![]() |
|
Czym się interesujesz ? - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Real Życie (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Czym się interesujesz ? (/showthread.php?tid=7770) Strony:
1
2
|
Czym się interesujesz ? - #Detralis - 26-05-2010 a Więc w Tym nowym Wątku piszemy czym się interesujemy. To ja zaczne. Interesuje się Piłką nożną i komputerami. RE: Czym się interesujesz ? - Yakuzo - 26-05-2010 Ja sie interesowac kobietami i Tibia i graniem f gry a fy ? RE: Czym się interesujesz ? - #Detralis - 26-05-2010 No ludzie gogo ;d XD.................
RE: Czym się interesujesz ? - Skiff - 28-06-2010 A ja się interesuję piłką nożną, komputerami i fajnymi panienkami ^^
RE: Czym się interesujesz ? - by XaniQ - 28-06-2010 ja interesuję się motoryzacją , informatyką no i laskami ;d RE: Czym się interesujesz ? - Majutka - 28-06-2010 a ja zadawaniem pytan "ruchasz sie czy trzeba z Toba chodzic"? RE: Czym się interesujesz ? - Waflus - 28-06-2010 Lowelek <bmx> i dziefcynki Dziekuje. RE: Czym się interesujesz ? - Bobo Knigh - 29-06-2010 Piłka Nożna,Informatyka,Komputerami,Panienkami(Blondynki,Brunteki<3),I pisaniem do Yokuzy chcesz w ryj kurwo?? RE: Czym się interesujesz ? - old manisz - 29-06-2010 Interesuję się chłopakami, tibia jestem gejem XDDDDDDD
RE: Czym się interesujesz ? - ManiQ - 30-06-2010 Down hill - jazda extremalna. Dziewczyną. i co jest w domu na obiad.. RE: Czym się interesujesz ? - Maniuś ^^ - 02-07-2010 Laski/kompy/piłka/footbag/Hip Hop & Rap x33 RE: Czym się interesujesz ? - Maxuro - 07-07-2010 Interesuję się: - Dziewczyną, - Samochodami, - Rowerami, - Komputerami, - Serwerami, - Forum. Mam ich bardzo wiele, ale powinno wystarczyć. RE: Czym się interesujesz ? - Datello - 15-07-2010 No ciekawy temat. • Dziewczyny. • Komputery. • OTSy. • Forum. • Rowery. • Samochody. • Piłka nożna. • Piłka ręczna. • Tibia. • CS. • Metin2. • Gry komputerowe. • Internet. RE: Czym się interesujesz ? - Yassta - 18-09-2010 a ja się interesuje : - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia - Tibia hehehe joke ; D Rodzina, Ada$$ <3, komp, tibia ;s, zakupy mmm ; D, itd itp.. RE: Czym się interesujesz ? - Domenlot - 20-09-2010 hmm ja to interesuje sie xd: laseczkami :* lapie za dupe i spierdalam no komfuterek gala nozna silownia xd samochody ,skutery i motory (co zepsuje to naprawie xd) ehm tibia to juz tylko troszke :/ RE: Czym się interesujesz ? - Al Varo - 04-07-2011 - piłka nożna - śliczne panienki - siłownia - geografia
RE: Czym się interesujesz ? - Outdoor - 05-07-2011 Cipkami <3 : * RE: Czym się interesujesz ? - Azbest - 05-07-2011 Ja się interesuje ogólnie sportem ;P RE: Czym się interesujesz ? - Trancee - 23-08-2011 - DJ-ka - Produkcja muzyki - Muzyka klubowa i wszystko co z nia zwiazane - Pilka nozna - Zycie kibicowskie - Imprezy - Kobiety - Wedkarstwo I wiele innych
RE: Czym się interesujesz ? - Vansek - 27-08-2011 hmmmmm,,,,, expem _______________________________ |