![]() |
|
Aktualizacja strony(nowe opcje). - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Aktualizacja strony(nowe opcje). (/showthread.php?tid=8899) |
Aktualizacja strony(nowe opcje). - Vinox - 14-10-2010 Witamy! Od kilku dni strona została wzbogacona w nowe opcje takie jak:
Proszę nie pisać na komunikator GG wiadomości. Informacje dla danego konta zostają wysyłane automatycznie. Wszystkie błędy proszę zgłaszać w tym temacie. Pozdrawia, Ekipa Mazurskiego OTS. RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Ehon - 14-10-2010 Witam wszystkich, Zmiany które zapadły na serwerze m.in. Cytuje: Cytat: * Możliwość uzyskania utraconego Rec-Key bez wymagania starego Rec-Key. Czas trwania zmiany 14 dni.Są bardzo dobre i potrzebne do Zabezpieczenia Postaci, Teraz w 100% tak myślę twoje Konto zostało zabezpieczone, dla mnie to że Vinox siedzi w Nocy to już jest duży + bo naprawdę w Nocy najlepiej coś się robi (Spokój,Cisza,nikt ci nad głową nie Piszczy) Doceniam co on teraz Robi ale ma swoje odbicia albo może nie wiem niema czasu (Szkoła) ale Stara się coś robić ale z Tą ekipą co ma to daleko nie zajdzie chyba jako jedyna osoba z Serwer to MAREK... bo nie wymieniam osób z poza serwera mu dużo Pomaga. Taka jest moja Ocenia 10/10Pozdrawiam
RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Krzywousty - 14-10-2010 Bardzo duży krok co do zabezpieczenia konta oraz te widomosci na gg tez dobre bo nie musze wchodzic na strone zeby dowiedziec się o np. Update tylko wlaczam gg ![]() Ocena: Bardzo Dobra RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Magrom... - 14-10-2010 (14-10-2010, 2:21:20)Vinox napisał(a): Witamy! Wszystko ładnie pięknie widać że coś robisz, ale byś coś zrobił z 'RP' bo zal grać, hity mniejsze nie ma gdzie Expić moja Ocena co do tej pracy 10/10
RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Yassta - 14-10-2010 (14-10-2010, 2:21:20)Vinox napisał(a): Witamy! Czyli, że co xDD? Że jak straciłam reka przy formacie to mogę go odzyskać czy jak ? xDD Bo reszta oke xD Tylko tego nie rozumiem xD a! i przywróć stare hity pallką bo nie ma czym grać =.= (niestety całą swoją grę poświęciłam expieniu pallka ;>) RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Qontroll - 14-10-2010 Bardzo dobre zmiany przydadzą sie z pewnością RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Johan - 14-10-2010 No zmian coraz więcej a graczy coraz mniej ale i tak dobrze że robicie coś z tym serwerem ;D
RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Cycek - 14-10-2010 Zgadzam sie z Jucha, pall był okej tylko ed i ms słabsi. RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Pallus - 14-10-2010 No wszystko ładnie pięknie. Może by tak teraz zadbać o respy dla rp 300k? albo zwiększyć hity. RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Elade - 14-10-2010 (14-10-2010, 15:30:10)Johan napisał(a): No zmian coraz więcej a graczy coraz mniej Tu się akurat mylisz, ponieważ graczy przybywa. Wczesniej grało po 80-90, teraz po 100-130. RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Lord - 14-10-2010 LOL dodalem GG i mi sie zmienilo haslo ;/ dupa Vinox napisalem maila odpisz to ci to wyjasnie xD RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Vinox - 14-10-2010 Jak się mogło samo hasło zmienić do konta ;o widzę że ktoś ma tu problemy z komunikatorem gg? ;o opisz bardziej problem spróbujemy Ci pomóc. Edit opisz problem tutaj może to coś ważnego i inni gracze powinni o tym też wiedzieć. RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Lord - 14-10-2010 No Lognolem sie o 10 rano na ots (przed tem dalem gg) poszlem do kolegi a ok 17 przychodze a tu passy nie dzialaja Nikt nie znal passow (nie pamietam r ceya) RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Vinox - 14-10-2010 Kolego co nas interesuje że wychodzisz z domku i przychodzisz nie działają passy, skoro podałeś numer gg do konta to będziesz informowany o zmianach. Wpisz w "odzyskaj konto" swój nick i zostanie wysłane dane na e-mail podczas rejestracji. RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Lord - 15-10-2010 Fajnie . To konto nie ma przypisanego adresu e-mail! ?? RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Salixon - 20-10-2010 (14-10-2010, 2:21:20)Vinox napisał(a): Witamy! Zmiany które zapadły są bardzo dobrze zrobione, dobra robota, oby tak dalej. RE: Aktualizacja strony(nowe opcje). - Elvessa - 29-10-2010 no no no gratki dla ekipy mazurskiego widac postepy oby tak dalej ;D
|