Hmm, Knight z 60k lvl'em walnoł mnie 300k z Deat Sword a Domeczek ( 180k ) 400k Coś tu nie tak jak dla mnie dla Palladina powiększyć WALENIE Z M BOLT'A albo z Czaru.
Szkoda mi cię!
. Grasz knightem to temu chcesz pogorszyć ed/ms/rp ? Aby każdy padał Combo? Ha. Ja jestem za zmniejszeniem hitów z DS knighta !!
__________________________________________________________________________________________________________
A ja najlepiej wiem !! Usunąć Profesję KNIGHT i będzie spokuj a Vinox niech tylko im da inne np : ed/ms/pall xDD :]
(07-03-2010, 12:03:31)Adi Knight napisał(a): hahahhahah zal i tyle... moim zdaniem jestem za oslabieniem ed/ms/rp. bo teraz knight to gowno !!!!
Szkoda mi cię!
. Grasz knightem to temu chcesz pogorszyć ed/ms/rp ? Aby każdy padał Combo? Ha. Ja jestem za zmniejszeniem hitów z DS knighta !!__________________________________________________________________________________________________________
A ja najlepiej wiem !! Usunąć Profesję KNIGHT i będzie spokuj a Vinox niech tylko im da inne np : ed/ms/pall xDD :]
Mazurski OTS Facebook