp. Termin wyczyszczenie przedmiotów z domków daje do Środy do godziny 16:00. Wszystkich przepraszam za problem taki. RE: Czyszczenie itemów w domkach - Matt - 20-12-2009 Lol i itemki sie pojda j***c? . RE: Czyszczenie itemów w domkach - Vinox - 20-12-2009 Wyraźnie napisane żebyś zabrał przedmioty z domku do dp. RE: Czyszczenie itemów w domkach - Monkey - 20-12-2009 A jak mam bana co mam robic ?: < ????????????????????????????????????? RE: Czyszczenie itemów w domkach - Dragos - 20-12-2009 Matt,jesteś upośledzony... @top Fajnie ze coś się dzieje,podczas expienia postać się zatrzymuje i czasami padnę. Mógłbyś Vinox pokasować część expowisk na których wgl ludzie nie expia,może to co tez pomoże. Pozdrawiam, DragoS @Monkey Mówi się trudno xD RE: Czyszczenie itemów w domkach - Vinox - 20-12-2009 Monkey napisz do mnie w grze pokażesz domek ja Ci dam invita. Up możliwe że pomoże też zajmę się tym. RE: Czyszczenie itemów w domkach - Monkey - 21-12-2009 Yyy ale to jest domek pacc na rook :S nie mam innej postaci z pacc rook :/ RE: Czyszczenie itemów w domkach - Maikeel - 21-12-2009 Monkey to masz lipe zdeka...;/ RE: Czyszczenie itemów w domkach - Obseydon - 21-12-2009 A jak będę miał na sobie items to co się stanie?
RE: Czyszczenie itemów w domkach - Dragos - 21-12-2009 Obseydon omg Vinox powiedział żebyśmy schowali items do dp w przenośni możesz je nawet wy..bac..,schować do bp żadna różnica.. Wydaje mi się temat powinien być zamknięty.... RE: Czyszczenie itemów w domkach - #Hunted - 21-12-2009 Pomysł trochę dziwny... Ale cóż jeśli trzeba... Pozdrawiam, Rysiek
RE: Czyszczenie itemów w domkach - ManiQ - 21-12-2009 o lol ;o mam 5 domkow a w nich ch...uj items.. tak sie zastanawiam czy je wziasc ;s Czasem masz takie pomysly..robisz rzeczy ktore sie nie przydadza serwowi ;/ np. auto ban RE: Czyszczenie itemów w domkach - Elverus - 21-12-2009 ManiQ nie narzekaj ;pp mógł usunąć bez uprzedzenia ; o RE: Czyszczenie itemów w domkach - karol - 21-12-2009 muj nick do Ziomek domeczka i niewiem zaco dostalem bana se walczylem na arenie zabilem typa i dostalem bana RE: Czyszczenie itemów w domkach - Dragos - 21-12-2009 @karol To jest chyba zły dział.. @Topic Zamknąć bo robi się niepotrzebny spam! RE: Czyszczenie itemów w domkach - Przemix - 21-12-2009 Manik napisał(a):mam 5 domkow a w nich ch...uj items..Nie po to dawałem Ci moją koronę, żeby poszła sie je**ć ![]() @Topic Vinox napisał(a):2. Dlaczego taki restart items? Ponieważ będzie zmiana zapisu systemu plików.Testowałeś to? Wiesz że jak będzie jakiś błąd w tym systemie, to wszystkie itemki położone w domkach po prostu znikną? : P PS: Co to za różnica czekać 10 sekund czy 0.2 sek.. I tak się nie da grac, bo są lagi : o RE: Czyszczenie itemów w domkach - Dragos - 21-12-2009 (21-12-2009, 19:13:30)Przemix napisał(a): PS: Co to za różnica czekać 10 sekund czy 0.2 sek.. I tak się nie da grac, bo są lagi : o Ty jesteś upośledzony :O,jazsne ze all woli żeby save trwal 0.2sek niż 10sek różnica jest? lagow nie będzie!!(aż takich wielkich) RE: Czyszczenie itemów w domkach - Vinox - 21-12-2009 Przemix to zmień serwer, nie udzielaj ODP co nie ma sensu. RE: Czyszczenie itemów w domkach - Przemix - 21-12-2009 #Up Już zmieniłem. Z moderatora też zrezygnowałem, jeśli nie zauważyłeś. Możesz mi dać % za offtop. PS: Ogarnij składnie. RE: Czyszczenie itemów w domkach - Monkey - 21-12-2009 Zgadzam sie z przemixem Ogarnij składnie. Nara ;f i tak mam bana ;f dasz %% i ? :f zrobie nowe konto :x |