3. Może wprowadzić top kill Gildii i na końcu miesiąca czy też po danym okresie w postaci pkt czy też ng ( pkt zawsze później można na coś wymienić )
4. Góra Soran miała być wprowadzona jest zrobiona w 70 % to ją dokończyć i zrobić na niej coś fajnego jeszcze
5. Skoro tak sądzisz, że 4 starczy to ok .
6. Twoje zdanie, ja bym wszystko usunął albo usunął po prostu zejścia na dół na razie.
8. Ringów wiem, że można kupić cały bp ale czy jest właśnie sens . Jak nie chcesz zrobić nieskończonego to chociaż zwiększ czas do 1h
a co do dmg 4 może zamiast tych itemków zabranych wprowadzić to na v set albo na g ringa, żeby opłacało się go robić ? .
I może coś na rook wprowadzić i usunąć coś też z rooka typu weapon
tylko daje jakieś propozycję, żeby było ciekawiej
4. Góra Soran miała być wprowadzona jest zrobiona w 70 % to ją dokończyć i zrobić na niej coś fajnego jeszcze
5. Skoro tak sądzisz, że 4 starczy to ok .
6. Twoje zdanie, ja bym wszystko usunął albo usunął po prostu zejścia na dół na razie.
8. Ringów wiem, że można kupić cały bp ale czy jest właśnie sens . Jak nie chcesz zrobić nieskończonego to chociaż zwiększ czas do 1h
a co do dmg 4 może zamiast tych itemków zabranych wprowadzić to na v set albo na g ringa, żeby opłacało się go robić ? .
I może coś na rook wprowadzić i usunąć coś też z rooka typu weapon
tylko daje jakieś propozycję, żeby było ciekawiej
Mazurski OTS Facebook