![]() |
|
Mazurski Ots [HQ] - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Serwer Mazurski OTS 7.6 (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Filmy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Mazurski Ots [HQ] (/showthread.php?tid=65) |
Mazurski Ots [HQ] - Corshi - 09-06-2009 Mazurski Ots [HQ] Proszę oglądać w wysokiej rozdzielczości. RE: Mazurski Ots [HQ] - Przemix - 09-06-2009 Jesteś w tym bardzo dobry, ale myślałem ze ta prezentacja będzie dłuższa Ona mi bardziej przypomina Trailer, ale z drugiej strony ona jest idealna na Acc Mazurskiego. Krótka i przejrzysta. 8/10, bo spodziewałem się czegoś innego. Ale i tak najlepszy Twój filmik to "Mazurski Ots Spox ZiomY" ... Old Mazurski <3
RE: Mazurski Ots [HQ] - baluszek - 09-06-2009 SPOKO // Używanie czerwonego koloru, post nie wnoszący nic do tematu. 10% Warn. Huczu RE: Mazurski Ots [HQ] - Fable - 09-06-2009 Postarales sie mam nadzieje ze vinox umiesci go na acc makerze ![]() ![]() Edit// 9/10 bo troszke za krotkie ;/ RE: Mazurski Ots [HQ] - Maroslaw - 09-06-2009 Jak praktycznie nikt nie dał zdjęć to było bardzo krótkie ;p. Jak dla mnie wykonanie super muzka troche nie moje klimaty, ale też w uszy nie gryzie. Tal jak mówili poprzednicy najlepiej dać je na acc. 10/10
RE: Mazurski Ots [HQ] - Vinox - 09-06-2009 Dodaje na acc dawno nie było prezentacji serwera na stronce i liczę na coś jeszcze lepszego za to 9\10 Troche monotonne
RE: Mazurski Ots [HQ] - Corshi - 09-06-2009 Hehe obiecuję że zrobię lepszą i trochę dłuższą, ale gdzieś za tydzień,bo chwilowo nie mam czasu, na tą poświęciłem zaledwie 2h. RE: Mazurski Ots [HQ] - Creator - 11-06-2009 Tak jak napisali panowie @up prezentacja mi się podoba, dużym atutem twojej prezentacji jest bardzo dobra jakość, dzięki której świetnie się ją ogląda Ale... jest za krótka... Mam nadzieje, że następna będzie jeszcze lepsza
RE: Mazurski Ots [HQ] - Zuraw - 15-06-2009 Spoko filmik dla nowicjuszy Pozdro Przyda sie mniejszym Levelom ktorzy nigdy nei grali na mazurskim new ;D Ja tez mam zamiar zrobic Filmik pokazac Exp,Zernis,Etero I inne) By male lv wiedzieli po co jest potrzebny pacc na mazurskim !!! ;D bez paca nie da expic no chyba ze tak do 1 -2 k ;/ ;D yO .
RE: Mazurski Ots [HQ] - s0 34sY~ - 16-06-2009 No , NO postarales sie ja daje 10/10 RE: Mazurski Ots [HQ] - urban - 16-06-2009 Kozacki filmik a czy ty Corshi nie grales czasem na otsie Ave? bo cos mi sie kojarzysz Ty i Hugo, bodajze mialem tam okolo 50k lvl
RE: Mazurski Ots [HQ] - Corshi - 16-06-2009 Oj nie odpowiem, bo na wielu otsach grałem i nie jestem w stanie spamiętać wszystkich. RE: Mazurski Ots [HQ] - urban - 16-06-2009 no w tym filmiku jest urywka jak byles z Hugo i miales bodajze gildie Qlimax a ja bylem w niej vice leader ( chyba )
RE: Mazurski Ots [HQ] - Wannabe - 27-07-2010 Dobra prezka, tylko trochę za krótka ![]() 10/10 RE: Mazurski Ots [HQ] - Royal Pall - 27-07-2010 Ładnie widać że sie postarałeś 10/10 RE: Mazurski Ots [HQ] - Bobo Knigh - 17-10-2010 Najlepsza prezentacja jaką oglądałem ze wszystkich. |