![]() |
|
Mega Update 2011! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Mega Update 2011! (/showthread.php?tid=9789) Strony:
1
2
|
Mega Update 2011! - Vinox - 04-02-2011 Jest mi miło poinformować, że w dniu dzisiejszym 4 Luty(podkuj buty) 2011r. wprowadzony zostaje Mega Update 2011!O to informacje na temat tego co udało nam się zobaczyć: Od pewnego czasu podróże z miast Brido do City stały się codziennością dlatego od 2 tygodni mała grupka śmiałków zaczęła pracować nad połączeniem owych miast co miało na celu zrobieniem 1 potężnego miasta – miasta głównego. Większość questów z miast: Brido, City zostało po rozrzucane po całej mapie. Na której z lotu ptaka można zobaczyć. Główne miasto. Lecz to nie wszystko co mamy dla Was do zaoferowania. Z pewnych źródeł zostało wyczytane/odnalezione, że zostanie ulepszona na serwerze komunikacja po miedzy graczmi, a Ekipą serwera. Zasady funkcjonowania owego systemu jest bardzo prosta, wystarczy nacisnąć dwa klawisze znajdujące się na twojej klawiaturze CTRL + R i opisać swój problem, wszystko należy zrobić z jak największa kultura i sensem dlaczego? ponieważ śmiałkowie z Ekipy serwera są wyczuleni na teksty typu: - Hej co tam, - Siema - Spam, spam - Pogadamy, bądź też inne typu spam. Dlatego takie teksty będą ignorowane bądź też w ostateczności osoby, które je napisały banowane. Naprawdę możecie nam wierzyć ale Raport Rule Violation CTRL+R, nie jest po to, aby pogadać tylko pomagać w sprawach których np: ktoś boci xD – można tam dyskretnie zgłoś daną osobę. Proszę także pamiętać, że nie wszyscy mogą dostać odpowiedź na raport gracza bo może nie spełniać regulaminu wyżej wymienionego albo nikogo w tym momencie nie będzie w Ekipy bądź też zajęty czymś innym. Sadzicie, ze to wszystko? Niestety nie Aktualnie pracujemy nad dodaniem systemu łóżek (bed system - biedzie możliwość kupowania ich u npc), który wprowadzimy na dniach.Szczególnie chciałbym podziękować Eternity'iemu za pomoc w wprowadzeniu tego update jak i częściowe wykonanie. Chciałbym jednocześnie oświadczyć, ze awansuje on z pozycji normalnego gracza na Młodszego Tutora. Już w ostatnim zdaniu dodam jeszcze, że są rozpoczęte pracę nad wyspą dla początkujących oraz prowadzone działania na powiększeniem expowisk, zmienienie oraz dodaniem nowych questów łącznie z Main. Wszystko już niebawem. Wykonanie: Eternity, Vinox, Maroslaw, Hotari oraz Klakson. Ew. błędy prosimy pisać w tym temacie. Życzymy miłej gry! Ekipa Mazurskiego. RE: Mega Update 2011! - Smierc - 04-02-2011 NO KURWAAAAAAAAAA WKONCU!!!!!!!! Zajebiscie panowie, zajebiscie ! : } oby tak dalej ;* RE: Mega Update 2011! - Biberuwa? - 04-02-2011 No i super, gdzie teraz będzie kondon uciekał, jak zmieniłes mape? Btw. No brawo dla Was!!!!
RE: Mega Update 2011! - wilczeek - 04-02-2011 no super ;D;D a i znalazłem dziure w ścianie w domku 03:01 Widzisz drzwi.'River Street I'. Eternity jest wlascicielem tego domu. i można stać w scianie hehe... @EDIT jeszcze jeden bug xD bylem ziomkowi oczyścić na quescie na vinged helmet i jak już zrobiliśmy i weszlem w tp to stałem na lawie xD wystarczy się przelogować ale inni mogą o tym nie wiedzieć wiec lepiej to zmienić xD;D;D Pozdro i fajne nawet update ;] @EDIT 2 09:42 Twoja pozycja to: 446 1469 7 ale widzę ze już poprawiony ;] RE: Mega Update 2011! - Cycek - 04-02-2011 Vinox - wiem, że mnie nie lubisz, ale oddaj mi domek pod depo główne, tak jak było w strarym city. )
RE: Mega Update 2011! - Stopro - 04-02-2011 Baaardzo fajne nowe miasto! Udany update.. : ))) RE: Mega Update 2011! - Novi - 04-02-2011 Super, moze wroce do gry, jak maja byc inne upki ![]() Nice RE: Mega Update 2011! - Outdoor - 04-02-2011 City może być, fajny ten domek 5 piętrowy .
RE: Mega Update 2011! - Sexi Girll - 04-02-2011 yeeeeeeeeeeeee Eter gz : ))) RE: Mega Update 2011! - Agu$ - 04-02-2011 To jest ten "Mega Update"? Jedno miasto i koniec? Update słaby... RE: Mega Update 2011! - Pallus - 04-02-2011 no update fajny ale jeden minus, kondon musi nauczyc sie nowej mapy, żeby wiedzieć gdzie spierdalać. Eteru$ gz RE: Mega Update 2011! - #Hunted - 04-02-2011 Cytat:Szczególnie chciałbym podziękować Eternity'iemu za pomoc w wprowadzeniu tego update jak i częściowe wykonanie. Chciałbym jednocześnie oświadczyć, ze awansuje on z pozycji normalnego gracza na Młodszego Tutora. Wprowadź zmianę na stronie głównej w ekipie serwera ![]() Ogólnie nareszcie coś fajnego, wielkie gratki ![]() Pzdr. RE: Mega Update 2011! - Wu tang - 04-02-2011 Vinox ty sam jestes jak ten gps, on jest moj ffs! RE: Mega Update 2011! - Klakson - 04-02-2011 GŁOSOWAĆ!!! RE: Mega Update 2011! - FirstWito - 04-02-2011 aż takie mega to ono nie jest ale jestem pełen podziwu no i z niecierpliwością czekam na kolejne update na mazurku ![]() pozdrawiam : ) RE: Mega Update 2011! - PumazCafe - 04-02-2011 Wszystko ładnie itp... lecz za dużo tutów m tutów ;s za miesiąc z szóstki się zrobi 15 ;D
RE: Mega Update 2011! - jymon - 04-02-2011 Hmm mogło bym jeszcze w city żeby szło kupić Amulet of Protection Sl ale tak to jest wszystko spoko i fajna mapka Pozdrawiam
RE: Mega Update 2011! - Kameleon - 05-02-2011 Gzzzzzzzzzz eter !!!!!!!!!!!!!!!!!! RE: Mega Update 2011! - StaryMilit - 05-02-2011 Jest bug taki o: wczoraj bylem na BS quescie i wszedlem w tp (po tych souce mage) i teloportlo mnie do.... STATKU FACC/PACC! Prosze o naprawienie buga bo chcem wykonac BS quest. PS sorki ze /pos'a niemam ale nieweidzialem ze TP'nie mnie na statek ;/ a sam tam niedojde teraz pozatym placic 75sc za ekipe tylko poto ;/... RE: Mega Update 2011! - Catixus - 05-02-2011 No super, w końcu jest bardzo piękny update na Tym serwerze, nie mogliśmy się na to doczekać. |