up x2, beka to jest z Ciebie, niby jakim cudem mam sprawdzić czy dany sms jest prawidłowy, mam zadzwonić do innych ots i zapytać "Tu Vinox czy ten sms jest dobry" dziecko ile Ty masz lat. Myśl trochę nikt Ci nie powie czy dany kod jest prawidłowy bez podania numeru telefonu + danych kiedy za ile i na co wysłane. Bo go do tego nie zmuszę. To sprawa do sms, a np na doładowania, mam zadzwonić do sieci i zapytać czy kod z doładowania był kupiony np dziś i czy go ktoś wykorzystał... Czasami ludzka głupota mnie powala i jeszcze się perfidnie śmieje, ze co robi administracja.
edit,
tu chodzi o to żeby gracze tego nie robili bo nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić, a po drugie kto nie czyta regulaminu niech nie egzekwuje go od Ekipy, i jak mówisz płacze - nie czytasz regulaminu nie proś o pomoc proste i logiczne, widocznie nie dla Ciebie.
edit,
tu chodzi o to żeby gracze tego nie robili bo nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić, a po drugie kto nie czyta regulaminu niech nie egzekwuje go od Ekipy, i jak mówisz płacze - nie czytasz regulaminu nie proś o pomoc proste i logiczne, widocznie nie dla Ciebie.
Mazurski OTS Facebook