![]() |
|
Przedstaw Się - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Real Życie (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Przedstaw Się (/showthread.php?tid=8) |
Przedstaw Się - Fable - 07-06-2009 Tak jak w temacie przedstawiajcie sie tu ja zaczne ;]: Imie: Łukasz Miasto: Olsztyn (Warmińsko-Mazurskie) Wiek: 15 Gram w tibie od : 5 lat ;] RE: Przedstaw Się - Vexus - 07-06-2009 No to skoro tak Imię: Patryk Miasto: Konin (Wielkopolska) Wiek: 14 W Tibie gram od: 4 lat ![]() Zainteresowania: dziewczyny, informatyka, zabawa w C++
RE: Przedstaw Się - Huczu - 07-06-2009 Jak tak to Cześć! Imię : Andrzej ( Andżej!!) Miasto : Pasłęk (Warmia) Wiek : 16 Gram sobie w Tibie od : 5-6lat. I interesuje się Parkour&3 run oraz Informatyką. ![]() Aha i lubię placki! RE: Przedstaw Się - Krzywousty - 07-06-2009 Imie: Kamil Wiek: Mam 16 Lat Miasto: Katowice Gram w Tibie od 7 lat RE: Przedstaw Się - Vinox - 07-06-2009 Imie:Mateusz Wiek: Mam 19 Lat Miasto: Ostróda (war-Mazury) Nie góry ![]() Gram w Tibie od 3 lat Zabawa z serwerem OTS około 2 lat RE: Przedstaw Się - Kliszczo - 07-06-2009 Imie atrykWiek: Mam prawie 16 Lat Miasto: Siedlce Gram w Tibie od 2 lat RE: Przedstaw Się - Sosik - 07-06-2009 Imie:Marcin Wiek: 17 lat Miasto: Grodzisk Mazowiecki Gram w Tibie od 5 lat RE: Przedstaw Się - Xentis - 07-06-2009 Imie: Kuba Wiek: 16 lat Miasto: Wloclawek ( Kuj-Pom ) Gram w Tibie 4 lata RE: Przedstaw Się - Sir Lechomir - 07-06-2009 Witam! Imię: Leszek Wiek: 16 Miasto: Bydgoszcz (Kuj-Pom) Gram w Tibie 4 lata RE: Przedstaw Się - Saskuke - 07-06-2009 Imie: Marcin Wiek: 19 lat Miasto: Warszawa (mazowieckie) / Białystok (podlaskie) Gram w tibie już 4-5 lat Hobby: Oczywiście że MAZURSKI OTS ! ![]() Zajęcie: Jestem programistą Hmm co tam umiem : - znajomość zagadnienia administracji systemami Linux (debian);- znajomość zagadnień administracji bazami danych (MySQL); - znajomość skryptowych języków (PAL) A na codzień programuje: Perl, Python, Bash, Awk, PHP; Chwalić sie to chwalić na całego aha i jak coś z programowanie nie idzie to walić do mnie śmiało i polecam sie !
RE: Przedstaw Się - Zita - 07-06-2009 Imie : Marcin Wiek : 17 Miasto : Wisła (Śląskie) Gram w tibie koło 3-4 lat z przerwami... Hobby : Sport... wiele odmian (chyba ulubiona to siatkówka) RE: Przedstaw Się - Mirys91zgr - 07-06-2009 Imie: Mateusz Wiek: 18 lat Miasto: Zgierz (lodzkie) Gram w tibie lat z przerwa 1.5 roku RE: Przedstaw Się - Maniek - 08-06-2009 Imie: Marcin Ksywa: Maniek Wiek: 17 Lat. Pochodze z Lublina Woj. Lubelskie Czas Spedzony przy Tibi okolo 6 Lat. Jesli chodzi o Prywatne Serwery (OTS) okolo 4-5 Lat. RE: Przedstaw Się - ManiQ - 08-06-2009 Imie:Kamil Wiek: juz 16 ![]() Miasto rzemyśl (Podkarpacie)Gram w Tibie od:3lat i juz z nia koncze.. Hobby ilka Nozna..przebywanie z moja dziewczyna...extremalna jazda(downhill)...i...ogladanie zapasow WWE RAW
RE: Przedstaw Się - Mr Pallq - 08-06-2009 Imię : Kamil Wiek : 15 lat Miasto : Kołobrzeg Gram w Tibię od : 6 lat ; P Hobby : Informatyka i parkour xD RE: Przedstaw Się - Mishallo - 08-06-2009 Imię: Michał Wiek: 18 lat Miejsce zamieszkania : wiocha Dobrynin - podkarpacie. Na Mazurskim grałem dawno temu, będzie chyba nawet rok. Pod tym samym nickiem, być może ktoś ze starego grona jeszcze jest na serwerze i mnie pamięta... Był to stu procentowo koniec tamtego roku szkolnego. W Tibie w ogóle nie gram, od ukończenia gimnazjum
RE: Przedstaw Się - Metaxan - 08-06-2009 Elo , elo Kuba jestem ;]] Mieszkam w Zabrzu , moimi zainteresowaniami są , dziewczyny , piłka nożna. ; x W tibie gram od początku 7.60 ;]] Niewiem ile to lat ;D To tyle. Elo.! RE: Przedstaw Się - Palladinoo - 09-06-2009 Witam ;D Imię : Oskar Wiek : 15 Miasto : Elbląg ( Warmia ;D) W tibie gram 2 lata z przerwa Interesuje sie Judo and Girls ;D RE: Przedstaw Się - Radon - 09-06-2009 Imie: Radek Wiek: 15 lat Miasto: Zielnowo (Kuj.-pom.) Gram w Tibie 2 lata RE: Przedstaw Się - Kasler - 10-06-2009 Imię: Paweł Wiek:15 lat Miasto: Białystok Gram w tibie : Jakieś 2lata Hobby: Hmmm Granie w piłkę nożną , bieganie czasem wkurzanie denerwujących ludzi. |