![]() |
|
Zmiany - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Zmiany (/showthread.php?tid=7030) Strony:
1
2
|
Zmiany - Vinox - 28-02-2010 Dziś razem z pewnym tutorem postanowiliśmy zmienić: - Możliwość zdobycia Magic lvl na wyspie dla początkujących, - Zmiana czarów więcej w zakładce Tutaj, - Osłabienie przedmiotu Death Sword o 5%. To nie jest koniec Balansu postaci. Planujemy większe zmiany. Zmiany będą widoczne przy najbliższym restarcie serwera. Edit Vinox 1.03.2010r. - Poprawka całkowicie Mana-Rune. - Zmiana wyglądu czaru "exevo gran mas pox" oraz poprawka czaru "exevo mas pox" RE: Zmiany - Sokol - 28-02-2010 Brawo, oby tak dalej. RE: Zmiany - Vinox - 28-02-2010 UP? Czy ja gdzieś napisałem że są "duże" zmiany? o.o 601 Post
RE: Zmiany - Sir Goldi - 28-02-2010 Czary na Rook super :x prawie jak na A*O ale przyda się urozmaicenie na rooku : ) RE: Zmiany - Novi - 28-02-2010 Tak, zmiany fajnie narazie powoli nie wymagajcie od niego zeby wszystko zrobil odrazu. Cieszmy sie ze zajmuje sie serwerem i urozmaica wam gre. Tak Dobrze ze oslabil D sworda za duze Hity Robil A Balans Postaci dobry pomysl, moze troche zwiekszyc Hity z m bolta i s wanda?? i wystarczy? Bo Knight na hmm 30k lvlu wali okolo 400k z Exori max i troche mnie z z d sworda a 5% to jest mniej wiecej -30k do ataku a na przyklad 30k pall wali okolo 500k z exori max erox i jak na mnie to malo z m bolta bo tylko 150 i to max. Wiec i tak d sword Bardzo Dobry ![]() Ale to wy zmieniacie ja sie tylko wypowiadam.Pozdrawiam Novi @EDIT No ale M lvl to dobry pomysl, moze ludzie przestanac gadac o nowej broni na rook jak z bursta beda waic troche wiecej RE: Zmiany - Przemix - 28-02-2010 M lvl na rooku? Hity z bursta będą o wiele większe. Przypuszczam że będzie można na Rooku wbić z ~10 m lvl. Rookstayerzy mają dużo many. Ja na 1.500 mam jej ponad 7k. Dziwny pomysł :/ RE: Zmiany - Hardcore - 28-02-2010 Vixon używaj opcji edytuj xdd Ciekawe co bedzie dalej Nie długo bedą latać z 20mlv na roq xd RE: Zmiany - wiosna - 28-02-2010 Bardzo dobry pomysł z tym lvlem na rooku, a z DS jeszcze lepszy. Oby tak dalej i czekamy na więcej urozmaiceń na OTS, pozdrawiam ;p RE: Zmiany - Bulmaa - 28-02-2010 mi tez podoba sie ten m lvl na rooku .;D bedzie pomagał przy najazdach ^^ Czekamy na więcej zmian.
RE: Zmiany - Koleszka - 28-02-2010 z dnia na dzien Vinox, coraz bardziej nas zaskakujesz! Za kazdym razem mysle 'Nie no, po tym upie to juz z*jebal wszystko z apo'. A po miesiacu co? Jeszcze cos Ci sie udalo podj*bac! Brawo! RE: Zmiany - Huczu - 28-02-2010 Yea, na rook pojawią się uh'y pewnie przez złych GM'ów. Oczywiście hity z bursta będą wysokie, czyli zero sensu gry gdyż Wise Man będzie na kilka hitów. Przykre. RE: Zmiany - Wu tang - 28-02-2010 pomyslcie sobie logicznie d sword ma 3 sqm zasiegu i musi sie uhac recznie ;o RE: Zmiany - Vinox - 28-02-2010 Matio na Rook Maxymalny poziom magiczny możesz osiągnąć 15. Nie widzę potrzeby resetu. Osiągniecie poziomu 15 zajmuję dużo czasu
RE: Zmiany - wiosna - 28-02-2010 Ja proponuję też wprowadzenie na rooku czaru "utani hur" RE: Zmiany - elo! - 28-02-2010 (28-02-2010, 21:39:19)Vinox napisał(a): Matio na Rook Maxymalny poziom magiczny możesz osiągnąć 15. Nie widzę potrzeby resetu. w końcu go zdobędą i wyjdzie ktoś knightem. proponuję zrobić max 10. RE: Zmiany - by XaniQ - 28-02-2010 no to jak już na rooku można wbijać mlvl to możesz dodać UHy (; RE: Zmiany - Dusza - 01-03-2010 Obniżone hity z d sworda.. pozdro? knightem się trudno gra hity z sworda były duże , ale za to sux heal ma knight bez bota nie ma gry knightem, w pvp tylko duże hity z sworda ratują knighta bo jak ogarnąc heal... RE: Zmiany - Flaivx - 01-03-2010 No zal troche powinni zrobic ze jest od jakiegoś lvl ^^ z 2-3k i że zabiera np. 5k many ale na 1 lvl mi jest potrzebne 50k na 2 500k itd. ^^ ze dluuugo trzeba to bic ehh RE: Zmiany - Matinex - 01-03-2010 (28-02-2010, 22:37:23)wiosna napisał(a): Ja proponuję też wprowadzenie na rooku czaru "utani hur" Nikt Ci nie broni na pisać propozycji na czar "utani hur". RE: Zmiany - Senti - 01-03-2010 Brawo zmieniliście hity knightowi i odrazu postacie są równiejsze ) oby tak dalej ;P czary na rook nawet spoko ;D dajnie utani hur i bedzie kozacko
|